Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
omb написав:Flamingo У меня категории поменялись, правда я картой практически не пользуюсь, выбрал сладости 10%, виномаркеты 5%, канцтовары 10% и химчистка 20%
omb написав:Flamingo У меня категории поменялись, правда я картой практически не пользуюсь, выбрал сладости 10%, виномаркеты 5%, канцтовары 10% и химчистка 20%
Я б от канцтоваров не отказался, дочка школьница. Но два месяца подряд выбирал канцтовары, и хоть там были копейки, но Альфа благоразумно в этом месяце не дала.
Я б от канцтоваров не отказался, дочка школьница. Но два месяца подряд выбирал канцтовары, и хоть там были копейки, но Альфа благоразумно в этом месяце не дала.
А у меня по двум аккам - канцелярка 10%, "Дом канцелярии" в 300 м от дома..."но мне туда не надо" - (с) В.С. Высоцкий
А у меня по двум аккам - канцелярка 10%, "Дом канцелярии" в 300 м от дома..."но мне туда не надо" - (с) В.С. Высоцкий
В мене в сім'ї по тій картці, якою не користувались то такі ж % по категоріям, а по тій, якою користувався, то значно менші, хоча її статус вище в програмі. Так, що логіка інд. пропозиції проста як двері, чим користуєшся - то понизять, а що не потребуєш то підвищать. Вихід набирати карток і почергово юзати.