Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
MASolomko написав:YaVI, ага. Кому 3 % на отдельные категории, а кому 5 %... Прочтите пару страниц здесь и на красном форуме. С ноября раздачи были.
красный форум это где? тоже позвонили 5% кб. на покупку товаров и расчёты в инете с кредитных голдкарты уни, шо то раньше не слышал про такую щедрость привата.
YaVI написав:Шановні форумчани, Сьогодні я отримав вхід. дзвінок - представились Представник Приватбанку і повідомили, що по моїй кредитці Універсальна підключений кешбек 5% (макс. сума повернення 500грн) на 30 днів від сьогодні. Комусь ще таке повідомляли?
Це індивідуальні пропозиції, умови яких можуть відрізнятися. Мені запропонували кешбек 3% на оплату товарів кредитними коштами лише у категоріях "побутова техніка" і "телекомунікаційні послуги" до 31 січня 2021, макс. кешбек 1000 грн.
Sanio написав:Це індивідуальні пропозиції, умови яких можуть відрізнятися. Мені запропонували кешбек 3% на оплату товарів кредитними коштами лише у категоріях "побутова техніка" і "телекомунікаційні послуги" до 31 січня 2021, макс. кешбек 1000 грн.
Терпіть не ведіться. Мені в листопаді теж 3% в таких категоріях, не користувався. В грудні вже 5% на всі покупки. Вкладка кешбек в п24 показує сумарно тільки 1/4 кешбеку, хоча у виписці по кожній операції він якби є.
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, есть ли смысл в перевыпуске КДВ в валюте? В этом месяце заканчивается,вот думаю,что делать.По факту карта не очень и выгодная. Внесение на нее платное. Если я ее не перевыпущу,то счет останется,верно. На меня по комиссиям это никак не ложится? Или лучше закрыть счет, а в любой,когда понадобится,момент можно заново открыть эту карту?
_PORT_UA, из-за карантина карты с истекшим сроком действия продолжают работать. Также карту в Приват24 можно перевыпустить на цифровую — через кассу по ней можно будет без дополнительных % и дальше снимать валютный кеш. Если карту ты закроешь, то через Приват24 можно будет выпустить цифровую карту в удобное время.