|
Оранта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
Додано: Чет 22 вер, 2011 17:20
Oranta написав:alexey_ekb Только что была получена обновленная информация по вашему делу и договору. анализируем и размещаем, информация честно говоря просто удивительная.
Ага. Только тот факт, что вами получена хоть какая-то информация - уже удивительно. Давайте, анализируйте, размещайте и удивляйте меня. Я в нетерпении адском.
-
alexey_ekb
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 22 вер, 2011 20:02
alexey_ekb
cтраховой полис виновника ДТП № ВС/582**48, выдан в Радивилове Страхувальник Ле**ук Оле****ндр Анато****ич – відповідно до інформації з бази даних потерпілий не звертався. Для вияснення ситуації зі справою необхідно звертатися до Рівненської ОД
-
Oranta
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2011 20:35
Oranta написав:alexey_ekb cтраховой полис виновника ДТП № ВС/582**48, выдан в Радивилове Страхувальник Ле**ук Оле****ндр Анато****ич – відповідно до інформації з бази даних потерпілий не звертався. Для вияснення ситуації зі справою необхідно звертатися до Рівненської ОД
Oranta написав:alexey_ekb Справа знаходиться на розгляді в Рівненській ОД.
Че та я не удивлен. Все данные на гражданина Левчука я вам отправлял в личку. Ваши галлюцинации о том, что я не обращался не коррелируют с вашими же галлюцинациями что дело находится в Ровненском отделении. Прекратите кушать мухоморы и бредить! Где документы и деньги !?
-
alexey_ekb
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 13:17
Oranta написав:maf37 Страхувадьник Ас***ов Ро**н Бор*****ч – Орієнтовна дата сплати до 07.10.2011 року. спасибо, очень хочется надеяться что Вы, как обычно, не ошиблись месяцем или двумя...
-
maf37
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2011 18:50
Оранта! Че притихли? Мухоморы варите? Ищите мои документы. И деньги. Деньги самое главное высылайте.
maf 37
Ошиблись, это когда случайно. Тут другой случай. Ложь обыкновенная.
-
alexey_ekb
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2011 20:42
alexey_ekb
Доброго дня! По даній справі складено страховий акт № 47 (RU) від 22.09.2011 року
-
Oranta
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 03 жов, 2011 16:26
Oranta написав:alexey_ekb Доброго дня! По даній справі складено страховий акт № 47 (RU) від 22.09.2011 року
Ну да, вы опять меня удивили сильно. Все ж таки выходит я обращался. Ну дальше то что? вы на самом деле владеете информацией или только делаете вид? Что в этом акте то? Мои какие дальнейшие действия? Что мне делать то?
-
alexey_ekb
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 10:33
Доброго дня!!! Справа №7768 На підтримці кажуть що справа передана на оплату ще у липні...
-
oye
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2011 00:19
oye написав:Доброго дня!!! Справа №7768 На підтримці кажуть що справа передана на оплату ще у липні...
Ця інформація буде перевірена, дякуємо за звернення.
-
Oranta
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2011 19:14
maf37 написав: Oranta написав:maf37 Страхувадьник Ас***ов Ро**н Бор*****ч – Орієнтовна дата сплати до 07.10.2011 року. спасибо, очень хочется надеяться что Вы, как обычно, не ошиблись месяцем или двумя...
Maf37! Ну что там деньги то прислала самая лучшая компания Вселенной? Согрейте наши сердца. Оранта! Вы заплатили мафу? Ну и мне что-нибудь еще наврите, про космические корабли.
-
alexey_ekb
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему