Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кочевник написав:Я б назвав це "страждають фігнею". Я розумію, якщо поповнювати через зовнішні сервіси... А якщо через власний кабінет...
Допустим, я нашёл вашу карточку (не альфовскую) и решил пополнить ею свою Ультру. Если кода нет и с лимитом повезло, то что вы будете делать? Кричать, ай, молодец, Альфа?
Я повідомляю, що карта вкрадена. А з вашого рахунку, як з крадія, будуть повернуті гроші.
А ви наївні. Повідомляти, що карта вкрадена, треба ДО такої операції.
Faceless написав:А ви наївні. Повідомляти, що карта вкрадена, треба ДО такої операції.
в любом случае - чтоб пополнить с найденной на улице карты войдя в совй ИБ это надо быть полным де*** .. это все равно что убить человека, оставить свои отпечатки и орудие убийство еще и на видео заснять и оставить диск тоже на месте преступления ...
ну хорошо - да нашел да пополнил ... этож без проблем определяется - на утро жди милицию .. никто не ворует деньги с карт через идентифицированные каналы ...