Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1314151617 ... 87>
Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 20:44

Андрей_В писал(а):
budivelnik писал(а):Ще до недавнього часу Вам було зрозуміло , що
- ціни впадуть в рази

брехня, я в начале прошлого года говорил шо -10-15% в 2010 и около того в 2011-12

Андрей_В Добавлено: Пт 09 окт, 2009 14:24
.....
думаю в гривне цена сложится пополам в течение 1-3 лет, не более
если канечно дефолта внутреннего или внешнего не будет, или гипер
тогда, при массовом обнищании, и в несколько раз может сложиться(в баксе)
но такой сценарий имхо имеет совсем небольшие шансы

Ну і хто тут бреше як скаженна собака ?
З трьох відпущенних Вами років на складання гривневої ціни в два рази - півтора вже пройшло , а ціна все не складається.
Андрей_В писал(а):
budivelnik писал(а):- буд-матеріали подешевшають

брехня, в прошлом году говорил шо уже подешевели

Та казали що подешевшали , тут я згоден , тільки Ви казали що подешевшали до рівня 2007 року , тобто метал до 3500 , цемент до 500 і так далі.

Так що мій висновок:
Андрій_В брехло рідкісне і при чому щей безсоромне
і йому що в очі плюй , що мордочкою в гній тикай , а він все одно оближеться і далі за своє.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 21:07

budivelnik писал(а):
Андрей_В Добавлено: Пт 09 окт, 2009 14:24
.....
думаю в гривне цена сложится пополам в течение 1-3 лет, не более
если канечно дефолта внутреннего или внешнего не будет, или гипер
тогда, при массовом обнищании, и в несколько раз может сложиться(в баксе)
но такой сценарий имхо имеет совсем небольшие шансы

Ну і хто тут бреше як скаженна собака ?
З трьох відпущенних Вами років на складання гривневої ціни в два рази - півтора вже пройшло , а ціна все не складається.
Андрей_В писал(а):
budivelnik писал(а):Андрій_В брехло рідкісне і при чому щей безсоромне
і йому що в очі плюй , що мордочкою в гній тикай , а він все одно оближеться і далі за своє.

ну так значит еще 1,5 года есть, культурный вы наш западный житель)))
если за 2010 на -15% (+ еще скидками до 20% набежало)) да еще в 2011 -15%(+ скидки опять же, ведь не секрет шо реально дешевле отдают, и на много, при реальном торге)), то как и говорил, попалам сложиться цена, невапрос
даже если около того в итоге будет, это все равно намного точнее чемдешевшаты не будэ дали тильки рист)))

а стройматериалы основные, они как в гривне подешевели сразу апосля кризиса, так доси токма немного отскочили в прошлом стройсезоне, не более того
в итоге все равно стоят меньше, чем в 2008 году

привет бетону!))
Андрей_В

С нами с: 14.10.08
Благодарил (а): 5 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 21:15

привет бетону!))

Як для мене , то бетону метрів так з 600 - краще ніж бутерброд в кишені ( навіть від коханої дружини ) замість гарячого обіду.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 21:41

budivelnik писал(а):
привет бетону!))

Як для мене , то бетону метрів так з 600 - краще ніж бутерброд в кишені ( навіть від коханої дружини ) замість гарячого обіду.

"600 метров бетона лучше бутерброда в кармане ВМЕСТО горячего обеда..."
:D Мда... Логика... :D
От ваших постов появилась польза - они стали смешными :D
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 21:46

От ваших постов появилась польза - они стали смешными

На жаль не можу хоча б те саме сказати про Ваші. :cry:
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 09 фев, 2011 10:37

budivelnik писал(а):
привет бетону!))

Порівняння м’яко кажучи недоречне… По типу трикутне, це краще ніж синє замість червоного… та це лірика… НЕ знаю, чи мав би я волю визнати що застряв у бетоні, важко сказати… Тим більше Ваша «затратка» дуже переконливо виглядає… А це фіксування збитку… Хоча злити ті метри, розкинути по корзинках… або дійсно тимчасово перекваліфікуватись в орендодавці (я так зробив, правда в мене в 10 разів лишніх метрів менше), щоби на дні не скидати… важко сказати…
На фоні «просідаючих» метрів, депо вигідніше. Це факт.
RON

С нами с: 19.11.10
Благодарил (а): 322 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 09 фев, 2011 11:02

RON писал(а):
budivelnik писал(а):
привет бетону!))

Порівняння м’яко кажучи недоречне…

1 Бачу що дуже багато тут присутніх сприймають мої слова буквально , тому потрібно дещо пояснити
а - порівняння бетону з бутербродами це алегорія яка добре зрозуміла тому , кому це порівняння адресоване.( людина агресивно веде себе в двох царинах - будівництво/фінанси і при цьому розповідає що найкраще харчуватись бутербродами і пересуватись в метро + постійно пробує принизити переваги володіння товарної маси в сотні тисяч гривень )
2 Я будую , і в будівництві в мене 30% прибутку від ціни продажу ( 40% від затратної частини ) , тому жодне депо не дасть мені подібних прибутків.
3 При цьому , в звязку з кризою обєми виробництва в мене впали , бо напряму залежать від обємів моїх продаж , але 100% коштів отриманих від продажу моєї нерухомості я направляю далі в будівництво бо там в мене +40% прибутку ( що аналогічно депозиту в три-пять років по сьогоднішнім ставкам ) . то який резон мені сьогодні переводити отримані гроші з будови в депо ?
4 Ви всі орієнтуєтесь на індекси сформовані з загальної бази данних . Ці індекси падають , але при цьому Ви забуваєте , що продається тільки найоптимальніші пропозиції від загальних і обєм цих найоптимальніших пропозицій становить десь 20-30% від загальної маси .
Так от в цьому сегменті ріст цін відбувається вже з березня 2009 року.
Тому віртуальна перевага депо перед орендою була в 2009-2010 , реальної не було і тоді . Що найсмішніше , то на сьогодні практично відсутня перевага депо перед орендою вже навіть по загальному індексу ( тобто по ти 20-30% найкращих пропозицій - явна перевага оренди над депо ).

Все вище написане це моя особиста думка яка не заганяє нікого в оренду і не виганяє з депо.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 09 фев, 2011 12:18

budivelnik писал(а):
RON писал(а):
budivelnik писал(а):

1 Бачу що дуже багато тут присутніх сприймають мої слова буквально , тому потрібно дещо пояснити
а - порівняння бетону з бутербродами це алегорія яка добре зрозуміла тому , кому це порівняння адресоване.( людина агресивно веде себе в двох царинах - будівництво/фінанси і при цьому розповідає що найкраще харчуватись бутербродами і пересуватись в метро + постійно пробує принизити переваги володіння товарної маси в сотні тисяч гривень )
2 Я будую , і в будівництві в мене 30% прибутку від ціни продажу ( 40% від затратної частини ) , тому жодне депо не дасть мені подібних прибутків.
3 При цьому , в звязку з кризою обєми виробництва в мене впали , бо напряму залежать від обємів моїх продаж , але 100% коштів отриманих від продажу моєї нерухомості я направляю далі в будівництво бо там в мене +40% прибутку ( що аналогічно депозиту в три-пять років по сьогоднішнім ставкам ) . то який резон мені сьогодні переводити отримані гроші з будови в депо ?
4 Ви всі орієнтуєтесь на індекси сформовані з загальної бази данних . Ці індекси падають , але при цьому Ви забуваєте , що продається тільки найоптимальніші пропозиції від загальних і обєм цих найоптимальніших пропозицій становить десь 20-30% від загальної маси .
Так от в цьому сегменті ріст цін відбувається вже з березня 2009 року.
Тому віртуальна перевага депо перед орендою була в 2009-2010 , реальної не було і тоді . Що найсмішніше , то на сьогодні практично відсутня перевага депо перед орендою вже навіть по загальному індексу ( тобто по ти 20-30% найкращих пропозицій - явна перевага оренди над депо ).

Все вище написане це моя особиста думка яка не заганяє нікого в оренду і не виганяє з депо.

Я відношу Вас до радше до людей-практиків ніж теоретиків, на разі перші більш мені до вподоби. Тому не ображайтесь, але Ваше - "віртуальна перевага депо" і "продається тільки найоптимальніші пропозиції від загальних і обєм цих найоптимальніших пропозицій десь 20-30% від загальної маси", це вже навідь не каламбур, це брєд! Брєд навіяний, сподіваюсь Вам якимсь недоумком-експердом, і не є Вашою особистою думкою, а власне сприйнятим окозамилюванням. Людям притаманно вірити в те, що їм вигідно. (с)
Що таке найоптимальніша пропозиція? Підозрюю - це найнижчий ціновий сегмент, серед найбільш затребуваного житла? Як Ви вирахували 20-30% від загальної маси? Маси пропозицій? Я так зрозумів? Ви вважаєте що "в цьому сегменті ріст цін відбувається вже з березня 2009 року". Досліджували? Як виокремлювали, фіксували угоди? Ріст чого? Хотячок продавців? Строків експозиції? Не пишіть, будь-ласка, такої :oops: єресі... І останнє. Я не Ви всі, і не орієнтуюсь "на індекси сформовані з загальної бази данних", просто беру їх до уваги, як одне з джерел... Я фахівець у сфері оцінки, в т.ч. й нерухомості, бачу структуру та реальні ціни угод на ПРАКТИЦІ :wink: , і, повірте, продається так строкато і непередбачено (сегмент - ціна), що ні під яку базу не підведеш...
RON

С нами с: 19.11.10
Благодарил (а): 322 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 09 фев, 2011 13:24

budivelnik писал(а):порівняння бетону з бутербродами це алегорія яка добре зрозуміла тому , кому це порівняння адресоване.
домашний будерброд с сыром или отварным языком или с семгой домашнего посола, запитый чаем, который ты лично сам выбирал в магазине, Гораздо полезней и вкуснее "горячего" с абщепита, это любой Взрослый человек должен знать)))
шоб нормально пажрать, нужно в кабак идти(и то не каждый) а на это нужно много времени, да и не факт, шо ты оттуда выйдешь без изжоги)))
это так бы шоб тему бутербродную закрыть, а то народ вижу не понимает, шо таке здоровая пища, ну да ладно, гастритик итп в дверь постучиться, возможно дойдет)))

( людина агресивно веде себе в двох царинах - будівництво/фінанси і при цьому розповідає що найкраще харчуватись бутербродами і пересуватись в метро + постійно пробує принизити переваги володіння товарної маси в сотні тисяч гривень )
навряд агрессивно, по крайней мере по сравнению с будивельником
да и именна в этих "в двох царинах" - РН и экономика, я вроде как и ориентируюсь слехка))) диплом обязывает хоть немного разбираться)))

впрочем, буитдешеветь, а депоставки, они падать не будут уже, и во многих банках, которые кредитуют предприятия своей фингруппы, они будут подниматься, хотя многие "проффи" от банковской системы тут много шептали, шо они упадут до плинтуса а бетон будет даражать(хотя ларец простой - на балансах банков много бетона висит, и его нужно слить аленям)))

следовательно, депо рулит, не говоря уже о более продвинутых инструментах в корзине
Андрей_В

С нами с: 14.10.08
Благодарил (а): 5 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 09 фев, 2011 16:22

Re: Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

До речі як тільки золото звалилось до 1320 будівельник зразу взявся за перерахунок... ,чомусь зараз коли піднялось до 1360 не перераховує ???
Miola

#<1 ... 1314151617 ... 87>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор