Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Powerlife написав: А не нормально те, що дебетна карта - і в мінус. Суть назви дебетна карта ви знаєте? Це ваші кошти. У вас може бути в гаманці -200грн? Я не пам’ятаю, щоб так було з дебетними картами інших банків. Операція провелась, а повинно було б видати - недостатньо коштів, і я, як клієнт, прийняв би рішення, що далі робити.
Карта то ведь только инструмент доступа к счету. А счет ваш активно-пассивы. Т.е. может быть как "+" так "-". Банк может запрещать клиенту залазить в минус. В вашем понимании дебетная карта. Но это никак не останавливает его в желании загнать вас в долг при наличии задолженности. )
Ну и этот пример показывает что не всегда в банке думают настраивая процессы. Комиссии желательно удерживать до или во время операции. Иначе создают и себе и клиенту проблемы.
Bosstone написав: Вот уже два месяца возвращают 100 грн (на карту Привата), и никак((...
А можно на карту другого банка? Я думаю, проще в кассе снять.[/quote]
Рекомендовала девочка из отделения - именно Приват. Можно и кассе (но сразу нельзя было или не хотели), а сейчас мне лень ехать в отделение... Так я и не смог готовить блюда, под названием OTP.((
Шановний Клієнте! Починаючи з 01 липня 2019 року Ви маєте змогу поповнити свій діючий Вклад (якщо це передбачено умовами договору) на суму від 1000,00 грн., / 100 дол. США. / 100 євро.
Шановний Клієнте! Починаючи з 01 липня 2019 року Ви маєте змогу поповнити свій діючий Вклад (якщо це передбачено умовами договору) на суму від 1000,00 грн., / 100 дол. США. / 100 євро.