|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 28 чер, 2026 16:18
budivelnik написав:... То як дідок Що можеш сказати про описану мною перспективу... Адже в найближчих 30 років масової еміграції ОСВІЧЕНИХ( як це було з совка) вже не передбачається станом на сьогодні-це зоряна вершина Ізраїлю, далі або розчинетесь в арабах , або деградуєте.
до речі так, резерви для еміграції (не лише освіченої) - дійсно закінчились, більше не буде. знаю сім'ю, де донька поїхала в Ізраіль, але після 2023 - переїхала до Німеччини - бо там програми для євреїв теж діють. й до речі люди з постсрср вважають, що євреї надто жорстко ставляться до арабів, які там мешкають. такий собі сіонізм - це ж теж є. тому так, питання треба вирішувати. незрозуміло лише як... Газу треба віддавати - а Західний берег - інтегрувати? допомагати створювати державу?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 844 раз.
- Подякували: 1798 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 28 чер, 2026 16:20
shapo написав: pesikot написав: shapo написав:---=== pesikot ===--- Но ведь, ты бы сам не захотел быть в числе тех, кого он отдал ? Чи не так ? ) ---=== ===--- Также как и ты,патриот сраный,не хочешь сейчас быть на фронте
Ты такой смелый, потому что из Австралии гавкаешь ? ) Или по жизни такой жлоб невоспитанный ? )
Нет,не люблю тупорылых козлов по жизни.
Я так и сказал, что ты - жлоб невоспитанный Который умеет гавкать только издалека ) shapo написав: А бояться мне нечего нигде,в т.ч.в Украине где бывал в 2023 и 2025 г - в отличие от тебя,ухилянта, я 10 лет назад вышел из призывного возраста
Боятся тебе нечего ? Так это же ты в 2022 бежал, роняя тапки, из Украины, а не я ) Хотя, ты всегда дрочишь на советский союз и на современную россию Но как только рассиюшка попробовала подойти к Киеву, то ты от страха сбежал в Израиль. А потом, в Австралию из Израиля, когда партнеры рассиюшки начали кошмарить Израиль Так что, жлоб сцыкливый, заткни свой рот ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 чер, 2026 16:57
Shaman написав:й до речі люди з постсрср вважають, що євреї надто жорстко ставляться до арабів, які там мешкають. такий собі сіонізм - це ж теж є.
І чого б це - дивина...
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1510 раз.
- Подякували: 8333 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 28 чер, 2026 16:58
Water написав:.......... Антисемітизм був, є, й буде, як і будь-які інші прояви
"Оптимистичный" взгляд. он наприклад ЛАД постійно негрів лінчує.
Вы ясновидящий? Или разведка хорошо работает? Естественно, заснуть не могу, если с вечера хоть одного негра не линчую. А вы как?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 28 чер, 2026 17:07
Banderlog написав:........ А якшо попадеться поганий ? То можно бити? Чи тож нізя? Бо це антисемітизм? надо понять простіть і відпустити міндічєй на історичну родіну 
Миндича отпускать не надо. Только не надо обобщать - Миндич один. Каждый человек отвечает за себя, а не за город, страну, народ. Чтобы не было как в том анекдоте: Бабка на базаре торгує яйцями. Петро випадково зачепив лоток яєць і розбив пару яєць. - Ой, Петро мені 2 яйця розбив! Потім пройшов Абрам. Той же самий випадок. - Караул! Жиди мені яйця побили!
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 28 чер, 2026 17:12
ЛАД написав: Water написав:.......... Антисемітизм був, є, й буде, як і будь-які інші прояви
"Оптимистичный" взгляд. он наприклад ЛАД постійно негрів лінчує.
Вы ясновидящий? Или разведка хорошо работает? Естественно, заснуть не могу, если с вечера хоть одного негра не линчую. А вы как?
ЛАД написав:"у вас негров линчуют". Да, антисемитизм в СССР существовал.
ЛАД написав:Да, співпрацювали и русские, и французы, и многие другие. Но это аргумент из разряда: "А у вас негров линчуют". С русскими и французами пусть разбираются Россия и Франция. И РОА в РФ никто героями не делает.
ЛАД написав:А какая связь с переводом курса теорфизики? Или это по принципу: "А у вас негров линчуют!"
ЛАД написав:А ваши отсылки к "зятьям" напоминает: "А у вас негров линчуют".
-
Water
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 302 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 чер, 2026 17:13
Faceless написав:Hotab написав:Щось схоже на те, що поки дід Шапо не почав качати тему антисемізму на форумі, так нікому діла до євреїв і не було. Принаймні я точно ніколи негативно до них не ставився. Але діду вдається потроху всіх залюбити)) Якщо що, на рахунок імпотенції ООН і малої ефективності в розрахунку освоєних організацією коштів - сперечатись не буду. Хоча рух в позитивний бік в цьому питанні є. Коли США зрізали фінансування 
А мені цікавий його погляд. Бо на "палестинодрочерство" я як би не дивився до того як саме на антисемітизм.
В чому цікавий погляд ? як на мене, то погляд - "я розумний, бо я єврей, а ви всі тупі, бо гої необрізані" дорівнює "free palestine" І ці крайні прояви виходять з невігластва, пихатості, зарозумілості, а не розуму ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 чер, 2026 17:21
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:........ де жив я - це була більшість. в обласних центрах - меншість. саме так - після роботи на город. мен івистачило шкільних років...
Вы же, вроде, представлялись харьковчанином? Или Харьков уже давно не областной город? А в Харькове жителю многоквартирного дома просто негде было взять огород.
не шукайте зраду, там де її немає  особливо в наш глобальний час. я вже колись писав, що виріс в райцентрі, а харків'янином став вже після універу. й то багато часу працював не в Харкові  а тепер можете розповідати про понаїхів - бо я так розумію, що ви все життя прожили в Харкові 
Зраду не шукаю. Просто сниманию обвинение в том, что вы не захотели защищать родной город - он для вас не родной. Прошу прощения. Надо было сразу так и писать, а не представляться харьковчанином.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 28 чер, 2026 17:26
ЛАД написав: Shaman написав:не шукайте зраду, там де її немає  особливо в наш глобальний час. я вже колись писав, що виріс в райцентрі, а харків'янином став вже після універу. й то багато часу працював не в Харкові  а тепер можете розповідати про понаїхів - бо я так розумію, що ви все життя прожили в Харкові 
Зраду не шукаю. Просто сниманию обвинение в том, что вы не захотели защищать родной город - он для вас не родной. Прошу прощения. Надо было сразу так и писать, а не представляться харьковчанином.
А ты в каком году понаехал в Харьков ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 чер, 2026 17:56
pesikot написав: ЛАД написав: Shaman написав:не шукайте зраду, там де її немає особливо в наш глобальний час. я вже колись писав, що виріс в райцентрі, а харків'янином став вже після універу. й то багато часу працював не в Харкові а тепер можете розповідати про понаїхів - бо я так розумію, що ви все життя прожили в Харкові
А ты в каком году понаехал в Харьков ? )
він корінний. напевне  й неважливо з якого Мухосранську приїхали батьки тому якби реактор вибухнув в П'ятихатках - то він би там був - може бути. а так де ЛАД, а де Чорнобиль 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 844 раз.
- Подякували: 1798 раз.
-
-
Профіль
-
-
2