Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
5-кімнатна квартира вул. Брюховецька(с. Рясна-Руська) 125/70/14, 3-рівнева, новобудова, частковий ремонт, ціна 79 000 у. о. (5 056 грн. за кв.м.) тел: +38 (097) 130 94 72 - Оля (ПОКУПЕЦЬ по даному об’єкту АН “Новий Формат” за послуги - КОМІСІЙНІ НЕ ПЛАТИТЬ) (фото в детальніше) (Об’єкт тимчасово знято з продажу) 5-кімнатна квартира на околиці Львова: кімнати ізольовані, 2 санвузли, часковий ремонт, ІО, 2-функційний котел, розведені всі комунікації, дерев’яні сходи, 2 балкони, ціна 79 000 у.о. тел: +38 (097) 130 94 72 - Оля
по 519 з ремонтом!!!
1 Смішний Василь , привів повідомлення про продаж квартири яка була продана мною в 2009 році по 550, а тепер перепродається вже тими хто купив в мене 2 До речі на фото добре видно і наявність мешканців в цій квартирі і наявність ремонту ( якраз на відсутності цього Василь і будував всі свої звинувачення) 3 79 000 / 125 м2 = 632 долари за м2 а не 519 про які триндить Василь Так що Василько черговий раз лаханувся.
budivelnik Стосовно помилки у вартості м.2, - була допущена опечатка. але будівельник знов акцентує на дрібниці, щоб забити баки, і відтягнути дискусію в сторону. основна суть зводилась до того, що будівельник пропонує квартири в стані "після будівельників" по 700-750 і стверджує, що дешевше не буде. а тут раптом випливає повідомлення про продаж квартири будівельника (нехай, припустимо, це не він продає, а той хто в нього раніше купив) на 100 дол. дешевше, та ще й з ремонтом!!!! так основне питання: якщо ціна будівельнику адекватно, то чого люди продають його товар на 100 дол. дешевше, а якщо врахувати вартість ремонту, то на всі 300-350 дол.???
vasul_lviv написав:budivelnik Стосовно помилки у вартості м.2, - була допущена опечатка. але будівельник знов акцентує на дрібниці, щоб забити баки, і відтягнути дискусію в сторону. основна суть зводилась до того, що будівельник пропонує квартири в стані "після будівельників" по 700-750 і стверджує, що дешевше не буде. а тут раптом випливає повідомлення про продаж квартири будівельника (нехай, припустимо, це не він продає, а той хто в нього раніше купив) на 100 дол. дешевше, та ще й з ремонтом!!!! так основне питання: якщо ціна будівельнику адекватно, то чого люди продають його товар на 100 дол. дешевше, а якщо врахувати вартість ремонту, то на всі 300-350 дол.???
1 Прикольна така опечатка , замість 623-набрати 519 Напевно спеціально на клавіатурі шукав три цифри яких в реальній ціні не було. 2 Зайди по своїй же ссилочці і там побачиш фото будинку про яке ти розповідав що вон відфотошоплене , там навіть субару-форестер чорне стоїть те саме що і на моїх фото видно. 3 Те що розуму не вистарчає зрозуміти що : ціна 1 м2 в квартирі 62 м2 - 759м2=47000 доларів - без ремонту ціна 1 м2 в квартирі 82 м2 - 700м2=57400 доларів - без ремонту і ціна 1 м2 в квартирі 125 м2 - 632м2=79000 долари з частковим ремонтом ( зроблена прихожа на 1-поверсі , кухня на 1 поверсі , спальні на 1-поверсі , туалет на 2 поверсі . Це нормальна цінова політика на квартири з різними площами , тим більше що:
Квартрира тимчасово знята з продажу , бо через 6 місяців пройде термін володіння в 3 роки , яке позволить зекономити 4% на податках ( при ціні продажу в 79000 - це приблизно 3000 доларів)
4 То як тепер розумієш де ти помилився , чи й далі на біле-чорне заявиш ?
ПС Взагалі треба бути дуже великим ..... щоб спочатку заявляти про відсутність будинку в базі БТІ (помилився - не вибачився) , потім заявляти що фото відфотошоплене - а потім привести приклад продажу житла з ремонтом в цьому ж будинку( тут вже не помилився - на цьому власну популярність хотів створити - не вийшло). А саме найсмішніше - думати що після цього тебе д е б і л о м вважати не будуть. ( при чому не я , а інші читачі, тим більше на Львівській гілці , де кожен самостійно може проїхатись по вказаній адресі і сам для себе перевірити , хто правий а хто х.й )
знов купа ахінеї, згадки про "царя гороха", і "0" змісту. Просте питання, який зміст продавати 125 кв. по 623, якщо рядом продають 82 кв. по 700 без ремонту???
vasul_lviv написав:знов купа ахінеї, згадки про "царя гороха", і "0" змісту. Просте питання, який зміст продавати 125 кв. по 623, якщо рядом продають 82 кв. по 700 без ремонту???
Дуже просто... При всіх інших рівних параметрах ( місце розтащування , якість , реноме забудовника- Чим менше м2 в квартирі - тим дорожче коштує м2 - ти навіть про це не знав ? А пробуєш себе позиціонувати таким розумним і в вартості щебню , і в юриспуденції ,і в бухгалтерії, і в боротьбі з будівельником .... , а найкраще тобі виходить брехати не червоніючи - тут тобі рівних не має , навть ранній андрій=сьогоднішній бетон - тобі в цьому компоненті і в підметки не годиться.
ПС На рахунок без ремонту і з ремонтом а - навіть в приведенному тобою повідомленні вказано - ремонт частковий б - мені відомо наскільки частковий , зроблено всього 42 м2 і 83 м2 - стан такий самий як і в мене в новозбудованому ( це ж я його будував і продавав 3 роки тому)+ти ж постійно мене питав чому фіранки тільки на двох поверхах , а на третьому відсутні . Тому , людина купила в мене в листопаді 2009 за 68750( при чому як завжди в кредит , 70% відразу і 30% виплачували на протязі цих років) , вклала в ремонт 5000 доларів , прожила 2,5 роки і вирішила продати за 79000 . Сам порахуєш три арифметичні дії , чи допомогти ? 68750+5000=73750 79000-73750=5250 Тобто людина мала де жити , пробує продати як мінімум на 15% дорожче ( це якщо без врахування вкладень в ремонт) або на 7% дорожче( чистими) ніж купила . Дії людини для мене зрозумілі( бо мені відомі мотиви по яким приймалось рішення про продаж) , ціну продажу - людина виставляла враховуючи мої рекомендації , так що конкуренції ні мої ціни на неї , ні їх ціни на мої - не має ( дуже вже різні формати і кінцева ціна в цих квартирах , як не як 79000 навіть по ціні в 632 за м2 - це набагато більше ніж 47000 при ціні в 760 за м2).
ппс При всьому цьому - наявність цієї пропозиції вигідна , адже на сьогодні в мене на обєкті присутні як найдешевші серед двохкімнатних у Львові за 47000 і до 79000 - найбільшої в трьохрівнях . Так що дякую Вася за рекламу , твоя дотошність(тупість) позволяє мені ніби відповідаючи опоненту -постійно рекламувати мною зроблене. Толку звичайно малувато - але вода й камінь точить.
кожного разу коли ти висловлюєш образу, ти думаєш що в старого вояки - прапорщика стає довший? мені тебе шкода. чесно. а суть запитання всеодно інша. ти завжди порівнюєш крайнощі, і тому воно виглядає ніби розумно. але 82 кв.м. це по твоїх словах квартира в 2-х рівнях. 125 кв.м. це 3-х рівнева. То які логічні пояснення можуть бути в тому, що 2-х і 3-х (тобто одинакові за суттю) можуть бути настільки різні за ціною.
зроблено всього 42 м2
вклала в ремонт 5000 доларів , прожила 2,5 роки
що ж це за такий дешевенький ремонт? ти на сусідній гілці розказував, що ремонт це ще 200-300 дол. за економ варіант, а тут хлопака за 5000 тис. такий ремонт зробив у кухні, санвузлі, спальні. Причому повноцінний ремонт в санвузлі це вже 2000-3000 тис. дол. + кухня де тільки стінка 1000 дол. коштує - щось не сходиться...
дякую Вася за рекламу
найкраща реклама - це правда, а ти її приховуєш, тому дія зворотня....
Суть в тому Вася , що в мене і довший і товстіший і
і ти кажеш, що тобі за 40 років, з такими думками тобі не більше 14. тим не менше, машину (червону такуму - вибрала твоя жінка). так що ти не дуже орудуєш своїм інструментом раз тобою жінка крутить як солдатом Швейком.
На першому рівні ( 42 м2 ) - зробила ремонт вартістю в 5000 доларів , що не розходиться з моїми заявками про 200 доларів на м2 євроремонт( можна зробити при бажанні і за 500 за метр) , бо 5000/42 = 120 доларів на м2
Суть в тому Вася , що в мене і довший і товстіший і
і ти кажеш, що тобі за 40 років, з такими думками тобі не більше 14. тим не менше, машину (червону такуму - вибрала твоя жінка). так що ти не дуже орудуєш своїм інструментом раз тобою жінка крутить як солдатом Швейком.
Отже аргументи закінчились - пішло згадування про кольори машин і так далі Давно не банили ? Василько - ти ж перший почав порівнювати в кого там доше чи коротше - відповідь отримав адекватну - далі що почнеш обговорювати пози в сексі з допомогою яких тебе під парканом і на пяну голову виготовляли ?
На першому рівні ( 42 м2 ) - зробила ремонт вартістю в 5000 доларів , що не розходиться з моїми заявками про 200 доларів на м2 євроремонт( можна зробити при бажанні і за 500 за метр) , бо 5000/42 = 120 доларів на м2
ти справді не бачиш різниці в 80 дол.?
Вася - я бачу різницю в 80 доларів на м2. А ти знаєш , що ремонт можна зробити від 50 доларів за м2 і до безмежності ?
будівельку це твоя фішка - при програшній ситуації переводити розмову на особистості, потім скоренько редагувати свої повідомлення, і тиснути кнопку "скарга", що прибрати невигідні аргументи суперника. як я вже казав, мені тебе шкода. тому старайся дальше втулити комусь свій недобудований бетон, котрий ти по оформляв на своїх родичів чи друзів, а тепер намагаєшся втулити так, ніби його продають різні люди. P.S. Дівчинка Оля із АН Новий формат, дала твій номер телефону як контактний не повіриш?
Бачиш як тебе легко на понт взяти насправді я не дзвонив. так ти ж декілька сторінок доводив, що продає стороння особа, а телефон то твій? знов нестиковка?