Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
melkh написав:Як відбувається зарахування на КДВ при онлайн обміну валюти, з % чи фрі?Дякую.
Онлайн обмін на КДВ завжди був з комісією картки 0,5% за зарахування. Обмін готівки в терміналі із зарахуванням на валютну КДВ раніше був без комісії, а минулого року відбулося "покращення" - теж беруть 0,5%.
Вопрос представителю банка. Ну раз вы появились на этом ресурсе.
У меня сложилось мнение, что мне приват-банк под любым предлогом отказывает в адекватном кредитном лимите, объясните почему. У меня в одно время был лимит 50тыс, но из-за ЧП (которое не повлияло на мой доход) я из-за испуга его обнулил, а когда хотел вернуть, мне его ограничили 10тыс грн. А на время карантина мне не давали оформить больше 2х оплат частями... Что тоже бредово, так как доход мой не поменялся.
Что у вас там вообще беда с кадрами?
К справке, я был оформлен как ФОП, и доход большую часть времени получал на счет приват-для-бизнесса, собственно банк в курсе в моей платеже-способности.
vpchelko написав:Вопрос представителю банка. Ну раз вы появились на этом ресурсе.
У меня сложилось мнение, что мне приват-банк под любым предлогом отказывает в адекватном кредитном лимите, объясните почему. У меня в одно время был лимит 50тыс, но из-за ЧП (которое не повлияло на мой доход) я из-за испуга его обнулил, а когда хотел вернуть, мне его ограничили 10тыс грн. А на время карантина мне не давали оформить больше 2х оплат частями... Что тоже бредово, так как доход мой не поменялся.
Что у вас там вообще беда с кадрами?
К справке, я был оформлен как ФОП, и доход большую часть времени получал на счет приват-для-бизнесса, собственно банк в курсе в моей платеже-способности.
Кредитний ліміт на картку встановлюється та змінюється на основі сотень факторів. Один чи декілька з них виділяти було б не коректно, так як кожен має свою вагу та враховується при прийнятті рішення банком. Активне користування нашими сервісами збільшує ваші шанси на підвищення ліміту в майбутньому.
vpchelko написав:объясните почему. У меня в одно время был лимит 50тыс, но из-за ЧП (которое не повлияло на мой доход) я из-за испуга его обнулил, а когда хотел вернуть, мне его ограничили 10тыс грн.
Прихват не любить, коли хтось крутить носом від його ліміту. На таких клієнтів він ображається і вони потім довго спокутують свою провину. Це тепер особисте.
ПриватБанк написав:Активне користування нашими сервісами збільшує ваші шанси на підвищення ліміту в майбутньому.
Цю методичку ми вже добре вивчили. Може збільшує, а може й навпаки - як вже карта у Корезоїда ляже. На гілці описана купа випадків, коли піднімали ліміт тим, хто не користується і зрізали тим, хто саме збирався вчергове купити поїсти.