Комиссии не существует.
|
|
![]() По поводу текущего счетаСуществует 2 вида текущих счетов, которые открывались:
1) под депозит - автоматически. 2) по желанию клиента для работы. Закрытие первого счета - бесплатно Закрытие второго - 20 грн. Вырезка из тарифов: "2.Закриття поточного рахунку (ів) поточного рахунку - 20,00 грн. Без ПДВ за один рахунок поточного рахунку, що був відкритий при відкритті вкладного рахунку - не тарифікується" Когда идете в отделение - уточняйте какой счет Вы хотите закрыть. Сейчас уже упростили процедуру и текущий счет не открывается при оформлении депозита. Теперь по окончании срока открывается технический текущий счет, на который перечисляются деньги, и он автоматически закрывается после снятие с него денег. ![]() Freed,
правильно ли я понимаю, что оформив депозит «ЛОВИ МОМЕНТ» на 181 день, я буду иметь возможность пополнять его в течение первых "180 дней с даты оформления договора"? PS Вопрос снимается благодаря подсказке участика ветки (депо на 370 дней!). Востаннє редагувалось octopus в Нед 30 чер, 2013 15:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКдепо у валюті, який закінчився - виплатили без умовлянь і ниття... швидко і якісно! молодці!
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКАТ "ЄВРОГАЗБАНК" збільшив статутний капітал на 40 млн. грн.
26 червня 2013 державним реєстратором Оболонського району в місті Києві державної адміністрації була зареєстрована нова редакція Статуту АТ «ЄВРОГАЗБАНК» у зв'язку зі збільшенням статутного капіталу банку. Згідно нової редакції статутний капітал АТ «ЄВРОГАЗБАНК» склав 270 млн. грн. Збільшення статутного капіталу здійснилося шляхом закритого (приватного) розміщення 40 млн. простих іменних акцій номінальною вартістю 1,00 грн. кожна серед акціонерів Банку, які були такими на дату прийняття рішення про збільшення статутного капіталу, а саме 5 листопада 2012 року. Згідно з даними Національного банку України, станом на 1 липня 2013 року АТ «ЄВРОГАЗБАНК» займає 58-е місце за розміром загальних активів серед 176 діючих в Україні банків.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|