|
Забудовники Львова! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 11 тра, 2010 23:38
Пане будівельник, я так зрозумів ви зараз будуєте і можете запропонувати якесь житло. Вкажіть будь-ласка орієнтовно райони і його вартість.
На сьогодні мого готового в мене не має . Є мною збудоване , ціна 55 К , 82 кв м , 3-кімнатна квартира , Рясна -Руська , 2-рівні , стан після будівельників .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 22 лип, 2010 22:02
В двох рівнях вже не має .
Є збудоване , але не здане в експлуатацію , комунікації підведені , 3 кімнати , 82 кв м , 56 000 .
Можливе відтермінування платежів по формулі
30 % - відразу
по 2000 - до моменту отримання документів , або до досягнення величини в 80 %
Залишок без відсотків на протязі року , або під 15% на два роки.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 вер, 2010 14:18
Що ви знаєте/чули про будівельну компанію "Нове місто"?
Вони побудували будинок по вул. П. Панча, 18б (отримали державний кредит для завершення будівництва) і зараз розпочали будівництво житлового комплексу "Схід сонця" по пр. Чорновола 67 (біля Інтерсіті). І ще вони придбали інші ділянки у місті під житлове будівництво.
Особисто мені сподобався проект житлового комплексу
( http://www.novemisto.com/chornovola.php?p=2#sxema).
Але компанія молода, побудували лише один будинок.
Не знаю хто за ними стоїть, чи втримається в умовах кризи і після місцевих виборів....
-
MichaelF
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2010 12:50
Скажіть будь ласка чи є якась інфа про БК Добро-буд. Цікавить їхня новобудова на Бортнянського.
-
NinaT
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 27 січ, 2012 20:52
Поділіться інформацією про ТзОВ "Преміум Маркет Пак" , цікавить новобудова на Караджича,29-г, хочем придбати квартиру в цій новобудові, досвіду нема,боюся пролетіти
-
Halinka_P
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 лют, 2012 19:55
Доброго дня. Нас також цікавить інформація про новобудову на Караджича 29Г Також досвіду немає і взагалі квартиру купляємо перший раз і вже напевно не буде можливості ніколи. Квартиру ніби купили (в стадії фундаменту), але все одно страшно. Отримали поки що папірець про договір попереднього продажу. Тепер чекаємо, коли побудують і здадуть будинок. Квартири ніби розкуповуються регулярно.
-
Yura_kdt
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 лют, 2012 11:02
Ми вже й перестали цікавитися, вони якось швидко підняли ціну, хоч 2 місяці там нічого не робилося(((були морози
-
Halinka_P
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 лют, 2012 18:01
Посмотрите на Ало Прайс застройщиков Львова сайт alloprice.com Посмотрите всех ли вспомнили, там есть их контакты.
-
solokia
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 28 лют, 2012 12:00
Порадьте чи варто мати справу з ВЕЕМ будсервіс. також цікавлять Ріел ????
-
McRival
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 лют, 2012 16:35
budivelnik написав:В двох рівнях вже не має . Є збудоване , але не здане в експлуатацію , комунікації підведені , 3 кімнати , 82 кв м , 56 000 . Можливе відтермінування платежів по формулі 30 % - відразу по 2000 - до моменту отримання документів , або до досягнення величини в 80 % Залишок без відсотків на протязі року , або під 15% на два роки.
На сьогодні які є пропозиції?
-
Leopolis
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-