an6pak
ціна останньої угоди.
|
|
![]() 26.10.11Сьогодні наторгував
![]() ![]() ![]() Було все і лонги і шорти і реверси. %) Єдине що хотілось би відмітити, так це те що підключив "привід" (в другій половині дня). І як видно - наклацав будь-здоров. Хоча сподобались деякі моменти: миттєве зняття всіх заявок, продажі, покупки, а також дуже добре видно крупні лоти. (в основному від них і "танцював" ). Хоча в середньому профіт і виходив 4-5 пункти, але проте сподобалась оперативність (програми) і миттєве реагування. Ще цілком не визначився чи мені підходить саме такий метод, але в поєднанні його із моєю стратегією думаю має бути, щось цікаве. Нічого не переносив (знову ж таки окрім опціонів). Думаю слід добре привикнути до "приводу", а там потихеньку нарощувати ![]()
![]()
я вот сегодня одного не смог понять - вроде отторговался ты красиво. почему рез такой слабый получился ? И вопрос ещё имееется ... чё за привод в торговле юзаешь ? ![]() Re: Сделки onlineа у меня сегодня печаль ( моя железяка накуячила за сегодня -5,7 % . И руками с плечом - максимум , что я получил на выходе . -2,7 % ..в общем день Скорби (((
![]() Привіт, відторгувався дійсно досить добре з 12 закритих трейді лише 2 стопи зірвало, решту 10 в профітах. Результат не значний, оскільки ганяв 3-4 лоти. Привикав до нових "умов" торгів на приводі. На рахунок приводу - брокер дає безкоштовний доступ не то до закінчення конкурсу, не то до кінця року. Пару днів ганяв на демо рахунку (щоб привикнути до "гарячих клавіш"). Ось сама прога: Livetrade Scalping - cofite.ru/Products/Scalping.aspx
![]() 27.10.11До обіду пропустив торги (свято в малої в садочку було), хоча саме в такі моменти розумієш, що є речі важливіші за трейди
![]() ![]() 1. Коли прийшов і побачив, що ап-ап-ап, але ОИ - також ріс безвідкатно рішив стати в шорт (по сигналу на пробої МА-шки) - ще раз усереднив - і пізніше винесло по стопу (за хаєм 1476.5 ставив) 2. Включив "станок" ![]() А далі збирав по крупицям, і все ж таки зловив всього лише одну єдину! "банку", яка і все ПОЖЕРЛА!, в резульататі закрив день з "копійками", а якщо приплюсувати ще й комікси - то явно не райдужно сьогодні вийшло. Останній трейд не обвів - оскільки не закрив повністю позицію. Переніс на завтра залишок шорта. П.С. - впринципі і задоволення отримую (від "скальпу") і профіт -але попадаю коли починаю тактику "усередненння". Короче треба якось це ЗЛО!!! з себе виганяти. Прям сеанс екзерцизму чи що організувати ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Сегодня торговал после 16.00 на минутном графике,
![]() Последнюю сделку не успел закрыть, перенес шорт на завтра. Отсюда правило - не тяни до 29 минуты, а то не успеешь .... ![]()
|
|