Разве его нет сейчас?
|
|
![]() Так як правило фiлiя абанку сидить в одному примiщеннi з ломбардом, то думаю там сфери впливу чiтко подiленi. Як у тому анекдотi - банк не торгує насiнням, а я не даю в борг" ![]() А до того ж про яку купівлю монет мова у п.9? Пам'ятні? Чи інвестиційні? Так перші у нас банки мають приймати лише по номіналу (то хто їм їх так понесе), а для приймання інвестиційних треба мати досить дорогу техніку, яку у нас в Україні собі дозволяє мати лише НБУ, тому інвестиційні монети з банків не купує ніхто. Що стосується продажу монет то для щоб його започаткувати треба або отримувати в НБУ статус дистрибютора (що для а-банку скоріш за все не вигідно), або купувати монети в того ж НБУ (або в іноземних банків) по разовим замовленням (що ще менш вигідно, бо дефіцит тобі не продадуть, а непотріб буде важко продати вже самому банку) ![]() novichok
1% на любые категории - выбирай, не хочу! ![]() Востаннє редагувалось Vorlon в Пон 15 чер, 2020 19:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: А-Банк1 Задолбали тянуть с заявками и создавать по несколько заявок на их ускорение. 2 Если что-то пообещли, то пусть выполняют, а не морозяться. 3 После получения карты и ПИН в СМС менеджер просит ее активировать покупкой/операцией на 100 грн. 4 Проработать свой мобильный клиент (в какой-то степени он тяжёлый, ряд функций запрятано непонятно где, нет описаний фишек) + отображать MCC в выписке и канал оплаты (лента, чип, бесконтакт, Gpay, интернет). Чат из приложения убрать и перенести в нормальные менеджеры (даже Viber смотреться лучше, чем интергация Sender в приложение). 5 Разрешить к одному счету привязать карты разных платёжных систем (Visa/mastercard). 6 Наличие карты на доверенное лицо. 7 Разрешить в качестве жёлтой карты в грн выбирать тариф (КдВ или Уни). 8 Не лениться и работать над собой. Они оплатили абонемент здесь, но представителя нет, читать внимательно отзывы на Минфине ![]() Над застосунком вони хоч якось працюють. Нещодавно з'ясувалось, що вони відкрутили свій зонд і тепер туди можна зайти без видачі банку телефону коханки і геолокації, хоча глюків там все ж вистачає, а от ІБ - це дикий франкенштейн і над ним вони взагалі не працюють, прямо страшно глянути. ![]() Національний банк вітає рішення Верховного Суду у справі родини Суркісів
![]()
Поки що млрд грн взад не забрали...
|
|