San
последний раз так втаривал в лонг на 2300. казалось бы, причем тут сипа?
|
|
![]() San
последний раз так втаривал в лонг на 2300. казалось бы, причем тут сипа?
![]() Так летели красиво, что не удержался... рука так и тянется нажать селл...
![]() 24.10.111. Продовжував шортити. Десь там разок відкупив 30% (з ЛОСЯРОЮ), але всерівно далі взявся за своє.
2. Зірвало стоп. І відразу ж реверснувся!! як видно пішов тільт. Тобто лонг - стоп, лонг -стоп, ШОРТ!!!! ![]() 3. Почав грати від лонга - відіграв майше всього лося що виріс після клірингу ![]() На ніч ніяких позицій (окрім опціонів) не переносив.!!! Відійшов від тільта лише після 2-ї докупки на МА-шці. Хоча і трохи зашвидко розгрузився. Але враховуючи той фактор що я "ПРОВТИКАВ" ТУПО!!!, хороший рух. І був зав'язаний на грі "відбити своє", то вважаю, що досить добре вторгував (ще й по правилам, все як має бути) після того як став в лонг в 3-тій раз!!! П.С. Вирішив (де є накладка) зробити за таким варіантом - тобто загально всерівно 10хв., але в масштабному віконці - відрізок 3хв.
![]()
Велкам ту клаб ![]() ![]() ![]() І дай, Вам,..., щоб це не було повторення того ж тернистого шляху. Успіху!!!
![]()
я у пятницю я теж шортив, однак прирізав лося перед закриттям. Завдяки лонгу на споті вийшов у плюс... ![]() an6pak
За що Вам, респект і уважуха. А я погруз ![]()
![]() mishOK
у мене соьгодні був ступор.... сидів і втикав в монітор, бачив як усе росте, а щоб купити то ні -постійно думав це хай, хай, хай. Мабудь від того, що дуже довго падали і десь внутрішньо ще не готовий купувати. Думаю, не я один такий. Скоро горе-трейдери роззують свої яснії очі і заберуть у ММ всю вершину.Ну комусь же потрібно буде це зробити..... ![]() ![]() an6pak
Саме тому і не хотів (ніяк) бути в тому числі - думав, ось тільки я реверснусь піде проти мене!!! Але в пору став пост ChuLock
Реально зрозумів глубокий зміст цього меседжа!!! Тут, як каже Мейджик багато розписувати (внутрішній стан, досвід і т.д.), за що, Вам мужики (ChuLock, FX)величезний РЕСПЕКТ. Простіше кажучи - в такій ситуації стоїть питання не відігратись (ВЖЕ!!!), а - не застрягнути в "ярмі" самообману (зараз, зараз, воно піде в твою сторону!!, ось ну вже хай, за ним наступний хай, і т.д. .... "а за деревом дерево" в кінцевому результаті виходить - ВИСЯК). А там і стук в двері (Дяді КОЛІ!!!). Тобто висновок такий - якщо і переносити на другий день, вихідні, щось - то явно не всю збиткову позу (краще взагалі обнулити все) - і (повторюсь) не важливо куди піде (чи в профіт, чи в ще більший лось)!!! Тут головне не попасти на гачок.
![]() mishOK
По поводу поз - да. Думаю надо в свою систему по фьючерсу добавить следующее жесткое правило: Если становится убыточной - рынок идет против - закрывать ВСЮ и ни в коем случае не переносить. Если поза прибыльна - не дергаться и всегда переносить всю. Аргументация: Если рынок растет - он или открывается или на уровне закрытия, или хорошим гепом вверх. То есть лонгу, особенно если он на 1-2% в прибыли практически ничего не угрожает. А шорту угрожает многое... Если рынок падает - он открывается или на уровне закрытия или гепом вниз. Соответственно шорту тоже ничего нет угрожает. А лонгу угрожают потери от гепа. Бывают конечно исключения - например амеры пошли совершенно в другою сторону от планируемой и т.п. Но в любом случае в таком варианте больших гепов против основного движения я не помню. Поэтому данная модификация системы позволяет реализовать главное правило спекулянта - дать прибыли расти и уменьшать убытки. Попытался максимально четко описать свои мысли. Возможно кому-то поможет. Лично я вынес такой урок из пятничного шорта фьючерса... ![]()
|
|