|
|
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКНу я думаю скоро появится в новостях.... Пруф - письмо в моей почте от Фонда... хехе
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКНу у них тоже ж не молниеносно все делается, я думаю, через несколько часиков будет.... Просто так писать фейк мне нет никакого смысла - с этим банком у меня нет ничего общего, просто информация для клиентов, жаль народа, который попал в неприятную ситуацию - вот и все.
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКФонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) повідомляє, що відповідно до статті 34 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Закон) на підставі постанови Правління Національного банку України від 16 липня 2014 року № 424 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 16.07.2014 № 57 щодо виведення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК» (код ЄДРПОУ 34693790, МФО 321024) (далі – АТ «ЄВРОГАЗБАНК») з ринку шляхом запровадження в ньому тимчасової адміністрації.
Тимчасову адміністрацію запроваджено строком на три місяці з 17 липня 2014 року по 17 жовтня 2014 року включно. Уповноваженою особою Фонду на здійснення тимчасової адміністрації в АТ «ЄВРОГАЗБАНК» (далі – уповноважена особа Фонду) призначено працівника Фонду Ковальова Віктора Михайловича. Відповідно до статті 36 Закону з дня призначення уповноваженої особи Фонду призупиняються всі повноваження органів управління та органів контролю АТ «ЄВРОГАЗБАНК». Відтак, правочини, вчинені органами управління та керівниками АТ «ЄВРОГАЗБАНК» після призначення уповноваженої особи Фонду, є нікчемними. З огляду на викладене, Фонд зазначає, що здійснення операцій за кореспондентськими рахунками АТ «ЄВРОГАЗБАНК» можливе лише за підписом уповноваженої особи Фонду. Уповноважена особа Фонду знаходиться за адресою: проспект Московський, 16, м. Київ, 04073, Україна. Директор-розпорядник Фонду В.В. Пасічник ![]() Для большинства депозитчиков - это не "жаль", а гарантия получения назад своих денег вместо многомесячного выслушивания лапши (см. Актив, ССВ). Так что ВА для большей части физиков-депозитчиков - благо.
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКтепер сайт ФГВФО взагалі заблокований, може вносять зміни
![]() Re: ЄВРОГАЗБАНКтепер є!
В ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК» запроваджено тимчасову адміністрацію Вітаю всіх хто з нетерпінням чекав на цю подію! ![]() ЄВРОГАЗБАНКОт і приплевли
|
|