О, Сихів стає престижним районом

А я от більше люблю Франківський , район Коновальця, Котляревського, Сахарова або десь поближче до парку Б.Хмельницького
|
|
![]() someone Ви не повірите, я теж цей район дуже люблю, тим більше, що жив на Бой-Желенського до 30 років (це 100 метрів до парку). І Коновальця, горбачевського, Глибока, Котляревського, Мельника, Чупринки, Конотопська - дуже хороші райони (їх за Польщі ще називали Професорськими колоніями). Але там ціна на нерухомість якраз і тримається. А Сихів довелось пізніше полюбити. Головне звикнути , що з вікон - одні будинки видно.
![]() Виправлю земляка:
Професорська колонія територія міста з малоповерховою забудовою по ліву сторону вул. Личаківська що примикає до шевченківського гаю. Ось фото-мандрівка ostrigУ вашій відповіді схоже ви мали на увазі Кастелівку До теми престижних районів міста можу додати вулиці Й.Сліпого-Льва Толстого-Тютюників-Архипенка а також Софіївку Востаннє редагувалось stasiv в Чет 13 жов, 2011 11:40, всього редагувалось 1 раз.
![]() ricardo
Ви вважаєте, що за 800 баксів не буде багато бажаючих купити радянські панельки? Чомусь мені здається, що ця сума більш реальна. Житло для себе куплять ті, хто зміг з банків витягти депозити осінню 2008 року, які зараз під матрасами лежать. Бо після 2008 відкласти (заощадити) нереально, особливо коли сім'я і маленька дитина. Тобто, хто має заначку в 20-25 к, і буде якийсь варіант, то дотягнути(позичити, перейти на хліб з маргарином ![]() ![]() stasiv
Дійсно, можливо, назва Професорські колонії закріпилась за іншою територією. Просто знаю, що кінець Чупринки (по ходу трамваю №2), район Алтайських озер, Гіпсова в 20-39 рр. 20 ст була заселена викладачами Львівської політехніки. Забудову особняків, якщо не помиляюсь, здійснювала фабрика Левинського. ![]() ostrig В різні часи там жили різні люди. І не обов"язково професори, хоча раніше така посада давала значно більше привілеїв у суспільстві, то ж таке було цілком можливе. Але завжди в престижних районах жила знать. Ось для прикладу вілла Юзефи, збудована на розі вулиць Мельника та Коновальця (р-н Новий світ) за проектом Яна Пєрося для вдови Йосифа Франца – спадкоємниці фабрики гіпсу Юзефи Франц.
... більш детально Востаннє редагувалось stasiv в П'ят 14 жов, 2011 12:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.Здається, в цьому будинку був Пульмонологічний дитячий центр, не знаю, що зараз. А через дорогу - кілька сталінських будинків.
![]() ostrig
тепер це лікарсько-фізкультурний диспансер. Там проходять медичне обстеження спортовці.
|
|