|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:23
Yuri_61 написав:Понятно, что банкиры всегда в плюсе будут и всегда будут "иметь" своих клиентов по полной, тогда не понятно, почему приват позволяет
зачем в магазинах дают скидки и бонусы, делают программы лояльности, проводят акции?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:24
 Оформил вчера в Привате две КДВ в дол и евро. Теперь не пойму, а зачем я это сделал. Подскажите, какую пользу мне извечь из них? Зачем они ваще нужны КДВ в валютные рядовому украинцу? За ответ плюсану и 100 Вам в карму запишется
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:30
Yuri_61 написав::) Оформил вчера в Привате две КДВ в дол и евро. Теперь не пойму, а зачем я это сделал. Подскажите, какую пользу мне извечь из них? Зачем они ваще нужны КДВ в валютные рядовому украинцу? За ответ плюсану и 100 Вам в карму запишется
Бо халявні, інакше б допитав приватівців;) З них знімати валюту без втрат. І класти туди бабло можна в терміналах, а як відповідні приват-вклади відкрити, то й без комісу...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:32
chipmunk написав: Yuri_61 написав::) Оформил вчера в Привате две КДВ в дол и евро. Теперь не пойму, а зачем я это сделал. Подскажите, какую пользу мне извечь из них? Зачем они ваще нужны КДВ в валютные рядовому украинцу? За ответ плюсану и 100 Вам в карму запишется
Бо халявні, інакше б допитав приватівців;) З них знімати валюту без втрат. І класти туди бабло можна в терміналах, а як відповідні приват-вклади відкрити, то й без комісу...
Дякую,150 Вам в карму запишить собі за допомогу! Тобто я нічого не втрачаю від цього придбання? А те що якщо 6 місяців не буде движухи по цім карткам мере оштрафують на 500 грн? (вичитав у книженції до карткок). З ними за кордон доцільно їхати, чи якісь другі карти потрібні (вигідніше?)
-
Yuri_61
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:41
Yuri_61 написав:Как мне с меньшими потерями (или при полном их отсутствии) зачислять самому себе гривну н карту (УНИ?) и плаить за коммуналку (тоже с УНИ можно?) , а разве пользуясь УНИ гривневой, не обязательно брать кредит, и разве слкчайно, я не могу с неё "подцепить" кредит? И что за байда со штрафами за мониторниг с просроченными картами и за тго , что ими не пользуешься 6 месяцев?
Поповняти уні без коміса через термінал або переказом від іншої особи через п24, або при наявності будь-якої карти власника поповнювати приват-вклад з якого тягнути далі куди потрібно. Кредит не обовязково, випадково? Штрафів за неактивність тільки щось там при наявності коштів на картах, просрочені не проблема. Yuri_61 написав:1) если я поеду в Польшу или Чехию на заробитки, то мне с какой картой Привата лучше туда ехать? Или вообще лучше наличку с собой брать?
Як правило уні майже всюди достатньо, рідко де без карти. Конвертація нормальна, ревордс балами нараховують, що1-2 % відбиває.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1124 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:49
Yuri_61 написав: Alex2007 написав:Yuri_61 .... 1. И в других странах наличные никогда не помешают, даже если есть деньги на картах.
Дякую Вам за відповідь!!!! Потому что 2% при снятии с УНИ или КДВ за бугром?
Потому что не всегда принимаются карты Visa, Mastercard, бывают случаи, что обслуживаются только местные системы платежей, обслуживаение которых стоит намного дешевле, чем V/MC. Yuri_61 написав:1) если я поеду в Польшу или Чехию на заробитки, то мне с какой картой Привата лучше туда ехать? Или вообще лучше наличку с собой брать?
Для цих країн краще взагалі міняти євро на локальну валюту, відкрити рахунок у місцевому банку і користуватись місцевою картою+трохи кешу в кішені. На карті привату тримати резерв.
-
Son of Sun
-
-
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2019 15:59
Хоть имею высшее образование (техничкское) и айкью выше среднего  всё равно не вдупляюсь: зачем Привату (или нам) нужны валютные карты для выплат, если существует универсальная валютная карта?
-
Yuri_61
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 бер, 2019 16:02
Yuri_61 написав:Хоть имею высшее образование (техничкское) и айкью выше среднего  всё равно не вдупляюсь: зачем Привату (или нам) нужны валютные карты для выплат, если существует универсальная валютная карта?
За сало учились чтоль? За тем же что и кдв и универсальная в гривне. Унификация продуктов.
-
curiousobro
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 432 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 бер, 2019 16:04
одной картой стригут овец, второй оленей
а клентам две надо чтобы одной ложить, второй снимать
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2019 16:10
Yuri_61 написав:Объясните, в чём цимус для рядового украинца от : 1) валютные КДВ;
КДВ = Карта для виплат тобто знімати в банкоматі чи в касі = 0 % комісії я наприклад тримаю валютні КДВ для зарахування грошових переказів (WesternUnion, MG, ін) отримую переказ на неї і зразу в касі можна забирати під 0 коміс. мінус цієї карти (типу КДВ) - поповнення платне (із комісом) тому, для безкоштовного поповненя в банку є карти типу Уні (Універсальні) їх можна поповнювати через зелені термінали під 0% комісії (як гривневі так і доларова так і єврові Уні карти) або через касу інет карта - окрема без-пластикова (віртуальна) карта, єдине призначення якої = закинув на неї гроші і розплатився за товар чи послугу в інтернеті. по комуналці - налаштуйте собі регулярні шаблони що місячні і більшість платіжок будуть без комісії (деякі = із комісією 1 грн) по кредитах і їх лімітах на Уні - не розповім, не мій профіль.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 587 раз.
- Подякували: 1762 раз.
-
-
Профіль
-
-
1