Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Доброго дня! Не можу зняти кошти з рахунку, так як рахунок заблоковано. Дзвонив операторам вони сказали, що треба чекати до 5 днів. Причину так і не назвали. Я просто в шоці, всі мої кошти заблоковані. За що мені із малолітньою дочкою тепер жити?
vik1tor написав:Доброго дня! Не можу зняти кошти з рахунку, так як рахунок заблоковано. Дзвонив операторам вони сказали, що треба чекати до 5 днів. Причину так і не назвали. Я просто в шоці, всі мої кошти заблоковані. За що мені із малолітньою дочкою тепер жити?
Навіть не думайте, що за 5 днів усе закінчиться. Починайте активно вибивати причину блокування з підтримки, напишіть на help@pb.ua і пишіть офіційного листа на адресу банку з вимогою пояснення і негайного розблокування. Спосіб малорезультативний, але реально дієвих способів швидко вирішити цю ситуацію після відставки фейсбук-топів не залишилось. А ще треба проаналізувати свою нещодавню активність, щоб спробувати з'ясувати причину самостійно. Приймаєте оплату за якісь послуги на картку? Хтось залишився незадоволеним і поскаржився на шахрайство? Були нетипові для вас операції по рахунку?
luponosov написав:Добрый день. Вот прочел статью Когда Порошенко подпишет закон о 100% гарантии вкладов в Приват банке, ибо вопрос о банкротстве банка опять актуален ? http://ua-banker.com.ua/news/financial/27718/
Вопрос, после того как узнал, что банк надо докапитализировать на 50 миллиардов!!! Стало страшно за свои деньги, а закон №5553 вроде еще не подписан, значит там гарантия всего на 200 000 грн. Как быть? Кому верить?
Панове, сайт заявляє оплату через "Захищені платежі" від Примата. Я правильно розумію, що "знизу" там переказ з картки на картку і тому з Уні, а особливо кредитними коштами, краще не платити чи все ж можуть бути інші варіанти?
PrivatBank здравствуйте! Скажите пожалуйста, а кому в голову пришла "светлая мысль" в П24 в разделе "Депозиты" заменить колонку начисленных %% на колонку "Период получения". Инфо о периоде получения часто не нужна, а вот суммы, увеличивающихся каждый день %, радуют глаз Поэтому , если можно верните всё как было
Кассандра написав:PrivatBank здравствуйте! Скажите пожалуйста, а кому в голову пришла "светлая мысль" в П24 в разделе "Депозиты" заменить колонку начисленных %% на колонку "Период получения". Инфо о периоде получения часто не нужна, а вот суммы, увеличивающихся каждый день %, радуют глаз Поэтому , если можно верните всё как было
Підтримую! Поверніть все, як було - для клієнтів набагато зручніше. Чи ІТ-відділ вирішив відзвітуватися про освоєння бюджету?
-VICTOR- Так а в чем проблема? Нажимаете кнопку "Детальніше" справа и получаете табличку со всей инфой по депозиту - включая "% отримані на картку або додані до вкладу" за весь период и "% нараховані після останньої виплати".