Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3839404142 ... 44>
Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 19:50

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Привіт усім!

Давно не заходив у цю тему, все читаю виключно гілку БМ та новини.
Проллю трохи світло для людей: багатьох цікавить хто будує на Сихові за Арсеном, мені дивно що ніхто не бачив банера з рекламою на вже збудованому будинку. Менше з тим, будує Галичартбуд, входить в холдинг, відомий всім під брендом ЕКО-ДІМ. Сайт легко знайти в пошуковику, задавши АН "ЕКО-ДІМ", там є перелік всіх їх пропозицій на даний час та ціни за конкретні квартири та планування. Тобто і вищезгаданий комплекс елітних будинків в горіховому гаю теж їх і ще багато іншого.

Прочитавши останні 10 сторінок, що ви тут настрочили, зрозумів одне, що більшість далекі від реалій первинного ринку у Львові. Але впринципі я є інженер-будівельник з більше ніж 10-ти річним досвідом в галузі, займаюся восновному економічною частиною та інвестиціями, тому гадаю для мене це рідне для вас космос. Тому з радістю дам відповідь на запитання по темі, також у вільний час буду тут інформувати про старт якоїсь нової будови в місті з інфою про забудовника, та й бачу вже про існуючі треба зробити якийсь перелік. Спробую сьогодні вечером щось накалякати та запостити.

Щодо ваших пошуків прикупити собі квартирку, цілком розумію, сам такий. На власну нерухомість збирав грошенята років з 10, активними пошуками зайнявся з весни 2010р. Спочатку націлювався з сумою приблизно 30к у.о. на 1кім. передивився багато квартир та нічого не сподобалося, ба більше, був розчарований та шокований. Тому почав цікавитися первинним ринком, перерив гори інформації, поспілкувався з колегами з різних підрядних та інвестиційних компаній, та обрав для себе декілька варіантів. Коротше обрав будинок від вищезгаданої компанії, завітав до них в офіс на Червоної калини в Інтерсіті, сподобалося ставлення до потенційного покупця. Забронював квартиру на Перфецького, та добре що з дружиною ще радилися, бо я в них взяв ще планування будинку на Скрипника, то потім остаточно вирішили все-таки Сихів, бо загальна площа кв. на 6-м2 більша, а ціна за м2 менша, інфраструктура більше розвинута, лісок недалеко який-неякий ))) а там Кульпарківська під самими вікнами. Заключив договір в березні цього року, на той час закінчували роботи по підземному паркінгу, станом на сьогодні заливають колони 7 чи то 8 поверху (а ще забув на Скрипника повний моноліт, а на Перфецького стіни цегляні також несучі).

Ну наразі все, пізніше вечером як і обіцяв дам певний перелік, мені відомих новобудов (звичайно тих де ведуться роботи).

P.S. Хто надумає брати від "ЕКО-ДІМ" житло, пишіть, може чимось допоможу, як на мене вони в тому сегменті ринку зараз лідери, хоча Ріел та Інтергалбуд теж ніби активізувалися.
Leopolis

Подякував: 5 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 23:44

Leopolis Рекламу ЕКО-ДІМ ви хорошу зробили, тай будують вони активно - це правда.
Але от що там можна купити за 30к????
vasul_lviv

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 23:56

Leopolis

З радістю чекаєм Ваших інформаційних повідомлень
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лис, 2011 02:57

vasul_lviv написав:Leopolis Рекламу ЕКО-ДІМ ви хорошу зробили, тай будують вони активно - це правда.
Але от що там можна купити за 30к????

Шкода що за рекламу знижки не буде :)
А 30к було рік тому, коли підписав договір і мав на руках графік фінансування, якось по інакшому до всього почав ставитися, не чекав коли підійде остання проплата, щоб взяти кредит в банку, а почав активно рухатися, на сьогодні маю 3 роботи, так, не легко, але я свідомо знав на що йду, краще рік напрягтися, ніж потім роками борги відробляти.

Щодо переліку новобудов, можливо нову тему створити, чи тут викладати? Бо я хочу ще фотки поприєднувати.
to: vasul_lviv в тому переліку не тільки будови від цієї фірми будуть )))
Leopolis

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 лис, 2011 03:20

По новобудовам створив нову тему.
http://forum.finance.ua/topic103754.html
Leopolis

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лис, 2011 16:33

Давайте всі визначимося, чи залишаємось тут, чи йдемо на нову гілку. А то будемо дублювати теми. Можливо, шановний Леополіс продублює пост з Фото сюди, і не будемо перескакувати?
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лют, 2012 20:28

КВАРТИРИ НА ЄВРО 2012

За якою ціною ви готові здати свою квартиру на період ЄВРО 2012, тобто на 3-8 днів???
Підходять тільки квартири з ремонтом і сучасними меблями...?
Якщо мене влаштує запропонована Вами ціна готовий одразу заключити угоду...!???За якою ціною ви готові здати свою квартиру на період ЄВРО 2012, тобто на 3-8 днів???
Підходять тільки квартири з ремонтом і сучасними меблями...?
Якщо мене влаштує запропонована Вами ціна готовий одразу заключити угоду...!???
ostrig
kclviv

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2012 23:59

Це Ви самі з собою розмовляєте? Чи хтось тут обіцяв Вам житло в оренду здати? А Ви від радості по два рази написали?
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2012 02:47

ostrig Не соромтесь, ви також можете скидати на емейл свої пропозиції щодо оренди квартири на Євро 2012... Якщо у вас є такі пропозиції... А якщо немає, раджу поцікавитись темою яка вас дійсно цікавить...! Дякую!
kclviv

Повідомлення Додано: Вів 06 бер, 2012 01:10

3- кімнатна , 82 м2 , 2 поверх - 57 400
дві 2-кімнатних , 62 м2 , 2 і 4 поверх - 47 000

ціна 700 і 750 відповідно, а ось тут http://new-format.com.ua/2012/02/prodaz ... more-26704
5-кімнатна квартира вул. Брюховецька(с. Рясна-Руська) 125/70/14, 3-рівнева, новобудова, частковий ремонт, ціна 79 000 у. о. (5 056 грн. за кв.м.) тел: +38 (097) 130 94 72 - Оля (ПОКУПЕЦЬ по даному об’єкту АН “Новий Формат” за послуги - КОМІСІЙНІ НЕ ПЛАТИТЬ) (фото в детальніше) (Об’єкт тимчасово знято з продажу)
5-кімнатна квартира на околиці Львова: кімнати ізольовані, 2 санвузли, часковий ремонт, ІО, 2-функційний котел, розведені всі комунікації, дерев’яні сходи, 2 балкони, ціна 79 000 у.о. тел: +38 (097) 130 94 72 - Оля

по 519 з ремонтом!!!
vasul_lviv

#<1 ... 3839404142 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми