Мегабанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 106107108109110 ... 353>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Мегабанк (2005 - 2021) 3.2 5 175
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
48
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
8%
14
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
25
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
19%
33
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
31%
55
Всього голосів : 175
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 11:15

Зображення

Сегодня 2 праздника - пятница и день добра :) Давайте лучше о чем-то хорошем? :)
Emmy

Подякував: 3 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 11:39

Emmy
Ну о хорошем, так о хорошем. Песню даже можно послушать
https://www.youtube.com/watch?v=wIrCpOhPhOQ
:mrgreen:
Bob

Подякував: 11 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 11:49

Bob
:lol:
veta

Подякував: 1 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 11:52

Emmy написав:Зображення

Сегодня 2 праздника - пятница и день добра :) Давайте лучше о чем-то хорошем? :)

И вас с праздником :P
veta

Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 11:57

Лично я решил спокойно дождаться окончания депо и уже по факту решать как дальше жить. Ибо в финансовых вопросах эмоции и поспешные решения ни к чему хорошему не приводят.
masharas

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 12:05

masharas
Согласна. Спокойствие и только спокойствие :roll:
Emmy

Подякував: 3 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 13:10

Тихон написав:
  PPO написав:Умова про поповнення вкладу за згодою банку вже викладена (закріплена)у тексті договору, тому реалізація банком права щодо згоди не може розглядатися як внесення змін до договору.
Волевиявлення банку на згоду/незгоду є одностороннім правочином, право вчинення якого передбачена домовленністю сторін, закріплених у договорі вкладу.
З юридичної точки зору все правомірно.

1.В п.1.1 записано " Вкладник передає банку грошову суму на срок.... у розмірі .....".
Любое изменение суммы при пополнении договора = изменение условий договора(сумма зафиксирована в доге одна,а фактич. после пополнений получается другая).Более того, любые пополнения для юрид. точности должны сопровождаться допками,подписанными обеими сторонами,что многие банки и делают.Поэтому на счет З юридичної точки зору все правомірно ,можно поспорить - юридич. коллизии с взаимоисключающими пуктами случаются в доках нередко .
2.Как Вы думаете,сколько вкладчиков обратилось бы в суд по этому поводу,даже если бы банк действовал в этом контексте полностью не в правовом поле ?Сколько бы длился суд и какой цимес от этого мог бы получить истец ?Макс. срок окончания таких догов - август.И сколько деполюдей попало под эту "инициативу" банка?Отношения с банками у большинства строятся на доверии и вкладчик голосует ногами.Судятся единицы.
Банк уже пол-года платит минфину %% за рекламу и привлечение новых вкладчиков.И тут такая антиреклама.Кто-нибудь в банке просчитывал,сколько он выиграл с помощью этой гов...бумажки?А вот сколько потерял,увидим попизже.
3.Банк "сидит" на пониженной ставке без изменений с октября.Это считай уже 5 месяцев.Пять мес.,Карл.За это время можно было уже пять раз воспользоваться п. 2.1.6 и 3.5 и выполнить обязанности банка предупредить за 30 дней.И все ,никаких вопросов.Но вместо этого решили все сделать задним числом.У меня 10-го был срок окончания,а 9-го в конце дня звонок из банка "буду забирать или пополнять ?".Подозреваю,что с гов...бумажкой от 9-го числа гор.линия и отделения были ознакомлены на след. день,10-го.
Петух кого-то клюнул ?Пять месяцев сидел на насесте и вот вдруг.
По-людски нельзя никак,надо обязательно нажухать вкладчика.Получу пшик,но за то и вкладчик ничего не получит.Совковый менталитет.Пора бы начать меняться.

По пункту 1.
Не погоджуюсь. Дотримуюсь раніше висловленої точки зору.
По пунктах 2 та 3. Це не юридичні аспекти, я їх не порушував і не оспорюю.
PPO

Подякував: 14 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 13:18

Квесторе_поверніться написав:PPO, тобто Мегагавбанк змінив дух договору не змінюючи суті договору? :wink:

Думаєте мені така поведінка банку подобається? Самому "обрізали" стовп до червня.
Договір публічний - вкладники, як слабша сторона, не можуть диктувати/пропонувати свої умови при укладенні. Банк, звичайно, прописує умови в своїх інтересах. Детальний аналіз і на етапі відкриття вкладу виявив би таке право банку. Але, чи аналізували вкладники умови договору при його укладенні? (Хто читає договори при його підписанні? - риторичне питання). Їх реакція має місце вже постфактум.
І цікаве питання: а чи відмовилися б ви від укладення такого договору, якби вам і роз'яснили таке право банку, реалізація якого на стадії укладення розглядається як можлива?

Банк діяв відповідно договору, але це не заперечує різні оцінки такої поведінки (правомірної!) з точку зору його контрагентів - вкладників, в тому числі і
характеристику банку як "Мегага...". Але мене банк у скрутні часи не підводив, тому я утримаюся від такої критики.
PPO

Подякував: 14 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 13:42

PPO написав:
  Квесторе_поверніться написав:PPO, тобто Мегагавбанк змінив дух договору не змінюючи суті договору? :wink:

Думаєте мені така поведінка банку подобається? Самому "обрізали" стовп до червня.
Договір публічний - вкладники, як слабша сторона, не можуть диктувати/пропонувати свої умови при укладенні. Банк, звичайно, прописує умови в своїх інтересах. Детальний аналіз і на етапі відкриття вкладу виявив би таке право банку. Але, чи аналізували вкладники умови договору при його укладенні? (Хто читає договори при його підписанні? - риторичне питання). Їх реакція має місце вже постфактум.
І цікаве питання: а чи відмовилися б ви від укладення такого договору, якби вам і роз'яснили таке право банку, реалізація якого на стадії укладення розглядається як можлива?

Банк діяв відповідно договору, але це не заперечує різні оцінки такої поведінки (правомірної!) з точку зору його контрагентів - вкладників, в тому числі і
характеристику банку як "Мегага...". Але мене банк у скрутні часи не підводив, тому я утримаюся від такої критики.

Хуманіст... :lol: Давити мегагавнюка і баста! :D
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 13:49

PPO написав:Договір публічний - вкладники, як слабша сторона, не можуть диктувати/пропонувати свої умови при укладенні. Банк, звичайно, прописує умови в своїх інтересах. Детальний аналіз і на етапі відкриття вкладу виявив би таке право банку. Але, чи аналізували вкладники умови договору при його укладенні? (Хто читає договори при його підписанні? - риторичне питання). Їх реакція має місце вже постфактум.

1.Однозначно не заключал бы договор и не открывал бы такой депо.На тот момент были аналогичные предложения и был выбор.Даже сейчас,когда банк лишил право пополниться под 9,5% все забрал и отнес-пополнился к Фарсику под 8,5 и 9% и в ВТБ под 10 %.
А возможно в Мега сразу бы занес всю сумму.
2.Все читали и такие "умови" почти везде.Вот только пользуются ими и щимят вкладчика не все.Это зависит от банка.
3.по п.1 .извините,но я настаиваю на своей точке зрения.И не факт,что в суде Вы бы победили.Договор не идеален и в нем есть противоречия.Кроме того не всегда играет "прописанная умова".Есть еще логика,мотив,обстоятельства....Но дело даже не в этом.Повторюсь судятся единицы,даже если заранее видно,что на 99 % будут правы.
Решение явно не продуманное,непросчитанное и неподготовленное.
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
  #<1 ... 106107108109110 ... 353>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему