Сделки online

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 2627282930 ... 77>
Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2011 18:50

Сегодня в основном шорт.... Сначала попытка потерпела неудачу, но потом нормально... :)
Перенес небольшой лонг...
http://fotohost.org/images/a19fb67e-143kB.jpg
anSk

Подякував: 56 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2011 21:25

grommy
Красавчик!!!! Спрацював РЕСПЕКТНО, тримай від мене +1!!! З таргетом прогадав лише 3 пункти. Думаю це Зачот!
mishOK

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2011 22:14

Сравнительно удачный сложился у меня денёк

spread

Подякував: 9 раз.
Подякували: 179 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 жов, 2011 23:45

mishOK написав:grommy
Красавчик!!!! Спрацював РЕСПЕКТНО, тримай від мене +1!!! З таргетом прогадав лише 3 пункти. Думаю це Зачот!

В целом не плохо, но, очевидно, поспешил закрывать. По таргету 17 пунктов недобрал, но не в таргете дело.Увидел, как уровень 1450 начали отрабатывать и решил не рисковать накопленным профитом. Тем более, что сантимент на прошлой неделе чрезвычайно бычий был. Постараюсь из оставшейся трети позы выжать максимум.

П.С. Спасибо, что оценили. Думал, что в стенку стучу
grommy

Повідомлення Додано: Вів 01 лис, 2011 01:49

grommy
А як на мене все повністю і правильно зроблено!!! Таргет - діло таке!, якщо його притримуватись до сотих - то можна і не побачити (В БІЛЬШОСТІ випадків). тобто ясно, що є ситуація. І те місце де було прикрито 2/3 пози - також цілком вірне (у всіх планах, і останньому бичому сентименті, і то як сильно стояли на 1450) і зрештою сама к-сть закритої пози!, тобто не все профіксували - але більше 60%, а решту залишили на той же таргет. Враховуючи то як закрились штати - якщо завтра відкриємся гепом, і витягнете з пози макс. - то думаю середньозважена точка закриття ВСІЄЇ позиції буде якраз на самому якщо не таргеті, то може і нижче (профітніше).
П.С. Звичайно, що оцінив, і думаю, не лише я. Специфічна трохи гілка, проте також як на мене цікава, сам не раз думав що в пусту, але все ж таки отримував відгуки (коли похвали, коли "критики і розуміння тільта"). Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.) в мене це ж прогалина - буває, що по декілька разів заходжу в одну і ту ж (деколи навіть в різні сторони) по ті й же ціні.
mishOK

Повідомлення Додано: Вів 01 лис, 2011 09:12

П.С. Звичайно, що оцінив, і думаю, не лише я. Специфічна трохи гілка, проте також як на мене цікава, сам не раз думав що в пусту, але все ж таки отримував відгуки (коли похвали, коли "критики і розуміння тільта"). Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.) в мене це ж прогалина - буває, що по декілька разів заходжу в одну і ту ж (деколи навіть в різні сторони) по ті й же ціні.

и я с удовольствием читаю. Точно не в пустую.
Мои вчерашние "лоси".
Стирол - собрал копеечки, Центр - в ноль, АВДК - заход и -2% уже к закрытию (не пофиксил, т.к. даже не отскочили и жаба задушила на -7% лить в бид, а цена по сути у дна). Короче, лосятничаю.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лис, 2011 09:20

Наприклад подобається, стиль торгів - у an6pak Принаймі набагато краще мого (не так "дьоргано" і більш стримано - стоп/профіт, без зайвого) з наступним входом в позицію вже на інших рівнях.)

Дякую, :D Колись на investfunds пророк писав, що форум служить для нього своєрідним щоденником. Ідея мені сподобалась теж.
anSk

Подякував: 56 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лис, 2011 10:46

an6pak
Так, щось накшталт щоденника виходить, але на всезагальному огляді!!! (так що приходиться черговий раз задуматись, а чи правильно тут - робити угоду!!!)
mishOK

Повідомлення Додано: Вів 01 лис, 2011 11:11

mishOK написав:an6pak
Так, щось накшталт щоденника виходить, але на всезагальному огляді!!! (так що приходиться черговий раз задуматись, а чи правильно тут - робити угоду!!!)

Аналогично. На ЛЧИ к сделкам гораздо ответственнее подхожу.
grommy

Повідомлення Додано: Вів 01 лис, 2011 12:03

поддержу коллег. Операция "копеечки под катком"

http://fotohost.org/images/a1794185-15kB.png
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

#<1 ... 2627282930 ... 77>
Форум:
+ Додати
    тему