Сделки online

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 2223242526 ... 77>
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 12:54

San

последний раз так втаривал в лонг на 2300. казалось бы, причем тут сипа?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 17:48

Так летели красиво, что не удержался... рука так и тянется нажать селл...
http://fotohost.org/images/a17021ad-160kB.jpg
anSk

Подякував: 56 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 17:49

24.10.11

1. Продовжував шортити. Десь там разок відкупив 30% (з ЛОСЯРОЮ), але всерівно далі взявся за своє.
2. Зірвало стоп. І відразу ж реверснувся!!
як видно пішов тільт. Тобто лонг - стоп, лонг -стоп, ШОРТ!!!! :twisted: і знову стоп
3. Почав грати від лонга - відіграв майше всього лося що виріс після клірингу :).
http://fotohost.org/images/a1e4a874-125kB.jpg
На ніч ніяких позицій (окрім опціонів) не переносив.!!!
Відійшов від тільта лише після 2-ї докупки на МА-шці. Хоча і трохи зашвидко розгрузився. Але враховуючи той фактор що я "ПРОВТИКАВ" ТУПО!!!, хороший рух. І був зав'язаний на грі "відбити своє", то вважаю, що досить добре вторгував (ще й по правилам, все як має бути) після того як став в лонг в 3-тій раз!!!
П.С. Вирішив (де є накладка) зробити за таким варіантом - тобто загально всерівно 10хв., але в масштабному віконці - відрізок 3хв.
mishOK

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 17:54

an6pak написав:Так летели красиво, что не удержался... рука так и тянется нажать селл...

Велкам ту клаб :) :) :). Хоча, якщо без підколок - бажаю Вам успіху. Не благодарне то діло. (в самого руки чесались, але подивіться мої трейди за минули п'ятницю 21.10)!!!
І дай, Вам,..., щоб це не було повторення того ж тернистого шляху.
Успіху!!!
mishOK

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 18:02

mishOK написав:
  an6pak написав:Так летели красиво, что не удержался... рука так и тянется нажать селл...

Велкам ту клаб :) :) :). Хоча, якщо без підколок - бажаю Вам успіху. Не благодарне то діло. (в самого руки чесались, але подивіться мої трейди за минули п'ятницю 21.10)!!!
І дай, Вам,..., щоб це не було повторення того ж тернистого шляху.
Успіху!!!

я у пятницю я теж шортив, однак прирізав лося перед закриттям. Завдяки лонгу на споті вийшов у плюс...
anSk

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 20:32

an6pak
За що Вам, респект і уважуха. А я погруз :(!, Спот можна сказати не торгую, так набираю лише стратегічні лонги на 6-12 місяців. Короче з таргетами не менше +100% від теперішніх цін. А ось з фьючем в цьому місяці повний облом. Почав так, що цілий місяць витягував, і як тільки витягнув в нулі - знову ж те саме. І найгибліше то, що всього лише за 1-2 дні. Ось де справжнє слабке місце. Прийдеться вносити корективи. (робити більш жосткий вхід, з таким же стопом і без "усереднення").
mishOK

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 21:26

mishOK
у мене соьгодні був ступор.... сидів і втикав в монітор, бачив як усе росте, а щоб купити то ні -постійно думав це хай, хай, хай. Мабудь від того, що дуже довго падали і десь внутрішньо ще не готовий купувати. Думаю, не я один такий. Скоро горе-трейдери роззують свої яснії очі і заберуть у ММ всю вершину.Ну комусь же потрібно буде це зробити..... :lol:
anSk

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 01:03

an6pak
Саме тому і не хотів (ніяк) бути в тому числі - думав, ось тільки я реверснусь піде проти мене!!! Але в пору став пост ChuLock
со всеми бывает ( только ты не пирамидился, а усреднялся . но ещё и перенёс убыточную позу в овернайт .

Реально зрозумів глубокий зміст цього меседжа!!! Тут, як каже Мейджик багато розписувати (внутрішній стан, досвід і т.д.), за що, Вам мужики (ChuLock, FX)величезний РЕСПЕКТ. Простіше кажучи - в такій ситуації стоїть питання не відігратись (ВЖЕ!!!), а - не застрягнути в "ярмі" самообману (зараз, зараз, воно піде в твою сторону!!, ось ну вже хай, за ним наступний хай, і т.д. .... "а за деревом дерево" в кінцевому результаті виходить - ВИСЯК). А там і стук в двері (Дяді КОЛІ!!!).
Тобто висновок такий - якщо і переносити на другий день, вихідні, щось - то явно не всю збиткову позу (краще взагалі обнулити все) - і (повторюсь) не важливо куди піде (чи в профіт, чи в ще більший лось)!!! Тут головне не попасти на гачок.
mishOK

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 07:11

mishOK

По поводу поз - да.
Думаю надо в свою систему по фьючерсу добавить следующее жесткое правило:

Если становится убыточной - рынок идет против - закрывать ВСЮ и ни в коем случае не переносить.

Если поза прибыльна - не дергаться и всегда переносить всю.

Аргументация:
Если рынок растет - он или открывается или на уровне закрытия, или хорошим гепом вверх.
То есть лонгу, особенно если он на 1-2% в прибыли практически ничего не угрожает.
А шорту угрожает многое...

Если рынок падает - он открывается или на уровне закрытия или гепом вниз.
Соответственно шорту тоже ничего нет угрожает.
А лонгу угрожают потери от гепа.

Бывают конечно исключения - например амеры пошли совершенно в другою сторону от планируемой и т.п. Но в любом случае в таком варианте больших гепов против основного движения я не помню.

Поэтому данная модификация системы позволяет реализовать главное правило спекулянта - дать прибыли расти и уменьшать убытки.

Попытался максимально четко описать свои мысли. Возможно кому-то поможет.
Лично я вынес такой урок из пятничного шорта фьючерса... :)
Филипп

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 07:59

а если рынок не проявляет трендового характера, то, как минимум, половину лосевой и, возможно, профитной позы закрывать на ночь (это для неинвесторов - им такой тактикой нельзя пользоваться, т.к. у них и просадки существеннее)
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

#<1 ... 2223242526 ... 77>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор