|
|
![]() я моя позовна зависла в суді....подав ще 9 квітня....і на сьогоднышный день навіть попереднє слухання не відбулося...призначили на 26 травня.....не суд а х.....я
![]()
![]() Забирала вчора відповідь банку про причини неповернення депозиту по закінченню терміну дії деп. договору. В юр. відділі сказали, що банк веде переговори з проблемним Родоводом щодо подальшого об"єднання і рекапіталізації. На запитання чому така інформація абсолютно ніде не публікується (принаймі для заспокоєння вкладників) відповіли, що так вирішили: мовчати поки не буде остаточно погоджено.
ЗИ. Також не приховують інфо про те, що більше 10 вкладників банку виграли у суді справу по неправомірному неповерненню банком коштів ......, але навіть ці люди з рішенням суду нікопійки досі в банку не отримали. Не знаю на скільки це правда, говорили люди не посторонні .
![]()
Аха. Пускай в начале деньги с обычных счетов и пластика отдавать начнут. Правильно тут сказали. Заблокировали пластик, под минимальные проценты получив себе кредитные средства, я их на это не упалномачивал и своего согласия не давал. Это просто грабёж среди белого дня.
![]() ну с судом ясно що треба почекати але все таки більша гарантія що віддадуть гроші.Якщо вже є рішення то гроші банк віддає .не віддає ідете до судовиконавця .а він вже з банку знімає гроші плюс собі забирає 10 процентівІ НІЯКИЙ ЙОМУ МОРАТОРІЙ НЕ УКАЗ.Так як мораторій іде на ті обовязки кредиторів які настали до дня веддення тимчасової адміністрації.Ви читали закон про мораторій там далі пишеться що мораторій не поширюється на обовязки перед кредиторами які настали під час дії тимчасової адміністрації тобто зараз вониб мали віддавати проценти і гроші .Судове провадження може зупинити тільки суд або банкрутство .а в нас нема ні того ні того .Я Ж КАЗАЛА ЩЕ ТРІШКИ НЕРВІВ І МИ ТАКИ БУДЕМО ОБЄДНЮВАТИСЯ І ВИХОДЖИТИ НА МІТИНГИ
![]() ам потрібно строчити скарги в різні інстанції я вже може і їх дістала .але буду продовжувати і надалі .Але якщоо ще і ви будете писати скарги то може буде більший результат .я знаю що ви думаєте що то нічого не дасть але чим більше скарг тим більше їх будуть трясти.Ви думаєте чого вони почали щось виплачувати це замилювання очей .що вони тіпа виплачують гроші для тих інстанцій в які ми пишемо отож бо і поотрібно і надалі писати в прокуратуру в секретаріат президента про ігноруваннянашого конституційного права на розпорядженння нашими коштами і написати скарги на нбу що вони покривають незаконні дії трансбанку
![]() Якщо не важко Вам "з досвідом", скиньте мені в лс Ваші скарги у різні інстанції. Буду на вихідних писати.
![]() 01220м.київ вул. Банкова 11 СЕКРЕТАРІАТ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ .ЮЩЕНКО В .А НБУ 01008КИЇВ В.ІНСТИТУТЬСЬКА 9 СТЕЛЬМАХУ.пошукайте ще адресу вашої прокуратури і пишете скаргу що ви є вкладником трансбанку і що ваші права порушені вкладаєте копії заяв до банку і вдповіді.просите щоб розібралися у вашій ситуації .говорите про повне ігнорування ваших прав порушення дій договору і ст 1058 і1060 цку ставите підпис і дату
![]() в перспективу того, что будет какая-то реакция верю слабо по простой причине: уже писал и не раз.
секретариат президента - прислали ответ, что моё заявление передано в нбу. кабмин - аналогичный ответ. нбу - вообще молчит (16 мая уже как месяц прошел с момента заявления) обл.упр. нбу - дали ответ, ничего интересного, в конце уточнили, что могу в суд подать (каждый раз убеждали меня, что мои платежки по перечислению ден. средств на другой счет и выписки по счету - это документы подтверждающие "вимоги до боржника щодо його майнових зобов'язань") ![]() прокуратура - ответ, в котором одна "вода". в конце предложение - "підстави для прокурорського реагування відсутні". сбу - дали ответ, что это не их компетенция. гсбэп - один раз уже отказали в возбуждении уголовного дела. подал новое заявление - пока молчат. готовлюсь к суду. ![]() я це розумію і це теж пройшла це але і надалі пишу бо чим більше скарг тим більше надія на повернення грошей. а на суд треба обовязково подавати. а потім будем бачити може треба буде обєднатися з іншими вкладниками інших таких самих банків і піти страйкувати бо наш банк не великийі мало людей
![]()
Источник: http://www.unian.net/rus/news/news-316100.html
|
|