Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1213141516 ... 87>
Сообщение Добавлено: Пн 07 фев, 2011 10:35

А может глубокоуважаемый будівельник ответить на простой вопрос:
ЕСЛИ ВЛОЖЕНИЯ В НЕДВИЖИМОСТЬ - "НАШЕ ВСЕ", ТО ВСЮ ПРИБЫЛЬ СЕЙ КРУПНЫЙ СПЕЦ БИЗНЕСА ДОЛЖЕН НАПРАВЛЯТЬ В СКУПКУ КВАРТИР. ЭТО ТАК? СКОЛЬКО КВАРТИР ВЫ УВАЖАЕМЫЙ УЖЕ НАСКЛАДИРОВАЛИ???
ЦИФРУ И МЕТРАЖ - В СТУДИЮ
.
если этого не будет - закрываем тему и извиняемся за демагогию, ок?
козерог

Сообщение Добавлено: Пн 07 фев, 2011 11:55

budivelnik писал(а):А тут два фактори
1 За 10 років долар обесцінився в 5 разів ( і це добре видно по цінам на золото-нафту на світових ринках)
2 За тих самих 10 років населення в доларах стало багатшим.
Просто порівняйте ВВП держави ( один з трьох рівноцінних варіантів обислення ВВП - це варіант обчислення витрат населення , а як Ви прекрасно розумієте витратити більше ніж маєш можна тільки у випадку наявності друкарського верстату , у населення такий відсутній )
Отже

рік____ВВП грн_________ВВП долар
2001___204 млрд_________40 млрд
2010___1000 млрд________120 млрд
На лице збільшення в три рази доходів населення в валюті при практично незмінній товарній масі в державі ( ціна товару= обєм грошей/обєм товарів) , тому:
Беремо
4950 доларів(Ваша ціна) х 5 разів( інфляція долара) х 3 рази ( збільшення середніх доходів населення в доларах)
=75 000 доларів(600000 грн ) - так що явно видно що сьогоднішня ціна не переоцінена а недооцінена.

Доллар не обесценился в 5 раз за 10 лет, максимум в 2. Обесценивание всего в Украине в 5 раз - это с учетом роста ВВП. Не было бы роста, не было бы и подорожания.
С Ваших слов ВВП 2001 г - 200 млрд
ВВП 2010 г - 920 млрд ( в 4.5 раза больше)
То есть Вы сами подтвердили, что за последние 10 лет даже ВВП вырос всего в 4.5 раза. И лишь недвижимость в 13 раз. Это объясняется никак не сумашедшей долларовой инфляцией, а притоком спекулятивного иностранного капитала в 2005-2007 годах, который уже 3-й год не могут вывести. И если посмотреть ситуацию в любом крупном иностранном банке то 10-40 % проблемным кредитов и есть та избыточная ликвидность, которую накачали, когда надували пузырь недвиги. И если бы банки могли выселить из заемных квартир всех должников, которые уже давно не платят кредиты, и продать эти квартиры по рыночной цене, то цены бы нас приятно удивили.
Для Вас недвижимость - это бизнес, Вы строитель-бизнесмен, но не инвестор. Любой бизнес, если им занимается профессионал - прибыльный. Но для инвестиций я пока недвижимость не рассматриваю, да и Вы наверное не для себя строите, а на продажу, т.е. чтобы получить прибыль за свой труд. Будеттолькодорожать - никогда не аргумент.
l_s_v

С нами с: 20.05.10
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 07 фев, 2011 12:14

козерог писал(а):А может глубокоуважаемый будівельник ответить на простой вопрос:
ЕСЛИ ВЛОЖЕНИЯ В НЕДВИЖИМОСТЬ - "НАШЕ ВСЕ", ТО ВСЮ ПРИБЫЛЬ СЕЙ КРУПНЫЙ СПЕЦ БИЗНЕСА ДОЛЖЕН НАПРАВЛЯТЬ В СКУПКУ КВАРТИР. ЭТО ТАК? СКОЛЬКО КВАРТИР ВЫ УВАЖАЕМЫЙ УЖЕ НАСКЛАДИРОВАЛИ???
ЦИФРУ И МЕТРАЖ - В СТУДИЮ
.

Хочете мене спробувати загнати на слизьке ?
Так от
Відразу видно що Ви не читали мої попередні повідомлення де було написане слідуюче
1 Будівництво для мене , це в першу чергу засіб збереження зароблених коштів і тільки в другу - засіб заробляння.
2 Я постійно заявляв і заявляю далі , що всі мої неактивні кошти - замість депо чи долей в чужих бізнесах . я складую в себе в виробництві в вигляді квадратних метрів.
На сьогодні в мене в нерухомості
60 кв м - комерційна нерухомість ( магазин )__приблизно 0,5 млн грн
240 кв м - три квартири де проживає моя сімя__приблизно 1,2 млн грн
400 кв м - три трьохкімнатних квартири і 7 гаражів - в будинку який я будую ( ще потрібно добудувати три двохкімнатних)_______2 млн грн

В депозитах - 0 ,
в прикрасах , автомобілях, побутовій техніці в порівнянні з нерухомістб в мене практично 0.

Отже відповідь я Вам дав + перевірити правдивість цих слів можна за рахунок моїх повідомлень написаних за рік до Вашого тут появлення.
Так що в мене зустрічна пропозиція.
Цікавість Ваша втамована , значить Ви переходите від демагогії до конкретних дій, а саме
Продаєте своє житло , якщо не має свого - вмовляєте родичів - Окей ?
Последний раз редактировалось budivelnik Пн 07 фев, 2011 12:24, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 07 фев, 2011 12:19

Доллар не обесценился в 5 раз за 10 лет, максимум в 2. Обесценивание всего в Украине в 5 раз - это с учетом роста ВВП. Не было бы роста, не было бы и подорожания.
С Ваших слов ВВП 2001 г - 200 млрд
ВВП 2010 г - 920 млрд ( в 4.5 раза больше)
То есть Вы сами подтвердили, что за последние 10 лет даже ВВП вырос всего в 4.5 раза. И лишь недвижимость в 13 раз.

А чому Ви порівнюєте нерухомість Києва , а ВВП - держави.
Ні для кого не секрет , що в 1990 році середня розбіжність в доходах була десь 2-3 рази між мінімумом і максимумом.
На сьогодні ця розбіжність становить напевно 20-30 разів і розрив в КИєві набагато більший ніж по Україні , як не прямий аргумент - депозити Києва становлять 20-25% від всіх депозитів України , в той час як населення становить 5% від загальноУкраїнського.
Тобто все як книжка пише.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 07 фев, 2011 14:01

budivelnik писал(а):А чому Ви порівнюєте нерухомість Києва , а ВВП - держави.
Ні для кого не секрет , що в 1990 році середня розбіжність в доходах була десь 2-3 рази між мінімумом і максимумом.
На сьогодні ця розбіжність становить напевно 20-30 разів і розрив в КИєві набагато більший ніж по Україні , як не прямий аргумент - депозити Києва становлять 20-25% від всіх депозитів України , в той час як населення становить 5% від загальноУкраїнського.
Тобто все як книжка пише.

Про Киев я ничего не говорил. Сравнивал цены на донецкую недвижимость.
l_s_v

С нами с: 20.05.10
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 11:57

budivelnik писал(а):60 кв м - комерційна нерухомість ( магазин )__приблизно 0,5 млн грн
400 кв м - три трьохкімнатних квартири і 7 гаражів - в будинку який я будую ( ще потрібно добудувати три двохкімнатних)_______2 млн грн

что из этого у Вас под арендой, за которую вы так палко агитируете???А продажа квартир служит диаметрально другой цели, нежели аренда

Цікавість Ваша втамована , значить Ви переходите від демагогії до конкретних дій, а саме
Продаєте своє житло , якщо не має свого - вмовляєте родичів - Окей ?[/quote]
- И в чем моя "демагогия"? Может я где-то призывал избавляться от собственного жилья? Жилье должно служить одной цени - проживанию.И вот тут мы с вами расходимся.
козерог

Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 19:10

козерог писал(а):
budivelnik писал(а):60 кв м - комерційна нерухомість ( магазин )__приблизно 0,5 млн грн

что из этого у Вас под арендой, за которую вы так палко агитируете???А продажа квартир служит диаметрально другой цели, нежели аренда

1 Як у Вас з логікою?
Мене особисто цікавить чи розумієте Ви значення мого ніка :wink:
Я будую , а не здаю в оренду, і при цьому знаю в рази більше від основної маси тут присутніх
Звідки і як ростуть ціни в будівництві.
2 Яке з моїх повідомлень може трактуватись як спроба когось загнати чи то в оренду , чи то купити/продати житло ?
Я навіть в цій гілці створеній табличці , спеціально щоб уникнути подібних звинувачень , придумав трьох віртуальних персонажів Бетон_ман , Депо_ман , Голд_вумен. Я просто показую як викрики сотень неадекватів спотворюють реальний стан речей і пропоную тим хто серьозно має цікавість до ринку нерухомості розглянути як його плюси так і мінуси.

козерог писал(а):
budivelnik писал(а):
Продаєте своє житло , якщо не має свого - вмовляєте родичів - Окей ?

- И в чем моя "демагогия"? Может я где-то призывал избавляться от собственного жилья? .

Ваша демагогія полягає в викриках
Всьо пропало шеф.
Тому , якщо Ви здурі хочете когось звинуватити , то будьте готові до того , що можуть звинуватити і Вас.
Якщо Ви впевнені що нерухомість це відстій і буде падати нижче плінтуса , то Ваша поведінка по утримуванню від продажі житла якою володіє Ваша родина - як мінімум не логічна. Якщо так сильно впевнені , то кидайте писанину на цих сторінках і займіться благополуччям власної родини . Чим швидше продасте , тим більше заробите. :D
Жилье должно служить одной цени - проживанию.И вот тут мы с вами расходимся

А чи можете Ви осягнути таку просту річ як :
Якщо хтось сьогодні має зайві гроші і вирішив вкласти їх в купівлю житла , то таким чином він грає за тих хто не має ні житла ні грошей на купівлю житла , адже від збільшив кількість збудованих квадратних метрів в державі і все одно куди він їх подіне ,
-Здасть в оренду - Ви отримаєте можливість ще не заробивши на це житло ним користуватись
- Виставить на продаж - збільшується пропозиція , значить буде зменшуватись ціна
- Милується ним і нікому не віддає - знову за Вас , адже в разі відсутності бажання купувати , це житло все одноб не зявилось + цим житлом він забрав з споживчого ринку свої гроші і таким чином не дав збільшитись цінам на інші товари.
..... і так далі.
Последний раз редактировалось budivelnik Вт 08 фев, 2011 19:26, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 19:22

даже Любому ежу, риалтору, строителю, понятно, шо депо выгоднее)))

а ежели сделать корзину с доступными в Неньке инструментами, то вобще даже базарить ниачём

шоб сдача в аренду стала выгодной, бетон должон расти хотя бы в ногу с укринфляцией, а он показывает прямо противоположную динамику
Андрей_В

С нами с: 14.10.08
Благодарил (а): 5 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 19:30

Андрей_В писал(а):даже Любому ежу, риалтору, строителю, понятно, шо депо выгоднее)))
....

Ще до недавнього часу Вам було зрозуміло , що
- ціни впадуть в рази
- буд-матеріали подешевшають
- на ринку зявиться житло а-ля щитові будиночки по ціні в 100-200 доларів за квадрат.
Поки що цього не має .
Чи не говорить це про те що Ваш інтелект нижчий від Вами перечислених ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 08 фев, 2011 19:53

budivelnik писал(а):Ще до недавнього часу Вам було зрозуміло , що
- ціни впадуть в рази
брехня, я в начале прошлого года говорил шо -10-15% в 2010 и около того в 2011-12
- буд-матеріали подешевшають
брехня, в прошлом году говорил шо уже подешевели
- на ринку зявиться житло а-ля щитові будиночки по ціні в 100-200 доларів за квадрат.
"строитель", а не видит, на сколько во время кризиса возросло предложение построить дом по альтернативным технологиям (смотри скока рекламы по сайтам и газетам появилось)
Поки що цього не має .
Чи не говорить це про те що Ваш інтелект нижчий від Вами перечислених ?
похоже не с интеллектом проблемы, а с брехней у кого то (впрочем кохда на голом холодном непроданом бетоне сидишь то и не так раскорячишься :lol: )))
Андрей_В

С нами с: 14.10.08
Благодарил (а): 5 раз.

#<1 ... 1213141516 ... 87>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор