1 Що вважати за хороші

2 Ті що більш менш підходять мені коло 20000.
3 Деякі унікальні власники просять за своїх 10 соток - двохкімнатну у Львові. Їм звичайно ніхто не дає , але факт був.
|
|
![]() McRival
1 Що вважати за хороші ![]() 2 Ті що більш менш підходять мені коло 20000. 3 Деякі унікальні власники просять за своїх 10 соток - двохкімнатну у Львові. Їм звичайно ніхто не дає , але факт був.
![]() MichaelF
Будівельна компанія "Нове місто" Що ви знаєте/чули про будівельну компанію "Нове місто"? Вони побудували будинок по вул. П. Панча, 18б (отримали державний кредит для завершення будівництва) і зараз розпочали будівництво житлового комплексу "Схід сонця" по пр. Чорновола 67 (біля Інтерсіті). І ще вони придбали інші ділянки у місті під житлове будівництво. та що там шукати ? там же форум будинку є. порівняно з карпатбудом є різниця :
![]() РіелЗнайшов на одному блозі інформацію про забудовника "Ріел". Стаття називається "«Ріел-груп» - чи не буде це «Львівський еліта-центр»?" (blogs.korrespondent.net/users/blog/petrovyshnia/a59699). В ній вказується, що
, що суперечить статті 4 Закону України «Про інвестиційну діяльність», відповідно до якої
та деякі інші факти. Цікавить ваша думка з цього приводу. Оскільки перебуваю зараз у пошуках житла у новобудові. А у них, дійсно, привабливі ціни.
![]() olezha
Це і так зрозуміло, чим це закінчиться. Такі привабливі пропозиції за таку гарну ціну реклами не потребують такої потужної. Навіть будівельнику перебивають ринок такими цінами:))) А от людей шкода але самі винні. Людина котра змогла знайти гроші на квартиру повинна мати голову, а якщо голова дурна то і ці гроші тій людині не потрібні ))) ![]() В попередньому пості я писав, що Ріел залучає інвесторів використовуючи попередні договори купівлі-продажу. Виявляється, що можливо то не так і страшно. Лиш би сумлінний (але то як "кіт в мішку") забудовник був. Наприклад, Мальви Маркет також залучає кошти таким чином.
Думаю, що дехто таким чином уникає посередників у лиці ФФБ і таким чином має можливість трошки опустити вартість кв.м. Якщо я помиляюся, будь-ласка поправте мене.
![]() ТКСзнайшов статтю про ще одного цікавого забудовника - ТКС
protruskavets.org.ua/2012/01/03/tks-aferyzm/ він, до речі зараз збирається відновити будівництво в районі вулиць Кн.Ольги/Кобилиці, яке було заморожене на етапі розчищення ділянки. Ще здається навіть котлован не вирили, а вже пропонують там квартири
![]() Щас накидаю пару сайтов.
Сайты не очень впечатляют. Цены непонятные. Где покупка квартир онлайн??? (Шутка юмора). PS На некоторых из этих сайтов у меня браузер виснет (комп у меня древний). Чего они туда (на сайты) запихнули? Студенты делали или чо? ![]() Ще одна цікава сторінка.
|
|