|
Здача в оренду проти депозиту в 2011 році |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 07 лют, 2011 00:22
budivelnikВы вечно повторяете ерунду о 10% Реально получилось более 15% разницы между депо и недвигой! Мы уже многократно обсуждали разницу. И я уже говорил, что мне непонятно зачем было идти на заведомо пройгрышные вложения в недвигу в 2010-м году. Ее купить можно всегда - в любой момент Например в 2012-м году Но все время слышу о каких-то длительных перспективах. Зачем они нужны??? Это же не реальный бизнес откуда сложно вылезти и куда не так просто зайти - это всего лишь кусок бетона, сдаваемый в аренду. Купил - дал объявление и сдавай себе на здоровье. Но только когда это будет выгодно!
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 00:39
budivelnik Вы вечно повторяете ерунду о 10%
Я б Вас попросив висловлювати виключно свою думку і не давати класифікацію моїм - Реально получилось около 20% разницы между депо и недвигой!
1 Це Ваша думка , моя полягає в тому що нерухомість дала 10% в плюс , але так як документально я цього довести не можу , то мені прийшлось згодитись з тим що вийшло в мене офіційно , згідно з умовами які я і задекларував рік тому назад 2 Якщо Вам повірити то у Вас реально 500% по фонді вийшло Мы уже многократно обсуждали разницу.
Формулюйте коректно свої повідомлення. З того що ми обговорювали - не випливає що я з Вами погоджувався. И я уже говорил, что мне непонятно
Якщо Вам щось не зрозуміло , то це не говорить про те що Ви праві. Ви виходите з того , що взяли найкращі умови по депо і порівнювали їх з середньостатистичними умовами по нерухомості. На лице - підтасовка . Но все время слышу о каких-то длительных перспективах. Зачем они нужны??? Это же не реальный бизнес откуда сложно вылезти и куда не так просто зайти - это всего лишь кусок бетона, сдаваемый в аренду. Купил - дал оюбъявление и сдавай себе на здоровье. Но только когда это будет выгодно
Ви примітивно мислите. Приклад з орендою - це тільки приклад. Орендою можна займатись коли тобі: - або більше 50 - або гроші нікуди дівати - або житло підвернулось , а діти ще не підросли І так далі . на депо можна пробувати заробляти виключно: -або на протязі тижня-пів-року (з бізнесу витягнув - а назад засовувати ще не час) - або коли тобі мозги так промили , що ти дійсно віриш , що депо яке як правило не набагато вище ніж рівень інфляції- позволяє щось більше ніж просте збереження коштів , тай то на протязі дуже короткого проміжку часу. За останній час на депо навіть валютних виграли тільки японці по відношенню до американців.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 07 лют, 2011 00:45
budivelnik написав:Перше - 13 разів Ви з пальця висмоктали , так що абсолютні цифри тут не допоможуть Друге - золото , нафта , нерухомість подорожчали за 10 років в 5 разів Якщо основний енергоносій дорожчає в 5 разів Основний засіб збереження дорожчає в 5 разів То чому основний засіб проживання не може подорожчати в 5 разів ? Я взагалі за децентралізацію.
Подорожание в пять раз за 10 лет я полностью допускаю. Именно к этому я и веду. А насчет из пальца высосал: В январе 2001 я купил квартиру в центре Донецка в 9-этажке за 4950 долларов (25000 грн). В январе 2011 года за 40000 долларов такую квартиру найти можно, если постараться (320000 грн). Сколько раз ? То есть я с удовольствием бы купил такую квартиру за 125000 грн. Возможно даже несколько. Т.к. я не сомневался бы в справедливости цены.
-
l_s_v
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 00:59
Подорожание в пять раз за 10 лет я полностью допускаю. Именно к этому я и веду.
Вже легше А насчет из пальца высосал: В январе 2001 я купил квартиру в центре Донецка в 9-этажке за 4950 долларов (25000 грн). В январе 2011 года за 40000 долларов такую квартиру найти можно, если постараться (320000 грн). Сколько раз ? То есть я с удовольствием бы купил такую квартиру за 125000 грн. Возможно даже несколько. Т.к. я не сомневался бы в справедливости цены
. А тут два фактори 1 За 10 років долар обесцінився в 5 разів ( і це добре видно по цінам на золото-нафту на світових ринках) 2 За тих самих 10 років населення в доларах стало багатшим. Просто порівняйте ВВП держави ( один з трьох рівноцінних варіантів обислення ВВП - це варіант обчислення витрат населення , а як Ви прекрасно розумієте витратити більше ніж маєш можна тільки у випадку наявності друкарського верстату , у населення такий відсутній ) Отже рік____ВВП грн_________ВВП долар 2001___204 млрд_________40 млрд 2010___1000 млрд________120 млрд На лице збільшення в три рази доходів населення в валюті при практично незмінній товарній масі в державі ( ціна товару= обєм грошей/обєм товарів) , тому: Беремо 4950 доларів(Ваша ціна) х 5 разів( інфляція долара) х 3 рази ( збільшення середніх доходів населення в доларах) =75 000 доларів(600000 грн ) - так що явно видно що сьогоднішня ціна не переоцінена а недооцінена.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 07 лют, 2011 01:23
budivelnik написав:Я б Вас попросив висловлювати виключно свою думку і не давати класифікацію моїм 1 Це Ваша думка , моя полягає в тому що нерухомість дала 10% в плюс , але так як документально я цього довести не можу , то мені прийшлось згодитись з тим що вийшло в мене офіційно , згідно з умовами які я і задекларував рік тому назад
Даже оп вашим расчетам вышло более 10% 10% вышло только за 10 месяцев, а падение в январе-феврале 2010 года было существенным. Тут обсуждают Киев - в Киеве небыло роста - было падение. budivelnik написав:2 Якщо Вам повірити то у Вас реально 500% по фонді вийшло
Вы меня спрашиваете уже раз 5-й. Я вам раз 5-й отвечаю. ДА. ОТ ВЛОЖЕНИЙ В ФОНДУ В 2009-М ГОДУ Я ПОЛУЧИЛ ПРИБЫЛЬ 500%Зафиксил ее в 2010-м году. Завидно??? Такую прибыль получил практически какждый инвестор, кто вложился в 2009-м году. Есть кто получил более 1000% прибыли. И что? budivelnik написав:Якщо Вам щось не зрозуміло , то це не говорить про те що Ви праві. Ви виходите з того , що взяли найкращі умови по депо і порівнювали їх з середньостатистичними умовами по нерухомості. На лице - підтасовка .
Вранье! Такого небыло... Условия по вкладам обычные как у всех. Условия аренды - также среднии. Все стандартно - крайности отброшены. Посмотрите на свои условия в ваших постах. В марте 2010-го они вам ой как нравились и вы говорили что аренда превзойдет депо (рост 1-3% в месяц) Теперь начинаете нести свой традиционный бред о "подтасовках". Все условия - реальные! Все честно! budivelnik написав:Ви примітивно мислите. Приклад з орендою - це тільки приклад. Орендою можна займатись коли тобі: - або більше 50 - або гроші нікуди дівати - або житло підвернулось , а діти ще не підросли
А я считаю что примитивно мыслите именно вы! То рассказываете о том что аренда выгоднее депо, то о том что это отстой и ей могут заниматься выжившие из ума старики или люди без фантазии и при этом настолько богатые, что они не знают куда деть деньги. А "подвернулась" - это вообще шедевр. Если отхватили квартиру с огромной скидкой в 2009-м - то ее выгоднее было сразу продать и зафиксить прибыль... budivelnik написав:на депо можна пробувати заробляти виключно: -або на протязі тижня-пів-року (з бізнесу витягнув - а назад засовувати ще не час) - або коли тобі мозги так промили , що ти дійсно віриш , що депо яке як правило не набагато вище ніж рівень інфляції- позволяє щось більше ніж просте збереження коштів , тай то на протязі дуже короткого проміжку часу. За останній час на депо навіть валютних виграли тільки японці по відношенню до американців.
Тоже странное суждение. Вот например депо в гривне за последнии 2 года. Оно принесло прибыль в 50%. Это деньги. А перекрывают они инфляцию или нет - это вторично. По сравнению с квартирами - еще как перекрывают, а по сравнению с гречкой, например  - нет. Если человек хочет купить авто, например - то тут важна уже не сама инфляция - а курс гривны - авто то импортное. Но мы то рассматриваем конкретный пример - недвига! Или вы хотите сказать о том, что несмотря на то что цены на недвигу снижаются медленно - на самом деле все происходит быстрее т.к. надо учесть инфляцию??? 
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 01:43
budivelnik написав:1 За 10 років долар обесцінився в 5 разів ( і це добре видно по цінам на золото-нафту на світових ринках)
Доллар за 10 лет обесценился не более чем в 2 раза. Это уровень инфляции. Какие-то товары остались стоить столько же, какие-то резко подорожали. У нас например инфляция за год 300% - это четко видно по гречке??? А почему-то автомобили BMW подорожали за эти годы менее чем в 2 раза. Золото - тихая гавань во время кризиса - все убежали в него - в результате пузырь. Начнут инвестировать в реальную экономику - цена упадет. Нефть надували спекулируя на ее ограниченных запасах. Что-то должно же быть! До этого были высокие технологии, потом перекинулись на доткомы. После их краха - на материальное. Сейчас виднеется сдвиг на продукты... Что-то будет в любом случае - где-то вылезет, но повторяются редко - так что недвига на 10-20 лет в мире инструмент не привлекательный. Вам кстати приводят пример на продукты... Сравнивают цены 2001 и 2011 годов. В сравнении цен уже все учтено! И инфляция и рост доходов населения и удешевление доллара. Все на свете - это и есть индекс потребительских цен. Рост цен на нефть так же заложен и в росте цен на хлеб, например. Просто недвига - пузырь надутый спекулями. Рост должен же был быть вечным.  Так почему не купить 3 квартиры в кредит?  И какая разница какая у нее цена если думали что будетвечнодорожать??? А вечного ничего не бывает! Вот и поплатились за глупость и жадность - все честно! 
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 10:25
budivelnik написав:Друге - золото , нафта , нерухомість подорожчали за 10 років в 5 разів Якщо основний енергоносій дорожчає в 5 разів Основний засіб збереження дорожчає в 5 разів То чому основний засіб проживання не може подорожчати в 5 разів ?
Может.  Но что будет потом? Вот Ваша любимая нефть: http://www.raisethehammer.org/static/images/global_oil_production_consumption_price_by_month_2000-2010.pngЗа 6,5 лет подорожание в 6 раз с 22 до 135. Затем падение в 3,5 раза до 40. И всё это на фоне плавного роста спроса.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 10:27
budivelnik написав:Просто порівняйте ВВП держави ( один з трьох рівноцінних варіантів обислення ВВП - це варіант обчислення витрат населення , а як Ви прекрасно розумієте витратити більше ніж маєш можна тільки у випадку наявності друкарського верстату , у населення такий відсутній )
Не только. Можно ещё взять кредит или пустить в страну спекулятивный капитал.
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 10:29
budivelnik написав:Беремо 4950 доларів(Ваша ціна) х 5 разів( інфляція долара) х 3 рази ( збільшення середніх доходів населення в доларах) =75 000 доларів(600000 грн ) - так що явно видно що сьогоднішня ціна не переоцінена а недооцінена.
Теперь понятно, почему у строительной отрасли проблемы.  Доходы населения выросли в 3 раза, а хотелка строителей - в 15!
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лют, 2011 11:28
mortimer написав:budivelnik написав:Друге - золото , нафта , нерухомість подорожчали за 10 років в 5 разів Якщо основний енергоносій дорожчає в 5 разів Основний засіб збереження дорожчає в 5 разів То чому основний засіб проживання не може подорожчати в 5 разів ?
Может.  Но что будет потом? Вот Ваша любимая нефть: http://www.raisethehammer.org/static/images/global_oil_production_consumption_price_by_month_2000-2010.pngЗа 6,5 лет подорожание в 6 раз с 22 до 135. Затем падение в 3,5 раза до 40. И всё это на фоне плавного роста спроса.
Що ж Ви з одного боку приводите графік споживання , а з другого говорите про ціну , тай то не до кінця. На сьогоднішній день Ваша фраза повиннв виглядати слідуючим чином: За 6,5 лет подорожание в 6 раз с 22 до 135. Затем падение в 3,5 раза до 40 і за слідуючих 3 роки далі знову ріст в 2,5 рази до 95 . Тобто нафта виросла з 2001 по 2011 з 22 до 95 - в 4,5 рази
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1