Днiстер Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 3334353637>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Днiстер Банк - БАНКРОТ 2 5 26
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
65%
17
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
0
0
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
4
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
4%
1
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
4
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2010 02:44

http://www.yoursmileys.ru/t-school.phpБажаю усхіпу! До речі, з часу оголошення про ліквідацію банку 20 днів відводиться на передачу списків у ФГВФО.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 кві, 2010 22:07

Re: "Хитра" інформація про ліквідацю банку &quo

stargazer написав:НОВИНИ 02/04/2010
30/03/2010 Ініційовано процедуру ліквідації ВАТ СКБ “Дністер”

15.03.2010 р. Відповідно до Постанови № 128 від 13.03.2010 р. Національним банком України відкликано банківську ліцензію та ініційовано процедуру ліквідації ВАТ СКБ “Дністер”. Ліквідатором ВАТ СКБ “Дністер” призначено Яремчишина Ігора Богдановича.

17.03.2010 р. у газеті “Голос України” опубліковано оголошення про відкриття ліквідаційної процедури банку та визначено місячний термін з моменту публікації оголошення для заявлення вимог кредиторів.

Відповідно до вищезазначеного та керуючись вимогами п. 12.1. Постанови НБУ № 369 від 28.08.2004 р. повідомляємо про залишення без виконання розрахункових документів клієнтів банку та про право клієнтів банку заявити ліквідатору про свої вимоги до банку в термін до 17.04.2010 р. Вимоги подаються особисто до обслуговуючої установи ВАТ СКБ “Дністер” або поштою за адресою: 79017, м. Львів, вул. Переяславська, 6а.

Задоволення претензій клієнтів Банку відбуватиметься у відповідності до Законів України “Про банки та банківську діяльність”. Відповідно до статті 96 Закону України “Про банки та банківську діяльність” вимоги, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними.

Ліквідатор ВАТ СКБ “Дністер” І. Б. Яремчишин

В попередньому пості від [b]lACasper/b] йшлося про те , цитую Якщо ваш вклад підпадає під ФГВФО (вклад іменний, він не був продовжений
після переведення банку до тимчасових учасників ФГВФО), то списки формуються
автоматично у Львові і ніяких заяв не потрібно. А повідомлення з сайту можна трактувати , що ліквідатор хоче відсіяти частину вкладників чи як?

Так ви ж читайте уважно, а не сійте паніку!
Списки фізичних осіб формуються на протязі 20 днів (починаючи з 17 березня),
а до 17 квітня претензії подають юридичні особи і фізичні, депозит яких перевищує
150 тис. грн. Ці дві категорії подають ВИМОГИ КРЕДИТОРІВ (!) і потрапляють до
списку кредиторів у різні черги. Тому і написали про розрахункові документи без
виконання і про право заявити про свої вимоги. До чого тут фізичні особи, депо
яких не перевищує 150К грн.?!
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 кві, 2010 22:11

reya написав:Ага. Теж цікаво. Я давно в шоці від цієї фінустанови. Так вони ще й під час ліквідації щось мутять??!
А хто знає де написано (яким нормативним актом регулюється) автоматичне формування списків? Спробую після свят взяти банк штурмом :) Побажайте мені успіхів ;)

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

Стаття 31. Порядок визначення вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами
Ліквідатор учасника (тимчасового учасника) Фонду має надати Фонду протягом двадцяти робочих днів з дня настання недоступності вкладів повний перелік вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами, із визначенням їх розрахункової суми, яка підлягає відшкодуванню відповідно до цього Закону.
На підставі одержаного від ліквідатора учасника (тимчасового учасника) Фонду переліку вкладників із визначенням розрахункової суми, яка підлягає відшкодуванню за рахунок коштів Фонду. Фонд у місячний строк перевіряє подані розрахунки з урахуванням вимог статті 4 цього Закону та приймає рішення про відшкодування коштів вкладникам.
Фонд протягом трьох робочих днів з дня прийняття рішення про відшкодування Фондом коштів за вкладами фізичних осіб повідомляє вкладників через офіційні засоби масової інформації.

Докладніше читайте тут: http://www.fg.org.ua/ua/zakonodavstvo/zakon_fond.rtf
і тут: http://www.fg.org.ua/ua/zakonodavstvo/P ... dshkod.rtf

Звичайно, з вашою бурною фантазією не тільки до штурмів можна додуматися :lol:
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 кві, 2010 23:27

Я вирішив перестрахуватись і на всяк випадок понесу таке звернення

Ліквідатору ВАТ СКБ “Дністер”
П. І. Б. Яремчишину

ВКЛАДНИКА ____________
ЩО ПРОЖИВАЄ ЗА АДРЕСОЮ:

Повідомлення

Я, ____________, вкладник Вашого банку, що маю договір банківського вкладу на рахунку №00000 «Стандартний», оформлений 10.01.2009 року, цим листом хочу повідомити Вам наступне:

Термін дії мого вкладу закінчився ще 10 березня 2009 року. Я письмово попереджав Ваш банк про те, що я не бажаю продовжувати термін дії вкладу і хочу у визначений термін забрати суму вкладу – 00 000 грн (0000грн. 00 коп.) і нараховані відсотки. Звернувшись в відділення «Центральне» 10 березня 2009року, я не зміг отримати свого вкладу. Зі слів керівника відділення , цитую, «немає грошей». Після повідомлення про те, що дії керівника підпадають під дію декількох статей Кримінального кодексу, гроші у сумі 00 000 грн (000000 гривень 00 коп) «знайшлись» в касі відділення на Переяславській, які я отримав (заява на видачу готівки №000 від 10.03 2009 року.)
Згідно виписки по рахунках №0000001 і № 0000 за період з 10.01.09 по 15.08.09 року, банк мені винен ще 00 000 грн (0000грн. 00 коп) – тіла депозиту, і 00,00грн (0000т грн. 0) – нараховані відсотки., які мені не повернуті до сьогоднішнього дня.

З радістю дізнався з повідомлень ЗМІ, що Національний Банк України відкликав ліцензію в банку «Дністер» і призначив ліквідатора.

Переконавшись з гіркого досвіду, що посадові особи Банку «Дністер» довільно трактують Закони України, хочу отримати від Вас ПИСЬМОВЕ ПІДТВЕРДЖЕННЯ того, що мій вклад, згідно Закону України «Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб» внесений в повний перелік вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами, із визначенням їх розрахункової суми, яка підлягає відшкодуванню відповідно до цього Закону.

Якщо ж я не внесений в дану категорію, прошу вказати причину і розцінювати дане звернення як заяву про внесення мене до списку кредиторів

Львів 08 квітня 2010 року. Вкладник (підпис)
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2010 00:43

ostrig Може це й добра ідея дати таку заяву. Не знаю чи ще не послати цінним листом з повідомленням. А до наступні речі абзаци на сайті були вставлені під датою 30 березня вже після 2 квітня.

Клієнти-фізичні особи, сума вкладу яких не перевищує 150 тисяч гривень свої кошти отримають через Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ліквідатор протягом двадцяти робочих днів самостійно передає повний перелік вкладників до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб). Виплата коштів буде здійснюватись Фондом гарантування вкладів через банки-агенти виключно в національній валюті. Заява ліквідатору не подається.

Клієнти-фізичні особи сума вкладу яких перевищує 150 тисяч гривень та вкладники в яких кошти розміщені в банківських металах, мають право звернутися із заявою та заявити свої вимоги до ліквідатора в місячний термін з моменту оголошення про ліквідацію банку.
stargazer

Подякував: 488 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2010 01:40

Звичайно, з вашою бурною фантазією не тільки до штурмів можна додуматися :lol:[/quote]

