Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 269270271272273 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 11:46

а как думаете смогу выдурить оставшиеся 82 тыс грн?
IRymarev

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:17

оставшиеся после чего ? после 150 тыс ? очень сильно сомневаюсь.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:29

Ну что ж, получил наконец свои деньги. Даже больше чем подсчитывал набежало процентов :) . Поехал в Пустомыты - там вообще без очереди, правда вышла незадача. Оказывается номера паспортов введены в систему так, что первая буква номера паспорта - латинская, а вторая - кирилличная. В отделении вводили номер кириллицей и меня не находило само собой. Отправили в Трансбанк. Поехал - все объяснили, заглянул на Научную в отделение - там опять толпа под дверями... погнал снова в Пустомыты, и все прошло. Наличкой правда все не получил, положил пока на "Ощадний", который открыл заранее еще во вторник. Заберу попозже, когда ажиотаж спадет и очереди рассосутся.
Kanarej

Подякував: 0 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 12:54

bolex написав:оставшиеся после чего ? после 150 тыс ? очень сильно сомневаюсь.

а сильно хочется забрать :D
IRymarev

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 14:32

Ну, накінець-то прийшло свято на нашу вулицю!
На щастя, мій Луцьк - місто невелике, тому гроші отримав без проблем в головному офісі.
Спочатку думав, що без черги краще буде забрати в іншому відділенні (в нас їх 3), але там такої готівки (90 тис.) не виявилось, зате прийшов сам управляючий і запропонував забрати на протязі кількох днів частинами, а краще - залишити в них на депозитному рахунку....До нього приєдналось ледве не половина досить немалого персоналу відділення, і всі дружно вмовляли відкрити депозит в "найкращому і найстабільнішому банку України"...
Довелося йти в головне відділення, а там, як на диво - жодної черги, заповнив бланк і отримав торбу грошей! :)
Тепер не знаю, що робити з судовими рішеннями (там присуджено вдшкодування правової допомоги (1500 грн, ІТЗ - 250 грн)), виконавчий лист передавав у ВС ще в лютому, хочу збити з них все до копійки, щоб хоч трохи повернути витрати на адвоката ... Але, строк подання претензій до банку ніби збіг - є в когось подібна ситуація, чи реально збити ці гроші зараз?
vkladnuk

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 14:42

IRymarev написав:

да понятное дело ... надеюсь, у ликвидатору требования оформили ?

но вообще шансов мало .... имущества у транса с гулькин нос, желающих первоочередников тьма ....
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 14:55

отримав і я свою сумку грошей :D
Standby

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 14:55

vkladnuk написав:Ну, накінець-то прийшло свято на нашу вулицю!
На щастя, мій Луцьк - місто невелике, тому гроші отримав без проблем в головному офісі.
Спочатку думав, що без черги краще буде забрати в іншому відділенні (в нас їх 3), але там такої готівки (90 тис.) не виявилось, зате прийшов сам управляючий і запропонував забрати на протязі кількох днів частинами, а краще - залишити в них на депозитному рахунку....До нього приєдналось ледве не половина досить немалого персоналу відділення, і всі дружно вмовляли відкрити депозит в "найкращому і найстабільнішому банку України"...
Довелося йти в головне відділення, а там, як на диво - жодної черги, заповнив бланк і отримав торбу грошей! :)

может они и "найкращий і найстабільніший банк України", но врут они не хуже чем трансбанковцы ... горячая линия не далее как сегодня уверяла меня что везде жуткие очереди по 100 человек, что получить "сегодня на сегодня" нигде не реально и что то, что меня записали на "где-то через неделю" - это мне очень повезло.....

единственное, что правда - им на самом деле "выделяют лимиты", причем какие-то совсем мизерные как для "найкращих і найстабільніших". где-то тысяч по 500 в день на отделение среднего размера (если судить по размеру очереди).

vkladnuk написав:Тепер не знаю, що робити з судовими рішеннями (там присуджено вдшкодування правової допомоги (1500 грн, ІТЗ - 250 грн)), виконавчий лист передавав у ВС ще в лютому, хочу збити з них все до копійки, щоб хоч трохи повернути витрати на адвоката ... Але, строк подання претензій до банку ніби збіг - є в когось подібна ситуація, чи реально збити ці гроші зараз?

срок подачи претензий действительно истек, вы опоздали .... если сможете выдкумать и подтвердить уважительную причину опоздания - подавайте в суд о признании претензий, иначе никак.
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 16:39

vkladnuk написав:Тепер не знаю, що робити з судовими рішеннями (там присуджено вдшкодування правової допомоги (1500 грн, ІТЗ - 250 грн)), виконавчий лист передавав у ВС ще в лютому, хочу збити з них все до копійки, щоб хоч трохи повернути витрати на адвоката ... Але, строк подання претензій до банку ніби збіг - є в когось подібна ситуація, чи реально збити ці гроші зараз?

Не зовсім зрозумім ситуацію с виконавчим листом, але в законі про Банки, написанно, що судові рішення до ліквідатора (в вигляді кредитор.вимоги) подаються незалежно пройшло 20 роб.днів з дня ліквідації чи ні. А як впливає на сроки що рішення видано давно - не скажу. Передивіться ще раз закон про Банки - Главу про Ліквідацію.
Depozit_otdai

Повідомлення Додано: П'ят 16 кві, 2010 16:40

bolex написав:
IRymarev написав:

да понятное дело ... надеюсь, у ликвидатору требования оформили ?

но вообще шансов мало .... имущества у транса с гулькин нос, желающих первоочередников тьма ....

Страшно хочу забрать! :D хочу купить новый автомобиль. оформил требование ещё 2 марта
IRymarev

#<1 ... 269270271272273 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє