Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:ну и отбить щас за 2..3 дня мона эти 3..4%
А тут можна детальніше?
Регимся на бирже ток по рефке (скидка 10% на торг. комисс ) https://www.binance.com/ru/register?ref=X4BLB6ET Комиссия на вход/выход: Банковская карта (Visa/MC) + 1% and 4UAH Банковская карта (Visa/MC) + 1%
Волатильность за посление 24ч:
ПС. Ток там особенность есть. С нового экка выводить дня 2 низзя. Т.е. нуна заранее все сделать И лучше хотя бы по 20уе закинуть и с Уни и с КдВ. Шобы т.о. обе карты были зарегены на бирже
unicdima написав:Подзвонили і запропонували кешбек 5%. Питаю- продовольчі та непродовольчі товари? каже так. на приваті не знайшов нічого такого, хто в курсі шо це таке?
Колись подібні умови дали моїй дружині, після тривалого невикористання картки привату. Але кешбек прийшов на бонус+, та ще і мінус податок. Розмір був обмежений 300 брудних полуниць, після миття 241,5 чистих.
Подзвонив я на 3700 з приводу кешбеку, операторша сама не в курсах і довго десь лазила читала. Те що озвучила- на всі товари, без обмеження суми кешбеку, від 100грн можна буде вивести на основний рахунок(правда я кнопки виводу поки не знайшов). Кешбек як я зрозумів іде на кредитні кошти. якось так десь прочитати конкретні умови нема де.
unicdima написав:есь прочитати конкретні умови нема де.
Так це выдомі шулери: спочатку немає умов - починаєш випитувати, вони починають розказувати, що у голову прийде і запевняти, що інфа 100% і офіційний чат ніколи не помиляється. Потім немає винагороди у обіцяні строки - починаєш вибивати: спочатку заявка, потім заявка на заявку і т.д. З рештою, за надцять тижнів приходить винагорода не стільки, скільки обіцяли, не на ту картку, не у тій валюті. Починаєш добиватися, якого біса обіцяли одне, а прийшло інше - вони починають доводити, що такі умови були від початку у їхніх внутрішніх документах, а що там хтось у чаті розповідав, то це їх не хвилює.
Я колись так за закордонний кешбек з ними 3 місяці бодався і набодав лише безтолкову картку з фото.
Я описав реально отриманий колись кешбек на б+, але це було давно, тоді ще навіть вкладки кешбек не було в п24. І умови тої індивідуальної акції теж були на словах. Ну і інші банки зараз дають привабливіші та постійні кешбеки. Зараз пару турів мав з підтримкою привата за їх якби акцією "Повертаємо гроші за ЗНО!" (пробне, що не відбулось). Допустили помилку в квитанції, бо підтягло з мого акаунту моє по батькові, а вертати мають синові. За півроку так і ще не вдалось вирішити цю проблему. Через 10 днів кінець цій "акції", хоча в чому її акційність та ще і з боку привату? Раніше приват був заточений на бізнес, потім на якнайпотужніше залучення коштів громадян для потреб екс-власників. Тепер мені взагалі трудно зрозуміти його нішу, швидше всього інертність тих, хто привик до його послуг, продовжує його тримати на плаву.
Ой+ написав:Тепер мені взагалі трудно зрозуміти його нішу, швидше всього інертність тих, хто привик до його послуг, продовжує його тримати на плаву.
- депо на передержке - пристанище пенсионера с безналоговым - оплата комуслуг без комиссий - остатки мегасети банкоматов и терминалов для прачечной в выходные или карантинные дни. - встроенная стежка на ПУМБ , мгновенно-рабочая.
Goodman , добрый вечер. Можете просветить по последнему пункту. Как с напр.интернет карты Приват вывести средства на карту ПУМБА? Какой механизм этой тропинки?
_PORT_UA ПУМБ на подьеме своих успехов заключил договор с Приватбанком о приеме/пополнении /гашении своих карт. меню ПЛАТЕЖИ - вводим ПУМБ - выбираем - ПОПОЛНЕНИЕ КАРТЫ вводит номер карты, сумму - идем далее - читаем транспорант "бла бла бла . без комисс, т к за Вас платит ПУМБ" - ок , через пару сек деньги уже на карте в ПУМБЕ. Поклон до земли. ======================== В любом задрыпанске есть терминал привата, у любого задрыпенчанина есть УНИ - можно без мороки пополнить ПУМБ , хотя бы для "покосить кешбек" или если нравиться цифра "6" - засунуть средства на ВИЛЬНЫЙ .