Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sola написав:Кэшбек по Максимуму только до конца года? Еще и не для всех?
3.3. Не є учасниками Акції особи, які не були визначені як Учасники Акції самим Організатором.
Та взагалі щось вони так запутали І що то за операції по яким не нараховується кеш-бек? Епіцентр належить до супермаркетів чи до інших? Бо у мене на носі ремонт
Умови комісу не повинні лякати наприклад досвідчених дельтапланеристів та знайомих з майором Підрахуєм Я б ризикнув, та кажуть тільки через 3 міс. можна спробувати нову, а то підсунули мтс платну, добре побачив плату за випуск та відмовився...
sola написав:Кэшбек по Максимуму только до конца года? Еще и не для всех?
3.3. Не є учасниками Акції особи, які не були визначені як Учасники Акції самим Організатором.
Замечательно, а комиссия 60 грн. останется навсегда..
clientage написав:
Как говорят, друзья познаются в беде.
Скупердяй написав:Ну так я ж гутарив, що ця карта - це пастка, і поступове переведення клієнтури на платні послуги
Как ни крути, Скупердяй самый надёжный, дурного не посоветует и подножку не поставит. За это ему респект и низкий поклон.
chipmunk написав:Умови комісу не повинні лякати наприклад досвідчених дельтапланеристів. Я б ризикнув, та кажуть тільки через 3 міс. можна спробувати нову, а то підсунули мтс платну, добре побачив плату за випуск та відмовився...
Ну я не настолько досвiдчений как пан Герцль, но свои Аллины кредитки менять не стану, даже если меня поманят 90 днями грейса, отсутствием комиса, и 10% кешбэка. Так что пан Тед, дякую за моральну пiдтримку.
Alfa_Bank написав:Согласно полученной обратной связи ожидаем окончательного устранения проблемы после 28.09.2016 г. - даты выполнения обновлений после тестирования. Ожидайте, пожалуйста, я с Вами свяжусь и предоставлю информацию о возможности подать заявку на карту.
Мне, конечно, было бы удобнее платить картами одного банка, чем как сейчас Альфа+Идея+ТАС. Особенно учитывая очень качественную поддержку в Вашем лице )