|
Трансбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 11 кві, 2009 11:22
btr-90 написав:Сьогодні подав позовну заяву в суд......буду чекати попереднє засідання...
Я також подала. А коли подавала, спитала, як вирішуютьтся справи такого плану, бо це мій перший досвід . Мені сказали , що ще вказівок не було. Це мене вбило. Де я живу? Мало того , що це буде тянутись до ..... Хто мене буде слухати, якщо вказівки прийдуть. Молодь якщо маєте талант виїзджайте з цієї долбаної країни. Де немає ні закону, ні совісті. Тільки бла, бла, бла.
-
lesvel
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 12:27
мені призначили слухання на 29 квітня. Справа такого роду виграшна (у мене зобовязнання винкли під час дії мараторію, а відповідно на мене мараторій не поширюється!!!!) Читайте сам закон про банки і банків.діяльність.....зареєстрували до судді, який дуже довго розглядає справи (всі!!!, так люди мені казали що з ним мали справу)....думаю десь до вересня буде тянутись, а якщо відповідач буде приходити на слухання вчасно, то може і швидше....
-
btr-90
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 12:28
lesvel написав:btr-90 написав:Сьогодні подав позовну заяву в суд......буду чекати попереднє засідання...
Я також подала. А коли подавала, спитала, як вирішуютьтся справи такого плану, бо це мій перший досвід . Мені сказали , що ще вказівок не було. Це мене вбило. Де я живу? Мало того , що це буде тянутись до ..... Хто мене буде слухати, якщо вказівки прийдуть. Молодь якщо маєте талант виїзджайте з цієї долбаної країни. Де немає ні закону, ні совісті. Тільки бла, бла, бла.
А з якого ви міста?
-
btr-90
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 13:32
bolex написав:так а где информация о банкротстве ?
А ее нет... Никто о банкротстве и не спрашивал...
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 13:47
lesvel написав:btr-90 написав:Сьогодні подав позовну заяву в суд......буду чекати попереднє засідання...
З чого це країна стала "довбаною"?! З того, що вам не видали депозит? А до чого тут країна? Банк - це приватна структура! Не треба свої образи виливати на усю країну. Може ще порадите куди виїзджати? Пристаркуватим пердунам в Европі ж*** підтирати?  Це буде більш гідно Українця, ніж жити у своїй країні? 
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 13:55
ACasper написав:bolex написав:так а где информация о банкротстве ?
а с кааого же бодуна "банки, которые будут проводить выплаты уже назначены." ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 14:15
usa10co написав:готов чухаться и бороться, но... ACasper, что хоть писать в НБУ? писал еще в середине феврале заяву в обл. упр-ние НБУ с просьбой разобраться с неотправкой платежей - 06.03.2009 прислали мне ответ, мол, согласно, пояснения данного таким-то отделением такого-то филиала АКБ "Трансбанк", причиной неисполнения платежного поручения было отсутствие ден. средств на корр. счету банка. что писать в этот раз? и каково хоть примерное содержание текста заявы на имя ВА? заранее благодарен за ответ 
Адреса:
03150
м. Київ
вул. Фізкультури, 9
Тимчасовому адмістратору
АКБ «Трансбанк»,
п. Бердію М.Г.
Вкладника
хххназва підприємстваххх
хххФІО керівникаххх,
ххіндексхх, м.хххмістоххх,
вул.хххвулицяххх,
буд.ххх, кв.ххх,
ЗАЯВА
Згідно з Договором про банківське обслуговування № хххх/ххххххх від ххххх (п.п. xxx), який був укладений між нашим підприємством, хххНазваххх, з відділенням №хх ххххххххх філії АКБ «Трансбанк», банк зобов'язаний виконувати хххтакі-то операціїххх.
