Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Добрий день! Для вирішення питання достатньо звернутись в підтримку за будь-яким авторизованим каналом, що вказано на сайті: — наші фахівці будуть раді вам допомогти.
Привет,вижу акцию продлили.Чтобы #Зеленомулайну не выплачивать КБ "Протягом 10 днів після закінчення акції" сделайте акцию бессрочной
sergia написав:ПБ не планирует повышать ставки по депозитам? А то как-то по-нищему все выглядит).
Ні. Суми на депозитах продовжують зростати, тому банк не зацікавлений в піднятті ставок. Тим більше в НБУ можна брати під 6%, тому вкладники йому не цікаві. Доки не буде суттєвого відтоку, то продовжать знижувати до облікової в 6%.
stryzhko написав:Ні. Суми на депозитах продовжують зростати, тому банк не зацікавлений в піднятті ставок.
Принаймі до лютого , липня 2021. В лютому кінець "гарним" безналоговим. В липні кінець стовпам під 10,5% Uprizing з приводу тарифів може сколихнути цю богодельню.
Не могу пополнить двухгривенный приватвклад через терминал. Пишет что-то типа при проверке возможности пополнения произошла ошибка. Вкладу уже несколько лет, ни разу не пополнялся. В Приват24 тоже с кдв пополнить не могу.
WachtAmRhein написав:Не могу пополнить двухгривенный приватвклад через терминал. Пишет что-то типа при проверке возможности пополнения произошла ошибка. Вкладу уже несколько лет, ни разу не пополнялся. В Приват24 тоже с кдв пополнить не могу.
Может кто сталкивался?
Сегодня скидывал мелочь на Приват-вклад через П24. Без проблем.
Не могу пополнить двухгривенный приватвклад через терминал. Пишет что-то типа при проверке возможности пополнения произошла ошибка. Вкладу уже несколько лет, ни разу не пополнялся. В Приват24 тоже с кдв пополнить не могу.
Может кто сталкивался?
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.
ПриватБанк написав:Не могу пополнить двухгривенный приватвклад через терминал. Пишет что-то типа при проверке возможности пополнения произошла ошибка. Вкладу уже несколько лет, ни разу не пополнялся. В Приват24 тоже с кдв пополнить не могу.
Может кто сталкивался?
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.
ПриватБанк написав:Не могу пополнить двухгривенный приватвклад через терминал. Пишет что-то типа при проверке возможности пополнения произошла ошибка. Вкладу уже несколько лет, ни разу не пополнялся. В Приват24 тоже с кдв пополнить не могу.
Может кто сталкивался?
Ничего себе. Появился представитель?
Сообщения: 22 С нами с: 18.12.20 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 1 раз.