Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А планируется ли в ИБ информировать клиента по капитализируемым %% по депозиту? Бо как то совсем неудобно без такой информации (
Ну зачисляются на депо, вижу изменившийся остаток в ИБ
Да я тоже вижу. Но вот только не нравится мне на сколько он изменился. А была бы там в операциях запись мол %%-ты с того то по такое число. Может и сомнения мои развеялись бы.
я перевел на карту (дебетную, открытую под депозит, на карте ноль) 20 000 грн. иду снимать в кассе эти 20т. отдали без вопросов (именно без вопросов и предупреждений). проверяю через день баланс = -200 грн. Комиссия. В кассе ничего про это не сказали, и карта ушла в Минус! Сказали на горячке, это нормально, и при след. пополнении карты снимут эти 200 грн с меня. Я не считаю это нормальным. Так что будьте осторожны с банком. Да, пополнение было, уже сняли эти 200грн.
Що саме ви не вважаєте нормальним? У касі не знають джерела походження коштів, що ви знімаєте, тому не знають чи буде комісія. Раджу звірятися з тарифами за продуктом перед проведенням операція, а не після.
Мені все таки здається, що касир бачить, чи буде коміссія. Вона ж миттєво нараховується. А не нормально те, що дебетна карта - і в мінус. Суть назви дебетна карта ви знаєте? Це ваші кошти. У вас може бути в гаманці -200грн? Я не пам’ятаю, щоб так було з дебетними картами інших банків. Операція провелась, а повинно було б видати - недостатньо коштів, і я, як клієнт, прийняв би рішення, що далі робити.
Мені все таки здається, що касир бачить, чи буде коміссія. Вона ж миттєво нараховується. А не нормально те, що дебетна карта - і в мінус. Суть назви дебетна карта ви знаєте? Це ваші кошти. У вас може бути в гаманці -200грн? Я не пам’ятаю, щоб так було з дебетними картами інших банків. Операція провелась, а повинно було б видати - недостатньо коштів, і я, як клієнт, прийняв би рішення, що далі робити.
Вам знакомо понятие в овердрафт? Ну так не пользуйтесь банковскими продуктами, если не понимаете разницу между кошельком и карточным счетом, и не хотите изучать тарифы на обслуживание