Оскільки банк відмовляється виконати свої зобов'язання згідно вищевказаного договору, нагадую Вам, що згідно листа НБУ №44-020/1357-2796 від 24 лютого 2009 р.:
"мораторій не поширюється на обслуговування поточних операцій[/b], здійснюваних тимчасовим адміністратором, на вимоги щодо виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв'язку із зобов'язаннями банку під час здійснення тимчасової адміністрації банку. При цьому не конкретизується ні час настання вимоги щодо цих виплат, ні особа кредитора."
На основі вищевказаного вимагаю від Вас:
1) Взяти на облік нашу заяву про виплату з/п (чи ще чого) від хххдатаххх 2009р.
2) Дати письмову відповідь мені щодо питання виплати з/п (або будь-яких інших) та повідомити про конкретну дату виплати коштів (виконання зобов'язань банком).
Бажано вказати номери платіжних доручень, їх дати і суми.
Крім того, зазначити, що дії банку паралізували роботу підприємства, керівництво було змушене відправити колектив у вимушену відпустку і т.д. і т.п.
У разі невиконання вимог підприємство змушене подавати до суду особисто на Вас, як посадову особу, яка порушує закони України та постанови НБУ, для захисту порушених прав та відшкодування моральної шкоди.
З повагою,
хххФІО керівника і главбухаххх ____________________
___ березня 2009р.
В листі до НБУ ви вказали номери платіжних доручень, їх дати і суми?
Готуйте документи до суду... У разі ліквідації у вас буде всі шанси отримати гроші на основі рішення суду, яке буде позитивне щодо вас.
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 14:22
bolex написав:ACasper написав:bolex написав:так а где информация о банкротстве ?
а с кааого же бодуна "банки, которые будут проводить выплаты уже назначены." ?
Это не ко мне, это к ФГВ:
http://news.bigmir.net/business/119615/
И читайте внимательнее ветку, эту инфу уже приводили:
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=238766
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2009 15:54
ACasper написав:В листі до НБУ ви вказали номери платіжних доручень, їх дати і суми? Готуйте документи до суду... У разі ліквідації у вас буде всі шанси отримати гроші на основі рішення суду, яке буде позитивне щодо вас. ACasper, спасибо за пример заявления на имя ВА, буду составлять  Вот мой текст в обл. упр-ние НБУ: Вих. № __________________ Начальнику від «___» __________ 200_ р. управління НБУ у ХХХ області хххП.І.П. начальникаххх хххФОП такий-тоххх ІПН ххх10 цифрххх хххназва містаххх, хххадресаххх хххтелефонххх Заява
Прошу допомогти повернути грошові кошти з поточного рахунку № 2600ХХХХХХХХХХ.980 у хххназва філії або відділенняххх АКБ «Трансбанк» (МФО 352822) (договір банківського рахунку № ХХХХ від ХХ.ХХ.200Х р.) у зв’язку з гострою необхідністю сплати поточних витрат, пов’язаних із здійсненням підприємницької діяльності. Перерахування ХХХХХ,00 грн. (хххсума прописомххх) на поточний рахунок за поставлені товари згідно договору № ХХ-ХХХХХ від ХХ.ХХ.200Хр. хххназва підприємстваххх відбулося ХХ.ХХ.2009 р. З цього часу користування цими коштами у банку заблоковано без повідомлень, що унеможливило подальше перерахування грошових коштів згідно платіжного доручення № ХХ від ХХ.ХХ.2009р.
Фізична Особа-Підприємець ________________ хххПрізвище, ініціалиххх
Сумму в платежке не указал =(
Второй раз надо подавать заявление?
Платежка со штампом банка о принятии имеется... жаль, что так и не появился штамп о ее проведении
Всем желаю удачи в выбивании из банка своих же денег)))
-
usa10co
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 кві, 2009 15:06
Входящий в группу небольших "Трансбанк" (Киев), в который введена временная администрация Национального банка Украины (НБУ), объявил сегодня о поиске стратегического инвестора. Об этом говорится в официальном сообщении банка в газете "Голос Украины" N65 от 10 апреля.
"Задание, над которым сегодня работает банк, - это привлечение стратегического инвестора", - указывается в сообщении "Трансбанка".
-
Мышь белая
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему