Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кстати о мобильном чате. Не знаю какому гению пришла мысль сделать чат на мобилу, но не сделать для веб клиента. И вот я сижу перед полноценной клавиатурой, но мне предлагается тыцкать по мелкому стеклу телефона, чтобы излагать ход мысли...
Esq написав:Кстати о мобильном чате. Не знаю какому гению пришла мысль сделать чат на мобилу, но не сделать для веб клиента. И вот я сижу перед полноценной клавиатурой, но мне предлагается тыцкать по мелкому стеклу телефона, чтобы излагать ход мысли...
Есть специальная лупа под мобильный экран и блютуз-клавиатура. Правда, они обычно не умеют переключать язык: или только русский, или английский навсегда.
Кочевник написав:Альфа_Банк, повідомте морським свинкам з АльфаДіджитал, що програми потрібно тестувати перед тим, як викладати в Плеймаркет. Висить собі в фоні Альфа-Мобайл, надсилає пуш-повідомлення. Хочеш передивитися текст пуша - "Сесія була дуже довго неактивна. Траляля- йдіть в дупу". Вихожу на початкове вікно, логінюся наново. - Те саме повідомлення. І так до нескінченності, поки не вивантажити "Альфа-Мобайл".
Это еще смешнее, когда через чат в Мобайле общаешься с тех. поддержкой. Только но сотрудница врубилась в суть проблемы, и опа! сессия завершена, клиент не идентифицирован, идите в ..опу. Теперь только звоню.
Было и у меня такое. Теперь в чате нажимаю "назад" и обновляю балансы по картам и опять в чат. Так не вылетает.
Driver написав:Ув. представитель, спасибо за ответ.
В таком случае вопросы такие: 1) будет ли плата за пуш-уведомления? 2) как правильно отключить СМС (и пуш?) уведомления, чтобы не было платы 8 грн/мес? 3) почему мне не пришла СМС о введении платы? о_0 (все вопросы по пакету "Ультра")
Driver, добрый день. 1. Не будет: https://alfabank.ua/upload/changes-tari ... 300918.pdf. 2. Отключить услугу Альфа-Чек можно обратившись в отделение банка с паспортом для написания заявления. 3. По техническим причинам отправка СМС приостановлена. Будут отправлены позже.
Востаннє редагувалось Sense Bank в П'ят 07 вер, 2018 15:14, всього редагувалось 1 раз.
Кочевник написав:Альфа_Банк, повідомте морським свинкам з АльфаДіджитал, що програми потрібно тестувати перед тим, як викладати в Плеймаркет. Висить собі в фоні Альфа-Мобайл, надсилає пуш-повідомлення. Хочеш передивитися текст пуша - "Сесія була дуже довго неактивна. Траляля- йдіть в дупу". Вихожу на початкове вікно, логінюся наново. - Те саме повідомлення. І так до нескінченності, поки не вивантажити "Альфа-Мобайл".
Alfa_Bank Пані Алла, добрий день! Хоча він і не добрий. Покращення в дії... Зайшов в МАБ зробити переказ. Мене викинуло з МАБу. При повторній спробі увійти виплило таке...
Подзвонив, пройшов ідентифікацію. Пройшов квест реєстрації наново. Зайшов в МАБ зробив переказ. Вийшов. При повторному вході, знов напис про блокування. І 5 хвилин не минуло. Дзвоню вдруге. Цікавлюся причиною. Причину назвати не можуть, а посилаються на те, що служба безпеки вважає, що підозрілі дії якісь. При спробі повторної ідентифікації запитали про стаціонарний номер. Я вже його не пам'ятаю. Ідентифікацію не пройшов, хоча пропонував озвучити паспортні дані, ІПН, кодове слово. Оператор відмовила, тільки стаціонарний тіліпон подавай. Сказала,що або через добу дзвонити, щоб спробувати повторно ідентифікацію провести чи звертатися до персонального менеджера. Що це за знущання?
Питання: Оператор, вимагаючи номер стаціонарного тіліпон діяла згідно інструкції Альфа банку? Чи дійсно не можна пройти ідентифікацію без стаціонарного тіліпона? Адже я міг надати будь які інші дані (паспорт, іпн, кодове слово). Адже я успішно проходив ідентифікацію у першого оператора 5 хвилин тому без стаціонарного номера.
Пропозиція: озвучте нам всім які операції є підозрілими, щоб не попадати на блокування.
Це ганьба! Створюєте власноруч проблему клієнту, відбираєте час і не вирішуєте. Це неповага. Ганьба!
П.С. Як припущення. Так як використовую VPN можливо із за того що ай пі адреси різні блокують. Скажіть цим розумникам зі служби безпеки про це...І нехай виключать цей момент зі списку підозрілих дій. Дурнею займаються. Імітують бурхливу діяльність, а банк занепадає по якості обслуговування. Додзвонитися важко стає у порівнянні з попереднім часом.
Як прийшли в Альфу цей коневод і плякомайстерломайстер то банк перетворюється на лайно. Бог з ним, що відібрали всі плюшки, а тепер навіть сервіс став ніякий. Сидиш як на порховій бочці. Тільки і чекаєш падлянки якоїсь... Зникло головне, що притаманне банку - стабільність і передбачуванність дій партнера у співпраці. На Альфа банк покластися тепер неможливо в плануванні своїх фінансових операцій. Халтура. Був банк, а став неоМихайлівський. Коневоди, блін, рукожопи.
Driver написав:Ув. представитель, спасибо за ответ.
В таком случае вопросы такие: 1) будет ли плата за пуш-уведомления? 2) как правильно отключить СМС (и пуш?) уведомления, чтобы не было платы 8 грн/мес? 3) почему мне не пришла СМС о введении платы? о_0 (все вопросы по пакету "Ультра")
Driver, добрый день. 1. Не будет: https://alfabank.ua/upload/changes-tari ... 300918.pdf. 2. Отключить услугу Альфа-Чек можно обратившись в отделение банка с паспортом для написания заявления. 3. По техническим причинам отправка СМС приостановлена. Будут отправлены позже.
2. Отключить услугу Альфа-Чек можно обратившись в отделение банка с паспортом для написания заявления. Если поменять Альфа-чек на пуши в мобильном приложении для всех карт этого будет недостаточно чтобы не снимали 8 грн? Обязательно надо как при совдепе идти в отделение писать заявление?