|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 16 кві, 2010 00:07
ПозитифчеГ написав:Да про ПУМБ я знал...а тут думал еще застолбить...( Ех.... У меня есть предложение, давай те попросим админов чтобы они сделали для каждого банка типа как текущая строка и туда будет выкладываться важная инфа...типа смена процентов смена владельцев и тд...просто не всегда есть время все перечитывать а так открыл и в глаза сразу бросилось...
.... ввод ВА, отзыв лицензии, начало выплат через ФГВ, ликвидация 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 кві, 2010 09:21
romanauscas написав: Прочитал историю:( Та да, страховка это всегда самое дорогое при покупке машины в кредит. Мне кажется что почти все банки этим злоупотребляют. Особенно если посмотреть какая помощь от страховой в случае страхового случая... Банк поступил хреново, не спорю. Но этого можно было ожидать, тем более если это второй кредит в Альфе:) Банку ж тоже нужна гарантия того, что залог не обесценится. Вот и навязывают дорогую страховку.
Страховка никак не влияет на обесценивение авто - это гарантия целосности данного имущества в данном состоянии.Страховку я всегда делал не для банка, а для себя, и покупал с 0-й франшизой и в надёжной на то время СК(Про100). В прошлом году кредит закрыл, и в марте опять купил КАСКО. Но я офигел, когда в одной и той же СК, с одними и теми же условиями КАСКО, но 1-й вар.-некредитная авто, 2-й вар.-кредит в альфе разница в цене между 1 и 2 вар. была около 45%. Ну не ох...ли?! И даже не разрешили платёж разбить не раз в полгода, как обычно делается, а на 2 месяца.
Когда подняли процент и такие как акурт звонили и угрожали, мол подпишите доп согл или верните досрочно кредит, меня это взбесило! Мне тогда надо было всего 2700 долларов, но я их, к сожалению, не нашёл-как раз разгар кризиса был. Вот такие скоты.
Насчёт второго кредита, эти кредиты были один за другим, а не одновременно - первый выплатил, авто продал, взял второй. Вобщем готовлю иск в суд.
-
Winner25
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 кві, 2010 10:58
akurt написав:Мне признавать нечего. Я на квартиру ЗАРАБОТАЛ, я на ДОМ заработал, я на авто СЕБЕ, ЖЕНЕ И СЫНУ ЗАРАБОТАЛ. Так что мне признавать нечего.
Вельмишановний akurt! Щиро радий за Вас і Ваші шикарні заробітки, бажаю Вам достатку і процвітання, але більшість людей, на відміну від Вас, працюють, а не заробляють, чесно сплачуючи податки, розвиваючи бізнес і т.д, а не обкрадаючи сусіда, як Ви. akurt написав:Просто вижу кредитные истории многих людей и диву даюсь, как много халявщиков. Очень много.
Уже сам Ваш доступ до кредитних історій позичальників є порушенням чинного законодавства, оскільки воно жодним чином не регулює Вашої діяльності. Саме на підставі цього я берусь стверджувати, що Ваша діяльність, а відповідно і доходи, є назаконними і такими що суперечать чинному законодавству(я уже мовчу про методи роботи). akurt написав:Кстати, до меня, такого злобного и бестолкового - все никак не дойдет: Ну нужна тебе квартира на Хрещатике и Порш Бокстер, или Мазератти там - ну возьми без проблем кредит у брата, сестры, жены, отца, тети и не отдавай им, и проценты не плати, ну в чем проблема, ей Богу.....
Ну не можна в Україні ЧЕСНО заробити навіть на однокімнатну квартиру, не можливо!
Більшість людей беруть кредит не на порш чи особняк, а на те, що їм дійсно потрібно.
А тепер зауваження до банку, який Ви так щиро захищаєте:
1. Зміна параметрів кредиту після оформлення договорів з порушенням чинного законодавства. Тобто Пофіг що Ви(позичальники) там собі рахуєте, ми (банк) завжди знайдемо спосіб як Вас загнати в боргову яму і доїти стільки скільки нам треба, щоб шановний п.akurt міг ще собі прикупити машинку чи квартирку з надутих штучно боргів.
