Днiстер Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 34353637>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Днiстер Банк - БАНКРОТ 2 5 26
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
65%
17
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
0
0
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
4
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
4%
1
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
4
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 16:04

у Стрию на відділенні БББ висить замітка, що гроші будуть видавати з 29квітня по черзі. Для запису на чергу потрібно копію паспорта і індентифікаційного коду. А заяву треба подавати тим у кого сума більша 150тис. до 17квітня.
manya

Повідомлення Додано: Пон 19 кві, 2010 22:09

Записався сьогодні на Вітовського, 35. В 10-00 нікого, крім мене , не було. Працівник порадила вибрати віддалене відділення, напр, на Зеленій, 407, там черг не буде. І ще - хто захоче переукласти в них гроші на депозит, обслуговувати будуть поза чергою.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 09:44

а я записався у віддлення БББ на вул. Менцинського сказали що я третій по списку і шо передзвонити 29-30 квітня.. а виплачувати почнуть з 5 травня..
серце калатає у передчутті того що нарешті побачу свої гроші :lol:
avrelij

Повідомлення Додано: П'ят 23 кві, 2010 23:09

Інфо на сайті ФГВФО

На сайті Фонду гарантування вкладів нарешті зявилась інформація про те, що банком-агентом стане Брокбізнесбанк. Хоча народ вже давно реєструється, позавчора вони на гарячій ліній сказали що інформація про те який банк відшкодовуватиме зявиться наприкінці квітня. Тепер знаю що кінець місяця починається 23 числа, підвечір. :-) А на сайті Дністра далі те ж

При в периферійному відділенні БББ мені сказали, що крім паспорта й ідентифікаційного номера треба нести ще договір. І записали мене в список у зошит. А як це у вас відбувалося.

Фонд здійснює виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам Відкритого акціонерного товариства «Селянський комерційний банк „Дністер” з 29 квітня по 15 червня 2010 року через банк-агент Фонду АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК».
Номер телефону безкоштовного інформаційного центру банку-агента Фонду АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» 0 800 502 100.
Для отримання гарантованої суми відшкодування у банку-агенті Фонду потрібно пред’явити паспорт та довідку органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податку.
У разі зміни прізвища вкладники звертаються до банку - агента Фонду відповідно до прізвища, на яке було укладено договір та разом з паспортом та довідкою органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податку надають у відділенні банку-агента відповідний документ, що підтверджує зміну прізвища.
Відшкодування також виплачуватиметься банком-агентом іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.
Для отримання відшкодування на підставі свідоцтва про спадщину необхідно письмово звертатися до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
За отриманням суми, що перевищує гарантовану вкладникам слід звертатися до ліквідатора Відкритого акціонерного товариства «Селянський комерційний банк „Дністер”, який працює за адресою: 79017 м. Львів, вул. Переяславська, 6а, тел. (032) 240-98-53.
Довідки у Фонді за телефонами: (044) 495-24-12, 495-24-16.
“Гаряча” телефонна лінія Фонду: 0-800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів)
stargazer

Подякував: 488 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 кві, 2010 11:53

ну от і все..
гроші отримав.. :lol: :lol: :lol:
прощавай довбаний банк "Дністер", привіт нове життя!
всім успіхів!
avrelij

Повідомлення Додано: Нед 02 тра, 2010 14:08

avrelij написав:ну от і все..
гроші отримав.. :lol: :lol: :lol:
прощавай довбаний банк "Дністер", привіт нове життя!
всім успіхів!

А де отримували ? Чи були черги? Чи точно в той час отримали, на який було призначено? Чи хто раніше зайняв, той і отримав? Бо в мене самого на 12 травня стоїть, в 16-30, чи варто прийти швидше ? Буду вдячний за відповідь.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 тра, 2010 10:07

відділення БББ на вул. Менцинського.
позвонив 29.04.. щоби записатися на травень, а там обрадували що вже почали видавати і спитали яку суму я маю отримувати, і відповідно по їх розрахунках це не дуже велика сума записали мене на наступний день, тобто 30.04. на 10-45.
Прийшов, в 10-30. черги не було майже.. один дядько брав перед мною гроші теж як колишній вкладник Дністра, а потім був їхій VIP клієнт(наскільки я зрозумів) а тоді вже я.. вся процедура зайняла хв. 10..а перед тим ше чекав хв. 20 поки тих обслужать.... відразу після мене прийшла бабуся теж з Дністра...
Чув як працівники сказали що ця бабуся на той день певно остання бо в них вже готівка закінчується... та думаю що до 15 червня мали би виплатити всім.. ажіотажу нема, все тихо і спокійно. :wink: :wink: :wink:
avrelij

Повідомлення Додано: Вів 04 тра, 2010 10:57

До avrelij
Дякую! Може , і собі попробую 5 травня. І забути про цей жах під назвою "Свій до свого по своє".
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 тра, 2010 22:09

Дай боже щоб це було саме страшне у Вашому житті. Читаю і дивуюся... Складається враження, що це єдиний банк в Україні який збанкрутував за роки фінансової кризи. І що саме цікаве, цей банк ще й умудрився зібрати "самих тупих", самих "некомпетентних", "самих ледачих" і т.п. працівників. Так от. Спеціально для Вас "самі розумні", самі ощадливі і самі "компетентні вкладники" розказую Не переживайте. Все нормально. Всі працівниеи "Дністра" продовжать Вашу співпрацю з банками, тільки вже в іншому банку. Хто в якому. І Ви, отримуючи свої проценти тепер будете їх називати знову самими "розумними", "компетентними" і т.п. Правда до певного часу. Поки це Вам буде вигідно. Так, що вкладайте, заощаджуйте і дай бог, щоб сьогодні в іншому банку Вам було краще ніж вчора в Дністрі...
vitalyB

Повідомлення Додано: П'ят 07 тра, 2010 14:10

До Віталій В
То ти спеціально зареєструвався на форумі, щоб повідомити нам, що втік в інший банк? Назви який, буду обминати десятою дорогою. Якщо ти правильно вказав свій вік, то явно пишеш за свого родича, який не освоїв Інтернету. На кожному кроці відділення закривають, своїх скорочують а тут ще й запис в трудовій - Банк Дністер. Так що не розказуй байок, що всі працевлаштовані. Мені чомусь їх не шкода зовсім. Підкажи тоді, куда пані Дика з Центрального відділення пристроїлась? Піду провідаю якось.

А коли вживаєш слово Бог, то пиши з великої букви. Якщо для тебе це не просто слово. До речі, Католицька Церква невиплату заробленого визнала смертним гріхом. Подумай про це.

P.S. Гроші сьогодні забрав в БББ на Вітовського. Черга - людей 5, процедура зайняла хвилин 10.
ostrig

Профіль

#<1 ... 34353637>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор