Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Если я получил карту Эко-Максимум 4 сентября и подключу к программе Подяка 19 сентября, то будут ли начислены бонусные 2% с суммы покупок за период с 04.09 по 19.09?
romanauscas написав:Если я получил карту Эко-Максимум 4 сентября и подключу к программе Подяка 19 сентября, то будут ли начислены бонусные 2% с суммы покупок за период с 04.09 по 19.09?
Козак-характерник написав: Проходив поруч, вирішив хоч пару сотень поміняти. В касі лише 1000 грн. запропонували. Так що не тільки зелені немає, але й гривні. Ганьба! Я впевнений, що такого бути не може, щоб в касі лише одна тисяча гривень була... Навіщо ставити таки курси по яким банк не хоче працювати? Банк втрачає всі родзинки, що були до приходу біженців. І звичайні сервіси деградують. Банка мутна якась стає...
На жаль, така ситуація у більшості банків зараз. Каси дуже слабо підкріплені (це ситуація продовжується з 2014 року!): здавав у Авалі(на Прорізній) $1000 - прийняли тільки $400, т.я. просто не було гривні і це середина робочого дня! Але найбільший шок у мене був, коли в Прокредиті не було гривні, коли я туди прийшов зняти з рахунку нещасні 77тис.грн.: обламали відразу і відправили до банкомату, де я десь за 15 транзакцій все зняв. На фоні того, що у Прокредиті зараз мінімальна сума вкладу від 100тис.грн.(!) виглядає це дуже дивно. Укргаз, Ощад - аналогічно, з тою різницею, що "підкріплення каси" можна чекати 3 дні!
при чем ощад принимает заявки тока на то отделение где была открыта карта ... мол идите в свое отделение ... класс ... при открытии депо говорили что с карты в любом ... но благо что хоть по телефону можно подать заявку
Козак-характерник написав: Проходив поруч, вирішив хоч пару сотень поміняти. В касі лише 1000 грн. запропонували. Так що не тільки зелені немає, але й гривні. Ганьба! Я впевнений, що такого бути не може, щоб в касі лише одна тисяча гривень була... Навіщо ставити таки курси по яким банк не хоче працювати? Банк втрачає всі родзинки, що були до приходу біженців. І звичайні сервіси деградують. Банка мутна якась стає...
На жаль, така ситуація у більшості банків зараз. Каси дуже слабо підкріплені (це ситуація продовжується з 2014 року!): здавав у Авалі(на Прорізній) $1000 - прийняли тільки $400, т.я. просто не було гривні і це середина робочого дня! Але найбільший шок у мене був, коли в Прокредиті не було гривні, коли я туди прийшов зняти з рахунку нещасні 77тис.грн.: обламали відразу і відправили до банкомату, де я десь за 15 транзакцій все зняв. На фоні того, що у Прокредиті зараз мінімальна сума вкладу від 100тис.грн.(!) виглядає це дуже дивно. Укргаз, Ощад - аналогічно, з тою різницею, що "підкріплення каси" можна чекати 3 дні!
Сумно, що в 2014 пані Алла працювала як швейцарський годинник. А у теперішні спокійніші часи здулася... Карма біженців. З такими % як зараз банкстери повинні конкурувати сервісом, а він погіршується навпаки. БС зруйнована кролем, та й банкстери, що залишилися працювати не хочуть. Банкстери не хочуть працювати і любити клієнта. Клієнти не хочуть нести золоті монетки до банків. Замкнуте коло. От є зара монетки ойрові, що в горщик не поміщаються. Подумав занести кудись на рахунок із вільним доступом, навіть без %. Але як уявив геморой з віддачею у разі потреби погратися на кросі, то вирішив під грушею залишити. Банківська система померла. На вихід!
IMPRINTER написав:при чем ощад принимает заявки тока на то отделение где была открыта карта ... мол идите в свое отделение ... класс ...
а как же... UnitedData... уже в Харькове...
Після впровадження автоматизованої банківської системи (АБС) «Мульті-МФО» клієнти зможуть обслуговуватись за всіма продуктами (кредитами, депозитами, картками) в будь-якому відділенні Ощадбанку незалежно від того, де відкривались рахунки та куди звернувся клієнт.
Я правильно понимаю, что заблокированная, но не списанная 1 грн. (для регистрации карты, например) никак сама по-себе не влияет на списание абонплаты в 60 грн., а ее разблокировка никак не означает, что на карте появятся свои деньги и рассрочка станет невозможной?
consul написав:Я правильно понимаю, что заблокированная, но не списанная 1 грн. (для регистрации карты, например) никак сама по-себе не влияет на списание абонплаты в 60 грн., а ее разблокировка никак не означает, что на карте появятся свои деньги и рассрочка станет невозможной?
Хоть МАБ и отображает, шо у Вас нема этой 1грн, однако она таки есть. На 60грн это не повлияет, а вот на предоставление рассрочки может и повлиять, если вдруХ забудете, шо у Вас на +1грн больше средств на карте и вылезете в + при погашении
consul написав:Я правильно понимаю, что заблокированная, но не списанная 1 грн. (для регистрации карты, например) никак сама по-себе не влияет на списание абонплаты в 60 грн., а ее разблокировка никак не означает, что на карте появятся свои деньги и рассрочка станет невозможной?
Хоть МАБ и отображает, шо у Вас нема этой 1грн, однако она таки есть. На 60грн это не повлияет, а вот на предоставление рассрочки может и повлиять, если вдруХ забудете, шо у Вас на +1грн больше средств на карте и вылезете в + при погашении
Приходится после каждого погашения и перед крупной покупкой звонить на горячку- спрашивать о наличии собственных средств на карте. Уже 15 рассрочек.