Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
omb написав:ruvex по депозитам и планировать нечего, просто сидеть и ждать
Не хватает попкорна и навевает безысходностью. Когда уже лежат и под вменяемые проценты...но сейчас, когда уже срок, есть над чем и о чем подумать. Условно с лимона под 11% - минималка.
Сегодня закончился понд. Отказ от лонгации специально проверил вчера - он был 100%. Утром ни в 7, ни в 8, ни в 9, ни в 10 деньги на карту сами не упали и депо висел в статусе "на расторжении". Благо кнопа "разорвать" была активной и после ее нажатия деньги на карту упали сразу. Но вот что это такое было так и не понял, но разбираться уже некогда - я на выход.
Квесторе_поверніться написав:Плюс бонус 0,5% за прихід безналу і зразу на депо.
Це перевірено, бо на сайті великими буквами "НЕ", а якщо захід на жовту з комісією і компенсацією, то ніц не виграється.
clientage написав:
Ой+ написав:Чи буде 0,5 за вхід на Зелену? Думаю, що ні.
с поллитрой вход ток на КдВ (типа Жоnенькая по новой классификации)
І ще:
Якщо клієнт по закінченню терміну вкладів Online 3, 6 міс. оформить в день розірвання вкладу Online терміном 12 міс. і більше, Банк нарахує клієнту трансфер-бонус на рахунок кешбеку по картці "Універсальна Голд" з PayPass / "Зелена" / "Platinum". - Для отримання трансфер-бонуса враховуються тільки вклади Online від 10 тис. грн. і сума нових вкладів не менше 90% від суми розірваних. Кешбек не обмежується сумою в 500 грн. https://a-bank.com.ua/static/transfer-bonus-ua.pdf
Ось у мене завтра закінчуються два 12-місчні вклади на понад фондю, але не впевнений, що є сенс щось ганяти взад-вперед, бо цих 0,5% на 15-місяний навряд чи передбачено.