Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon так летом бил инсайд - ось ось впаде з 10,5 , возможность була. Розумію Вас - всіх бісить ота "зірочка" - ЛИДЕР ПРОДАЖ . Як може бути депозит в 8% річних лідером продаж? Як? ...........#рукалицо.
Підкажіть, як отримати ВИПИСКУ по карті або по рахунку? В pdf з ЕЦП, а не xls, яку сам намалювати можу? В цьому нексті БАЗОВОЇ функції не знайти! Дякую.
andreyiskra написав:купил в метро на 2918,20 грн, кэшбека дали почему-то 68,62 грн. если сложить весь кэшбек, то выходит 466,78 грн. после этого также выплатили кэшбек на карту 276.20 чистыми (343,11 грн). что всё это значит?
Кешбек 5% запропонували 1 грудня, з 2-го почав збирати і дійшов по моїм підрахункам до 350 грн грязними, хоча вкладка давала іншу цифру. Вчора раптом прийшло 171,71 чистими з 213,31 грязних. Сьогодні перевірив - кешбек далі нараховують, але коли і скільки ще виплатять не знаю.
Slx Підкажіть, як отримати ВИПИСКУ по карті або по рахунку? В pdf з ЕЦП, а не xls, яку сам намалювати можу? В цьому нексті БАЗОВОЇ функції не знайти! Дякую.
Отримати виписку можна в Приват24, в меню: Сервіси - Послуги - Сервіс довідок - Створити довідку - Виписка по картці / рахунку. Вибираєте картку, період, мову і натискаєте кнопку Сформувати. Виписка відкриється в новому вікні з можливістю зберегти або роздрукувати.
Goodman написав:greenozon так летом бил инсайд - ось ось впаде з 10,5 , возможность була. Розумію Вас - всіх бісить ота "зірочка" - ЛИДЕР ПРОДАЖ . Як може бути депозит в 8% річних лідером продаж? Як? ...........#рукалицо.
Или Банк переполнен кешем, или его готовят к продаже в 2021. Таких невероятно низких ставок в Привате еще никогда в жизни не было!
Согласен на эту тему можно очень долго дискутировать. Единственная надежда депозитчиков (т.к. кормить заемщиков бесплатными деньгами не сильно то и хочется) - рост инфляции в следующем году, что вполне вероятно на фоне выплат фопам и плавной девальвации гривны (по отношению к евро).
andreyiskra написав:купил в метро на 2918,20 грн, кэшбека дали почему-то 68,62 грн. если сложить весь кэшбек, то выходит 466,78 грн. после этого также выплатили кэшбек на карту 276.20 чистыми (343,11 грн). что всё это значит?
Кешбек 5% запропонували 1 грудня, з 2-го почав збирати і дійшов по моїм підрахункам до 350 грн грязними, хоча вкладка давала іншу цифру. Вчора раптом прийшло 171,71 чистими з 213,31 грязних. Сьогодні перевірив - кешбек далі нараховують, але коли і скільки ще виплатять не знаю.
В налаштуваннях карти щось змінювали, чи просто почали активніше нею користуватись, після оголошеного кешбеку 5%?