Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3435363738 ... 44>
Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 12:29

В статті згадується Кавецький Юрій. Мав нагоду з ним бути особисто знайомий. Гниленька людина, Пам'ятаю, теж мені пропонував придбати квартиру на Варшавській, дешевше, ніж офіційна ціна. Головне - щоб готівкою, і йому особисто в руки :-) До речі, заочно закінчив факультет журналістики, досліджував в дипломній роботі вплив зірок української естради на масове суспільство.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2011 11:47

Був вчора в давніх знайомих і почув інфу. Можливо комусь буде цікаво.
Знайомі живуть в квартирі, яку хочуть продати. Квартира ближній центр, навіть центр. Двушка. Правильне планування. Вбита. 35 метрів. Останній поверх, зверху високе горище. Так от. Квартира пордаєьтся вже третій рік. Цінять її в 36-38 тис уо. Людей ходиьт дивитись дуже багато але ніхто не вертається.

Виходить що в людей гроші є але за ті гроші вони хочуть купити гарну квартиру.

п.с. за час що я там був прийшло троє бажаючих купити - це були люди низького достатку. Заробітчани мабуть ще мають заникані гроші.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2011 12:08

galician
За такі гроші пропонували 37 кв. однокімнатну на Рясне-1. Повністю з меблями - принось тапочки і зубну щітку і живи. А по центру - не факт, що дозволять горище під мансарду переробити. Центр - хіба що як комерційна нерухомість може розглядатись. А то йдеш по Дорошенка - шикарні фасади зі скульптурами, що на колію виходять. А вхід - по балкону через засц...ні під'їзди, і дворики, де суцільна парковка.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2011 12:12

ostrig

Так, я згоден - за атк суму мона шось людське знайти в віддаленіших районах. Наукова, Вол вел теж має гарні варіанти. Рясне 1.

Ну але факт в тому що в людей горші є а продажів не дуже.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2011 13:51

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Зараз все залежить від покупця. А він не поспішає щось купувати. Пам'ятаю літо 2008 - 30-кв. на Сихові - 60 000 доларів!!! А як ситуація за 3 роки помінялась. І щось не дуже помітно покращення життя вже сьогодні!
А на рахунок грошей - думаю, це заначки з попередніх періодів. Зараз для більшості - аби прожити.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2011 14:29

ostrig написав:someone Ви не повірите, я теж цей район дуже люблю, тим більше, що жив на Бой-Желенського до 30 років (це 100 метрів до парку). І Коновальця, горбачевського, Глибока, Котляревського, Мельника, Чупринки, Конотопська - дуже хороші райони (їх за Польщі ще називали Професорськими колоніями). Але там ціна на нерухомість якраз і тримається. А Сихів довелось пізніше полюбити. Головне звикнути , що з вікон - одні будинки видно.

Зрозуміло...але я всеж не зміг відвикнути від Франківського р-ну.
На рахунок Сихова , він дійсно найбільш динамічний район і логічний з точки зору інфраструктури, але радянські панелі...
  ostrig написав:В мене брат трохи Церезітом займається, він в курсі, які забудовники які матеріали закупляють. Так от- найдешевші (читай-найгірші) фасадні суміші закупляв Карпатбуд. Правда, не знаю, чи ця компанія ще не збанкрутувала, не цікавився.

Ще не збанкрутувала , але практично нічого не будує. Пан Карвацькій за часів мера Куйбіди добре себе почував. був поза конкуренцією, але ті часи минули...Фасади в них дійсно жахливі і будинки періода початку 00-х вже не відповідають сучасним вимогам...але місця, де збудовані-супер
someone

Подякував: 107 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2011 11:58

Ви не повірите - 2-кімнатні на В.Великого - вже по 42 000 віддають - попадали на 1000-2000 ( Ваш магазин). Або знову розвод - квартир не існує, або це 1 квартира всього - власник вирішив ціну на 1-2 тис зменшити, а в газеті зразу 20 позицій від 10 агенцій відповідно зменшилось. Це свідчить про те - що орієнтир по газеті - досить умовний. Він потрібний для того, щоб в тебе сформувалась думка, що ціни тримаються. А в мене час є, почекаю...
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2011 12:24

ostrig не вірте тому що пишуть у газеті. Стан ринку можна оцінювати лише по укладених договорах. На жаль єдиного джерела інформації немає, проте поспілкуйтеся з маклерами на цю тему, звісно якщо знайдете такого якому повірите.
stasiv

Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2011 13:37

В мене з знайомих ріелторів є Батур і Єлліна з "Маклера". Але дуже давно з ними не перетинався ніде, я так розумію, вони більше перебудувались на оренду і земельні ділянки, ніж на продаж. Хоча можу помилятись.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2011 17:59

ostrig Я тут моніторю ринок та реально ходжу дивитися квартири. Мушу сказати, що квартир фізично мало і тому спускати на 2-кімнатні не дуже хочуть, я навіть почав задивлятися на 3-мімнатні, там реально готові спускати. Для прикладу можна взяти 64 метрову (панель) квартиру з кухнею 9 м2, за 57 тис!!! Це з радянським ремонтом, а за такі самі гроші двокімнатна 52 м2 з ремонтом "під євро"...

і 57 тисяч за 2-кім. їм дають, але проблемка перед тим мають продати свою квартиру на 13-му поверсі, а це може ох як затягнутися, тому ціна 57 є - але дуже віртуально:)

Я вичікую!!! Чекаю свого!

Я б ще ось що хотів обговорити, чи дієві оголошення на стовпах про купівлю квартири, щоб обійти маклерів і натрапити на свіжі варіанти?
glade

#<1 ... 3435363738 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє