|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 21 бер, 2020 17:45
Ananas1start написав: stryzhko написав:Ananas1start написав:якщо в мене в цьому місяці була заборгованість прострочена і там щось нарахувалось ,то з мене не можуть це зняти ,в звязку з відстрочкою на два місяці , правильно я розумію
В теорії не нараховуватиметься пеня і штрафи. А відсотки за користування кредиткою ніхто не відміняв. Чим раніше заплатите, тим менше тоді віддавати.
дивно виходить , просто по логіці , в багатьох людей зараз немає роботи через карантин і будь які нарахування по кредитам мають заморозитись інакше який в цьому взагалі смисл
Пиар-забота.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Суб 21 бер, 2020 17:52
gonzo написав: trolol написав:Знімали депозит чи приват вклад ?
приват-вклад, хотя на горячке рассказывали что ток срочные вклады выдают
сума до тисячі чи більша?
-
trolol
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 бер, 2020 18:53
Flamingo написав: Ananas1start написав:дивно виходить , просто по логіці , в багатьох людей зараз немає роботи через карантин і будь які нарахування по кредитам мають заморозитись інакше який в цьому взагалі смисл
Ну логика тут совсем не при чем. Отсутствие работы или доходов никак не освобождает от уже принятых на себя обязательств. Должник то у банка деньги уже взял - значит и вернуть обязан. Поэтому внимательно читаем законы - освобождение только от штрафных санкций. От уплаты процентов и основного долга никто никого не освобождал. Поэтому для грэйсовиков - не поменялось абсолютно ничего - гасиЦЦа надо "как обцычно". Ну а для постоянных "спонсоров" - до мая можно вздохнуть спокойно - штрафов не будет, а проценты они и так платят.
я уже все погасив , просто цікаво чи знімуть то що нарахували чи ні взагалі на цей кредит попав випадково просто користувався карткою думав там мінімальний плюс а вийшло що оплатив якийсь інтернет ще щось і там був насправді мінус і картка просто лежала і смс ніяке не прийшло що є борг ,а просто почало мовчки знімати гроші і навіть за це смс не прийшло , прийшло вже аж в середині місяця , цікаво чи то взагалі так нормально
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 00:32
clientage написав: Искатель написав:Хотя... мне кажется, уловка в том, что нельзя будет снимать наличные ни с одной карты, ни с депозита - ниоткуда. Может,в этом задумка?
да я уже лет 5 как нал не снимаю в Привате, ну кроме валюты года 3 назад Правда оказывается у меня Мастер просроченный, прийдется перевыпустить срочно
Вроде приват продлил на 90 дней срок карт, чтобы не выходили из дому. Саму новость не видел - в каком-то обзоре промелькнуло.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 10:30
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 22 бер, 2020 18:29
СЭПы Приват по прежнему отправляет на следующий день?
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 18:31
Да.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 19:00
підкажіть хто нормально розуміє наприклад якщо є кредит 300 грн і вийшов з грейсу скільки сумарно приблизно нарахує всього разом зі штрафами процентами скільки знімить приблизно , а то я щось дивлюсь і не можу зрозуміти, а ломати голову не хочеться все вже погасив просто цікаво скільки з того всього штрафи і проценти
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 19:12
Ananas1start написав:підкажіть хто нормально розуміє наприклад якщо є кредит 300 грн і вийшов з грейсу скільки сумарно приблизно нарахує всього разом зі штрафами процентами скільки знімить приблизно , а то я щось дивлюсь і не можу зрозуміти, а ломати голову не хочеться все вже погасив просто цікаво скільки з того всього штрафи і проценти
Вам никто не скажет даже приблизительную сумму поскольку там будут посчитаны проценты за каждый день на сумму долга по кредитке за весь период с момента когда у Вас появился первый долг, выпавший из грейса по момент выведения кредитки в 0. Без информации сколько дней был на карте долг выпавший из грейса, какая была сумма долга за каждый день в этот период - невозможно посчитать ничего. И что это за сумма 300 грн.? Просто отфонарная или Вы оплатили в январе картой 300 грн. и умудрились выпасть из грейса? Если так - то эпик фэйл получается 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 22 бер, 2020 20:06
Ananas1start написав:підкажіть хто нормально розуміє наприклад якщо є кредит 300 грн і вийшов з грейсу скільки сумарно приблизно нарахує всього разом зі штрафами
если 300 задолжености, то это фигня!  у меня -10кг было, когда выпал из "Ж"  и выпал я не доплатив 20 КОПЕЕК! Как Вам приключение?  За все про все Прихват мне насчитал 500грн, это при средней кред. задолженности в пределах той же 10кило! Пришлось искать бабло срочно!!! До сих пор из *0ПЫ не могу вылезти, тут еще и Китайцы-сyки подсуетились!  короче полоса у Нас какашечного цвета пошла 
-
axuJlec
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
|