|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 09 жов, 2016 15:38
Козак-характерник написав: Тобто у відділенні з рахунку, я так розумію по паспорту гроші забрати мона.
мечтай ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Нед 09 жов, 2016 15:41
Козак-характерник, а Ви ще у відділенні не були? Легковажите. В вуйка Бєні спочатку все що можна потрібно забрати....а вже потім виясняти....ху із ху.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 15:41
ol_zy написав: Козак-характерник написав:В попередній раз заблокували доступ до п-24, що начебто не мій фінансовий тіліпон. Довелося йти підтверджувати і час втрачати. Тепер карти всі заблокували. Знущаються по повній. Ти чекай, але не знамо чого. Причину блокування не знаємо, а самі розбираємося чому заблокували...))
тут же говорили, что ждать нет смысла... они сами не знают причин, а потому и не смогут разблокировать. Советовали же идти и сразу делать перевыпуск карт, а эти уничтожить.
Можливо так і доведеться зробити...Але 13 карт... йо майо.. Вони ж і з карт А-банка теж познущалися...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 15:47
IMPRINTER написав: Козак-характерник написав: Тобто у відділенні з рахунку, я так розумію по паспорту гроші забрати мона.
мечтай ...
Чому? На якій підставі не віддадуть? Тоді можна викликати поліцію і звинувачувати у незаконному привласненні чужих коштів.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 15:48
Козак-характерник написав:Уточнення. Заблокували видаткові операції по карті? Чи рахунок? Бо в мене карти не заблоковані. Тобто у відділенні з рахунку, я так розумію по паспорту гроші забрати мона. П.С. Щось мені здається, що без походу у відділення не обійдеться.
Незнаю. Вроде заблокировали счета, так как блоканулись и мои карты и допки привязанные к этим картам, но разблокировали только мои карты, а допки нет. Готовьтесь к самому худшему варианту - это Приват. Моему отцу в своё время, понадобилось три недели для разблокировки карт.
-
Фантом
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 жов, 2016 15:56
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, а Ви ще у відділенні не були? Легковажите. В вуйка Бєні спочатку все що можна потрібно забрати....а вже потім виясняти....ху із ху.
Ні, не був. Бо перед вихідними то сталося.В понеділок піду з письмовою скаргою. Я розумію, що згідно правил банк має право тимчасово обмежувати видаткові операції по картам або блокувати. Але не назвати причину блокування, а тупо чекати з моря погоди - не сурйозна розмова. Звинувачений має право знати в чому його звинуватили..))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 16:06
Фантом написав: Козак-характерник написав:Уточнення. Заблокували видаткові операції по карті? Чи рахунок? Бо в мене карти не заблоковані. Тобто у відділенні з рахунку, я так розумію по паспорту гроші забрати мона. П.С. Щось мені здається, що без походу у відділення не обійдеться.
Незнаю. Вроде заблокировали счета, так как блоканулись и мои карты и допки привязанные к этим картам, но разблокировали только мои карты, а допки нет. Готовьтесь к самому худшему варианту - это Приват. Моему отцу в своё время, понадобилось три недели для разблокировки карт.
В п-24 була примітка напроти карт, що вони заблоковані? Чи лише обмеження на видаткові операціїї? П.С. Три тижні чекати не можу, бо гасити кредит треба в іншому банку, а до 25 і самому вуйку...Піду на крайні міри, вплоть до виклику поліції і одиночного пікету...Нехай поліція акт складає, щоб потім у суді збитки по моїм кредитам вуйко сплачував. Війна з козаком - вважай третя світова. З характерником і Бог і вся рать свята! І пекельна пательня шкварчить...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 16:08
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, а Ви ще у відділенні не були? Легковажите. В вуйка Бєні спочатку все що можна потрібно забрати....а вже потім виясняти....ху із ху.
так можно поступить если забанило гестапо когда про знак зодиака не ответили ... в его ситуации залочен картсчет судя по всему и никакой перевыуск ничего не поможет ... они ставят 0 грн. расходный лимит и всё карта/счет типа работает но с нее потратить ничего нельзя и снять тоже ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Нед 09 жов, 2016 16:17
Фантом написав:Но после валютообмена, в течении получаса был звонок из банка. Я звонок отклонил и сразу пришла СМС, что банк заблокировал карты за подозрительную операцию. Причём заблокировали и аккаунт, и карты А-банка, и дополнительные карты которые были выданы моей жене. Звонок на 3700 ни к чему не привёл, пришлось ехать в отделение. А на следующий день ещё и жена ездила, так как карты выданные на её имя разблокировать могла только она.
Что же вызвало подозрение, переводили между своими и счетами жены?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 16:20
VLADPn написав:Смотрю у казака регистрация 2012 года. И только сейчас понял что такое приват. Это вам не Дельта и не Фидо. Аднако.
З 2011..)) Вуйко - найкращий друК козака...)) Сподіваюся, що прикре непорозуміння...)) Стєчєніє абстаятєльств...Але шабелюку точу про всяк випадок...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-