2. Маніпулювання параметрами поступлення і зарахувння коштів. Це напевно єдиний (а може ще і Дельта хіба) банк, де гроші можуть гуляти бог знає де до 5 днів.
і т.д.
І на останок кілька зауважень:
1. Абсолютно безтолковий персонал на місцях, за рідким виключенням. Некомпетентний, безграмотний, не вихований.
2. Гаряча лінія - це ще гірше ніж на місцях. дуже часто мої прості запитання вводять в ступор консультантів.
тепер питання, якщо у них такий персонал на обслузі, то які у них колектори? Адже не секрет, що рівень колектора (і розумовий в тому числі) нижче рівня персоналу філії?
Треба приклади - наведу конкретику, жодне з цих звинувачень не є голослівним.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:08
Спорить не буду, но брал кредит на машину в 2008 году в конце ноября, в гривне 22% годовых, ставку мне не изменяли... В течении года кредит выплатил, ни кто ничего не повышал...
Сейчас открыл там депозит, процентной ставкой доволен. Все платежи по кредиту контролировал через сервис Альфы по инету, проблем не было... Насчет персонала утверждать не буду, обслуживаюсь в Киеве на Перова, вроде адакватный персонал...
Хотя, чем дальше от столицы, может и хуже...
с Ув. Алексей.
-
Warlocc
-
-
- Подякував: 52 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 кві, 2010 15:34
Igor75 - звідки у Ва стільки злоби?.
1. (цитую): "Абсолютно безтолковий персонал на місцях, за рідким виключенням. Некомпетентний, безграмотний, не вихований." Позавчора цей безтолковий персонал не тільки пригостив мене кавою, але за 7 хвилин оформив ще один пакет "Альфа-Стиль". Оскільки закінчувався робочий день, то цей безтолковий персонал попросив касирку затриматися ПІСЛЯ роботи, щоб я мав можливість заплатити мої 29 гривень плати за картку. От безтолкові за версією пророка! Аж жуть. Ну зовсім не хочуть працювати. Жах!
2:. Бідна, бідна людина: "Гаряча лінія - це ще гірше ніж на місцях. дуже часто мої прості запитання вводять в ступор консультантів." Не знаю кращої гарячої лініїї - дзвоню з телефона у відділенні, називаю номер картки, прошу зняти ліміт отримання коштів по картці з 4000 гривень на бльшу суму (8000 євро) - відповідь "Можете почекати на лінії?" - "Можу". Через 30 секунд: "Обмеження знято, можете звернутися до каси". Так що? Звідки у Вас стільки злоби?
Треба вміти ПРАЦЮВАТИ, а не задавати "прості запитання".
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 16 кві, 2010 16:52, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 кві, 2010 16:19
Вобщем по коллектору всё ясно - ТРОЛЛЬ. Предлагаю его игнорировать и в полемику не вступать.
-
Winner25
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 кві, 2010 16:54
Підтримую.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 кві, 2010 23:17
akurt
Перестаньте, пожалуйста, склочничать на форуме. Не унижайте людей.
Будьте мужчиной!
-
Ольga
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 17 кві, 2010 22:11
Мы в Альфе - постоянные клиенты, работаем.....нам склочничать некогда - только и успевай то за "Деньгами+" смотреть, то за "Альфа-Стартом", то за "Мегагнучким" в долларах, то за "Мегагнучким" в евро, то за "Доходным сейфом", тут не до Вас....
Информируем народ об изменениях депозитных ставок, приободряем, делимся опытом...как же....нужное дело.... 
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 18 кві, 2010 12:51
Просвятите, если провести следующую операцию:
"Доходный сейф" -> карточный счет -> "Доходный сейф"
Сколько дней не будут начисляться проценты? 1 или 3?
-
Dika
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
|