Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
mishOK написав:grommy Красавчик!!!! Спрацював РЕСПЕКТНО, тримай від мене +1!!! З таргетом прогадав лише 3 пункти. Думаю це Зачот!
В целом не плохо, но, очевидно, поспешил закрывать. По таргету 17 пунктов недобрал, но не в таргете дело.Увидел, как уровень 1450 начали отрабатывать и решил не рисковать накопленным профитом. Тем более, что сантимент на прошлой неделе чрезвычайно бычий был. Постараюсь из оставшейся трети позы выжать максимум.
П.С. Спасибо, что оценили. Думал, что в стенку стучу
grommy А як на мене все повністю і правильно зроблено!!! Таргет - діло таке!, якщо його притримуватись до сотих - то можна і не побачити (В БІЛЬШОСТІ випадків). тобто ясно, що є ситуація. І те місце де було прикрито 2/3 пози - також цілком вірне (у всіх планах, і останньому бичому сентименті, і то як сильно стояли на 1450) і зрештою сама к-сть закритої пози!, тобто не все профіксували - але більше 60%, а решту залишили на той же таргет. Враховуючи то як закрились штати - якщо завтра відкриємся гепом, і витягнете з пози макс. - то думаю середньозважена точка закриття ВСІЄЇ позиції буде якраз на самому якщо не таргеті, то може і нижче (профітніше). П.С. Звичайно, що оцінив, і думаю, не лише я. Специфічна трохи гілка, проте також як на мене цікава, сам не раз думав що в пусту, але все ж таки отримував відгуки (коли похвали, коли "критики і розуміння тільта"). Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.) в мене це ж прогалина - буває, що по декілька разів заходжу в одну і ту ж (деколи навіть в різні сторони) по ті й же ціні.
mishOK написав:grommy П.С. Звичайно, що оцінив, і думаю, не лише я. Специфічна трохи гілка, проте також як на мене цікава, сам не раз думав що в пусту, але все ж таки отримував відгуки (коли похвали, коли "критики і розуміння тільта"). Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.) в мене це ж прогалина - буває, що по декілька разів заходжу в одну і ту ж (деколи навіть в різні сторони) по ті й же ціні.
и я с удовольствием читаю. Точно не в пустую. Мои вчерашние "лоси". Стирол - собрал копеечки, Центр - в ноль, АВДК - заход и -2% уже к закрытию (не пофиксил, т.к. даже не отскочили и жаба задушила на -7% лить в бид, а цена по сути у дна). Короче, лосятничаю.
mishOK написав:grommy Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.)
Дякую, Колись на investfunds пророк писав, що форум служить для нього своєрідним щоденником. Ідея мені сподобалась теж.
an6pak Так, щось накшталт щоденника виходить, але на всезагальному огляді!!! (так що приходиться черговий раз задуматись, а чи правильно тут - робити угоду!!!)
mishOK написав:an6pak Так, щось накшталт щоденника виходить, але на всезагальному огляді!!! (так що приходиться черговий раз задуматись, а чи правильно тут - робити угоду!!!)
Аналогично. На ЛЧИ к сделкам гораздо ответственнее подхожу.