Ну про штурм я сказала через те, что ні до Львова, ні в Київську філію додзвонитися особисто я не могла. До сьогодні. Виявилося, що багато людей вже звільнилося і тому до телефонів мало хто підходить. Хоча, будемо чесними, і в найкращі часи в цьому банку на дзвінки відповідали через раз. Сьогодні дізналася, що списки формують. Все нормально. Наскільки наша ситуація може бути нормальною, звісно :?
За цитату закону дуже дякую. Читала. Просто як правильно зазначив ostrig "Переконавшись з гіркого досвіду, що посадові особи Банку «Дністер» довільно трактують Закони України..." подумала, що з нашого шановного ліквідатора станеться сказати, що він як ліквідатор має подати списки, але ніде не сказано, що ці списки він формує самостійно, а не на підставі заяв. Але ці припущення вже не актуальні, списки формують і будемо сподіватися, що все буде законно. ;)
А фантазія у мене реально бурна :lol: Але на це є підстави. Якщо мене не закидають тут камінням, то на вушко признаюся, що я працівник цього банку... А тепер найцікавіше. Я в декретній відпустці. І мене намагаються скоротити. На загальних підставах. Іще питання будуть? Про трактування законів і т.д.? Знаю я цих юмористів, звідти і фантазії. :)
reya

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2010 13:53

ostrig
Лист Супер! :D Але, навіть якщо Ви і отримаєте ПИСЬМОВЕ ПІДТВЕРДЖЕННЯ від банку про внесення у списки (що ніяким законодавчим актом не регулюється), то це ні в якому разі не гарантує, що Вас внесли у ці списки.
В ці списки Ви повинні потрамити відповідно до Закону, який ліквідатор повинен виконувати. А якщо він його не виконує, то ваше і подавно.

Впевнена, що ВСІвкладники, що підпадають під Закон гарантування, попадуть у списки.
Ludal

Повідомлення Додано: Чет 08 кві, 2010 23:00

Нарешті звільнився від справ, тому подаю свіжі новини :
1. Був в банку, подав заяву. Спочатку не хотіли брати, запевняли, що заяви беруть тільки від тих, хто має більше 150 000 і від юр.осіб, довелось нагадати основи Закону "Про звернення громадян", нарешті відправили до приймальні на третій поверх. Мужній чекіст, який видає перепустки, не полінувався самостійно занести мою заяву на реєстрацію, щоб, бува , спокій Його Величності Ліквідатора випадково не порушили. Поки сидів, чекав, почув(побачив) наступне :
ліквідація - ліквідацією, але дві працівниці носили взад - вперід тарілки з закускою, певно ,ще не насвяткувались Великодня. Жіночки під гордою вивіскою "відділ по роботі з фізичними особами" жалілись відвідувачам, яких до речі в 11-00 було всього 7-8, про те, що їм вже 2 місяці не платять зарплату. Дуже розвеселила якась пані, яка пробралась в будинок на Переяславській зі сторони стоянки, і кидалась на всіх людей в краватках з проханням дати їй телефон головного бухгалтера ,бо вона представник фірми канцтоварів, і має вигідну пропозицію по співпраці. Нарешті сержант- охоронець запитав у неї - "ви що, не бачите в якому стані банк?". Тітонька все зрозуміла, і за лічені секунди зникла.
Тепер по суті. Я на 99,99% впевнений, що списки сформують, і я туди попаду і без заяв. Але в цій державі можливе все, і лишній папірчік з вхідним номером від банку мені не помішає. До речі, люди , які виграли суди, в списки не попадають. Кого цікавить конкретніше - йдіть на гілку Укрпромбанку.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 11:25

Фонд гарантування вкладів на сайті повідомив,що по банку "Дністер" до кінця квітня буде визначено ,з якого банку -агента будуть виплачувати гроші. Жертви "Трансбанку" з 15 квітня вже отримують з Укрсоцбанку.
eugene_06

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:25

eugene_06
Банком агентом призначили Брокбізнесбанк. Вчора мені зателефонувала знайома і сказала що треба записатися на чергу, просидівши біля інтернету і телефонувавши в банк я так нічого і не довідалась. Поїхала в БББ, а там черга, як до мавзолею, записалася на 30квітня. Чекаю , надіюсь що щось отримаю, а то в БББ такі працівники лапшовіси як і Дністрі.
manya

#<1 ... 3334353637>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє