Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4041424344>
Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 21:42

vasul_lviv писал(а):Бачиш як тебе легко на понт взяти :mrgreen: насправді я не дзвонив. :P
так ти ж декілька сторінок доводив, що продає стороння особа, а телефон то твій? знов нестиковка?

1 Жодних нестиковок
З 9 квартир проданих за адресою
Рясна-Руська вул Брюховицька 12 - дівчинка Оля організувала продаж -4
2 На сьогодні , дівчинка Оля організовує як продаж трьохярусної - яка мені не належить з листопада 2009 року , так і трьох моїх в другій черзі будинку

А з того що Вася бере на понт , але при цьому боїться позвонити - висновок простий як двері
Або це настільки бідний люмпен що не має грошей на покупку лівої сімки
або до бідності - він ще й боягуз.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 21:49

та немає значення, продає нерухомість дівчинка Оля чи дівчинка будівельник.
значення має те, що маклер надає твій телефон, як телефон власника житла.
тобто людини котра вирішує ціну продажу, і може організувати огляд нерухомості (тобто має ключі від квартири).
ось тут нестиковка.
а дзвонив, не дзвонив це 10 питання.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 22:20

типова ситуація з будівельником.
повторюю твої слова: ти цю квартиру продав в 2009 році, власник вклав 5000 дол. в ремонт, живе в ній, і продає по 79 000 дол.
а тепер повторю питання: чому при бажанні оглянути цю квартиру, дають твій номер телефону, якщо ти продав її 2,5 роки тому, і в ній живе інша людина?
чому та людина яка нібито в тебе купила це житло не бере жодної участі в його продажу?
звідки в тебе доступ до житла що тобі не належить?
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 22:41

vasul_lviv писал(а):типова ситуація з будівельником.
повторюю твої слова: ти цю квартиру продав в 2009 році, власник вклав 5000 дол. в ремонт, живе в ній, і продає по 79 000 дол.
а тепер повторю питання: чому при бажанні оглянути цю квартиру, дають твій номер телефону, якщо ти продав її 2,5 роки тому, і в ній живе інша людина?
чому та людина яка нібито в тебе купила це житло не бере жодної участі в його продажу?
звідки в тебе доступ до житла що тобі не належить?

1 Вася не дають мій номер телефону при заявці про бажання купити квартиру розміром в 125 м2 - ти ж сам заявив що не звонив. Так що бреши , але не забріхуйся.
2 Я особисто знаю , що у випадку коли хтось позвонивши до Олі -запитає про двох-трьох-кімнатні за адресою Брюховицька12 - вона може дати мій номер телефону
3 Коли ти заявив що володієш страшною таємницею - моїм телефоном - я спокійно його тут виклав , тепер кожен позвонивши по ньому - може спитати мене про продаж житла ( ти ще раз допоміг мені прорекламуватись :D ) і отримати відповідь що я продаю тільки квартири в 62-82 м2.
Якщо когось зацікавить продаж 125 м2 - він звернувшись до Олі - отримає телефон пані Галини, яка є власницею цього житла і на 99% отримає відповідь , що продаж відкладена до листопада 2012 року , або якщо хтось хоче купити сьогодні , то він може це зробити по ціні на 3000 доларів вищій..

ПС
Пані Галина не є ні моєю родичкою , ні родичкою чи знайомою будь кого з моїх родичів - це відразу щоб уникнути звинувачень в тому що це моя підставна особа.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 23:12

Вася не дають мій номер телефону при заявці

ти ж сам відповів ну то що, і почав розказувати про ті ситуації коли в п. Олі є час, а коли немає :P
ти ж сам заявив що не звонив

я сказав, що взяв тебе на понт, а ти купився і почав викручуватись.
Якщо когось зацікавить продаж 125 м2 - він звернувшись до Олі - отримає телефон пані Галини,

так хто забрехався?
P.S. ти побіг пости редагувати чи кнопку "скарга" тиснути?
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 23:18

Вася - по суті є запитання ?
Для всіх навколишніх.
1 Кожен , хто має бажання отримати пряму інформацію від мене минуючи василькові висмоктані з пальця звинувачення, може звернутись напряму до мене і як під виглядом покупця який цікавиться купівлею нерухомості , а може й не скривати що він не покупець ( за бажанням) взнати все що його цікавить - телефон в першому повідомленні на цій сторінці.
2 Я думаю , що у випадку коли я перестану підтримувати флуд Василя - то отримаю додаткові бали подяки від тих , кого мало цікавить відношення неадеквата до мене .

Пс
З іншого боку був би дуже вдячний , якби форумчани підтримали мене в позиції , що ніхто не має права перетворювати загальний форум в особисті розбірки , але при цьому наказаним повинен бути не той хто змушений захищати своє чесне імя . а той хто постійно звинувачує і при цьому жодне своє звинувачення не пробує аргументувати.

Підтримка - це звернення до модератора шляхом натискання кнопки скарга під повідомленнями того , кого Ви вважаєте зачинщиком флуду.

ППС
Якщо хочете читати на цих гілках виключно повідомлення Василів - нічого не заважає Вам відкрито тут це висловити ( або з допомогою кнопки скарга) - кому як зручніше .
Я не маю ні бажання ні наміру доводити щось тим кому це не потрібно.
Последний раз редактировалось budivelnik Чт 08 мар, 2012 23:24, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 23:30

vasul_lviv писал(а):будівельник так багато бреше, що починає забріхуватись у своїй брехні:
Станом на сьогодні , за Адресою Брюховицька 12 - продаються три квартири , які належать мені , тому якщо хтось звертається до Олі , то коли вона має час , то проводить огляд без мене ( в неї є всі повноваження). коли не має - дає мій телефон

потім він вигадав п. Галину, але забув що писав раніше
Якщо когось зацікавить продаж 125 м2 - він звернувшись до Олі - отримає телефон пані Галини, яка є власницею цього житла і на 99% отримає відповідь , що продаж відкладена до листопада 2012 року

Вася - а в чому брехня ?
Є 6 квартир які мені не належать в першій частині будинку- всі багаторівневі ( і в їх числі квартира за адресою Брюковицька 12/4 , власницею якої є пані Галина з листопада 2009 року)
Є також 6 квартир в 2-ій частині будинку( всі однорівневі) - з яких на 3 я вже заключив попередні угоди і отримав суми в 70% від їх вартості і 3 які продаються.
Продаються мною в 2 частині будинку
Трьохкімнатна на 2 поверсі , двох кімнатна на 2 поверсі . двохкімнатна на 4 поверсі.
Будь хто , позвонивши або мені , або Олі в агенство - отримають цю інформацію.

ПС
Василько - хамити ти не можеш , боїшся що забанять ,а без хамства тобі тут ловити нічого .
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 23:39

будівельник так багато бреше, що починає забріхуватись у своїй брехні:
Станом на сьогодні , за Адресою Брюховицька 12 - продаються три квартири , які належать мені , тому якщо хтось звертається до Олі , то коли вона має час , то проводить огляд без мене ( в неї є всі повноваження). коли не має - дає мій телефон

потім він вигадав п. Галину, але забув що писав раніше
Якщо когось зацікавить продаж 125 м2 - він звернувшись до Олі - отримає телефон пані Галини, яка є власницею цього житла і на 99% отримає відповідь , що продаж відкладена до листопада 2012 року

я тобі нестиковки кольором виділив. так дойшло?
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Чт 08 мар, 2012 23:43

Вася - якщо ти запитаєшся про трьох і двох кімнатні(62-82 м2) - то отримаєш мій телефон
Якщо запитаєшся про пятикімнатну 125 м2 в трьох рівнях - то отримаєш телефон Галини

Я кольором не виділяв , думаю що нормальній людині кольору не потрібно.
Дійшло ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 09 мар, 2012 13:42

ну для чого "включати окуня" і розводити флуд.
суть проста, в першому пості ти стверджував, що продаєш 3 квартири,
а в наступному вже вигадав п. Галину, яка продає 125 кв.м., а ти продаєш тільки 2 квартири.
знову як вуж викручуєшся, і сам себе перебріхуєш :P
vasul_lviv

#<1 ... 4041424344>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор