Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
romanauscas написав:Какой именно акции мы уже не узнаем никогда, так как оно пришло в приложнении Приват24, было предложено зарегестрироваться на участие и после этого в Приват24 есть только картинка "кешбек 50грн" без ссылки на условия участия.
Та она, вроде, одна и была. Только у него сначала срок был до 31.12.2020, а потом продлили до 31.01.2021. Читайте отсюда. Я думаю, это Ваш случай.
romanauscas написав:Какой именно акции мы уже не узнаем никогда, так как оно пришло в приложнении Приват24, было предложено зарегестрироваться на участие и после этого в Приват24 есть только картинка "кешбек 50грн" без ссылки на условия участия.
Та она, вроде, одна и была. Только у него сначала срок был до 31.12.2020, а потом продлили до 31.01.2021. Читайте отсюда. Я думаю, это Ваш случай.
Спасибо, именно так все и у меня - задним числом поменяли дату участия с "до 31.12.2020" на "до 05.12.2020" в сообщении, которое пришло ко мне 24.12.2020. Но поддержка мордочкой в это не тыкает)
Мне пришло приглашение, написанное простым языком, и я выполнил условия. Если акцию продлили до 31.01.2021 и выплатят сами 9 февраля - то нет проблем, все ок. А если в итоге не выплатят - то зачем мне быть клиентом такого банка? С банком должны всегда быть доверительные отношения!
Востаннє редагувалось romanauscas в Нед 17 січ, 2021 11:26, всього редагувалось 1 раз.
Там случай ещё отягчен невыполнением условий акции "(моя карта не была добавлена в Гуглпей по причине 0% кешбека с покупок)" ,но время всё исправить ещё есть.Было бы желание гуляться с Приватом
Там случай ещё отягчен невыполнением условий акции "(моя карта не была добавлена в Гуглпей по причине 0% кешбека с покупок)" ,но время всё исправить ещё есть.Было бы желание гуляться с Приватом
Так то до участия в акции карта Привата не была в Google Pay, а под акцию как раз добавил.
romanauscas написав:[Если акцию продлили до 31.01.2021 и выплатят сами 9 февраля - то нет проблем, все ок.
Согласно действующих на данный момент условий акции,
4.7. Заохочення у вигляді кешбеків будуть зараховані протягом 10 днів після виконання умов акції учасником.,
а не после окончания периода проведения акции.
Вам так кажется.Правила-ничто (п.8.3 будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими Правилами, вирішення таких питань Організатор Акції залишає за собою. Таке рішення Організатора Акції є остаточним і оскарженню не підлягає.).#Зеленелайно
Ukrainian написав:Карта голд для виплат з закінченим терміном діі і Приват 24 можна рахунком користуватись без обмежень терміну? Але при розрахунках на сайті розетки потрібно нову карту? Проблематично з ковідом забрати (для людей похилого віку) нову з відділення а поштою як альфа Приват не шле.
Добрий вечір! На даний час банк надає можливість перевипуску картки на digital. Для перевипуску картки на digital досить зайти в Приват24 , в меню: Гаманець - Картки - Вибір картки - Управління карткою/рахунком - Перевипустити картку. Після чого виберіть, будь ласка, платіжну систему картки і підтвердіть заявку.
Немає суттєвої різниці при обслуговуванні карток платіжних систем Visa і Mastercard в ПриватБанку. З досвіду наших клієнтів, переваги найчастіше віддаються на основі пропозицій і акцій кожної з систем.
Також, клієнт може звернутись до підтримки банку для замовлення кур'єрської доставки картки.
Вкладчик1234 написав:
Ukrainian написав:Карта голд для виплат з закінченим терміном діі і Приват 24 можна рахунком користуватись без обмежень терміну? Але при розрахунках на сайті розетки потрібно нову карту? Проблематично з ковідом забрати (для людей похилого віку) нову з відділення а поштою як альфа Приват не шле.
В Приват24: "перевыпуск"->"диджитал" Или просто выпустить диджитал, если лимиты на количество карт и счетов позволяют
Виявляється Приват-Гімно банка загубила копію паспорта та податкового коду. ПС це в усіх банках так гублять чи цей банк унікальний ?
Необхідність актуалізації даних обумовлена вимогами законодавства. Якщо дані необхідно актуалізувати - це не означає, що банк видалив ваші документи з бази, які ви надавали раніше.
Ukrainian написав:банка загубила копію паспорта та податкового коду.
Небойсь лет 5 не обновляли свои данные в банке а може крезоид глюкануло
Де можна почитати про вимоги НБУ до банків обновляти дані кожні п’ять років (код і паспорт наче не мається так часто, ти більше батькам уже за 45 фото в паспорт міняти не потрібно) Чи це причуда кожного банку як захочуть? В мене альфа такого щось не просить хоча в банку років п’ять не був точно усе онлайн
Це вимога законодавства України - банки не можуть обслуговувати клієнтів, якщо в базі заповнені не всі їх дані. Згідно з Постановою НБУ №65 від 19.05.2020 Про затвердження Положення 'Про здійснення банками фінансового моніторингу' банк зобов´язаний привести у відповідність до вимог законодавства України ідентифікацію наявних клієнтів або їх представників. Постанову можна переглянути на сайті НБУ.