|
|
![]() дякую за інформацію. я вже прочитала і встигла передзвонити на філію вони нчого не знають .тепер нам треба всім звонити в банк. я в пятницю цілий день діставала нбу в мене депо закінчився ще 14 квітня цікаво що вони тепер придумають .
![]() ну і що звонила на Вол Великого сказали що нічого вони не збираються віддавати і що далі робити
![]() Завтра піду до головного буду з ним розмовляти. Не буде результату іду в міліцію і пипишу заяву про пограбування
![]() Про яке таке законодавство ви пишете нема ні одного закону щоб не видавали гроші є основний документ це договір
![]() Мораторій не поширюєтьсяна задоволення вимог кредиторів.що виникли у звязку із зобовязанням банку .що настали під час зздійснення тимчасової адміністрації банку .Осьцей абзац чомусь банки опускають .І ЗВОНИЛА В НБУ ВОНИ СКАЗАЛИ ЩО МАЮТЬ ВІДДАТИ ГРОШІ І ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ЩО ВОНИ І НЕ ЗАБОРОНЯЛИ ЗАБИРАТИ ДЕПОЗИТИ .Ні ну я через суд гроші заберу але ще є депо що закінчується в травні не хочеться ще один раз проходити через це .а тепер можна сміло заявляти що гроші в нас вкрали і писати скаргу в прокуратуру
![]() інформаціяАрес написав:
> Ваше повідомлення: Здравствуйте. Ответе пожалуйста получали ли вы постанову Правління Національного банку України від 12.05.2009 № 282? Могу ли я досрочно разорвать депозитный договор "Заощадження"? Уважаемый Владимир, в ответ на ваше обращение, сообщаем, что на сегодняшний день банк не получал никаких документов или указаний от НБУ по отмене моратория на депозитные вклады. Врут, получили они вот такое письмо еще в пятницу ЕЛЕКТРОННА ПОШТА Національний банк України Департамент нормативно-методологічного забезпечення банківського регулювання та нагляду Банки України Територіальні управління Національного банку України Асоціація українських банків Український Кредитно-Банківський Союз 40-212/2762-9401 15.05.2009 Направляємо до використання постанову Правління Національного банку України від 12.05.2009 № 282 «Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 04.12.2008 № 413 «Про окремі питання діяльності банків». Додаток: файл postanova.doc Виконавчий директор – директор Дирекції з банківського регулювання та нагляду В.В.Пасічник
![]() Укрпромбанк»
Майданюку О.Г. 01133 м. Київ, б-р. Л.Українки, 26 КОПІЯ 2: Національний банк України 01601, м. Київ, вул. Інститутська 9 ВКЛАДЧИК З А Я В А про повернення банківського вкладу 11 лютого 2008 р. між мною, Гарлицькою Т.А. (далі Вкладник) та Відділенням № 9 філії КРУ ТОВ «Укрпромбанк» (далі Банк), було укладено договір банківського вкладу «Постійний вкладник» № В БАНК (по закончившемуся договору) _________________, згідно якого Вкладник передав грошові кошти в сумі 20000 (двадцять тисяч) грн. Банку строком на 390 днів, з умовою виплати Банком відсотків по вкладу. Повідомляю Вас, що строк дії договору спливає 06.03.2009, після чого я маю намір отримати повну суму депозитного вкладу і відсотки. У відділенні № 9 мені повідомили, що за цим питанням я маю звернутися до тимчасового адміністратора. Прошу Вас зобов`язати відділення Банку № 9 виконати п. 2.1.5. договору банківського вкладу та видати належні мені грошові кошти, в тому числі нараховані (згідно п. 1.2.) відсотки в строк до 10 березня 2009 р. Хочу зауважити, що мораторій, введений НБУ Постановою № 19/БТ від 20.01.09, на мене не розповсюджується з наступних підстав: по-перше, згідно ст. 85 Закону "Про банки та банківську діяльність" - "мораторій на задоволення вимог кредиторів поширюється на зобов'язання, строки виконання яких настали до призначення тимчасової адміністрації». Тож строк виконання за моїм депозитним договором настав після введення тимчасової адміністрації; по-друге, на Вашу адресу (як і на адреси інших банків з тимчасовою адміністрацією) НБУ надіслав до виконання Лист № 44-020/1357-2796 від 24.02.09, яким роз`яснено, що: "вимоги за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, не підпадають під дію мораторію і мають бути задоволені банками у встановлені договорами строки". В разі неповернення мого вкладу до 09.03.2009 буду вимушена звернутись із скаргою до НБУ за невиконання Листа № 44-020/1357-2796 від 24.02.09 та до Прокуратури за ст. 191 та 364 Кримінального Кодексу, бо буде вважатися, що неповернення мені депозитного вкладу – це особисто Ваша ініціатива. Додатки: 1. Копія договору банківського вкладу 2. Копія Квитанції про зарахуванні коштів 3. Електронна версія Листа НБУ від 24.02.09.
![]() В банке введена временная администрация, что дает возможность банку спекулировать средствами вкладчиков. Постановления о снятие моратория от 12 мая не решает никаких проблем (и как оказалось, что такого моратория и не было????). Следует заметить, что в Трансбанке в ближайшее время новых вкладчиков не появиться , так как рейтинг банка равен 0 по всем мировым показателям. С другой стороны банк начал новую игру - выплата % по категориям - что является полным бредом и нарушением всех правил. Необходимо заметить, что после снятие ВА - НБУ должно или ликвидировать банк или признать его работоспособность. В случае бездействия НБУ надо готовить общее заявление в европейский суд по защите прав населения так как наши банки даже с решениям суда денег не отдают, а исполнительные комиссии предлогают забрать деньги бартером, так как они не могут ничего списать .
П.С. В стране полный хаос и безправие. НБУ играет банкам на руку и отнимает последние копейки у граждан нашей страны. ![]() тимчасова адміністрація - процедура, що застосовується Національним банком України при здійсненні банківського нагляду за обставин, передбачених цим Законом;
тимчасовий адміністратор - фізична або юридична особа, що призначається Національним банком України для здійснення тимчасової адміністрації
|
|