|
Здача в оренду проти депозиту в 2011 році |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 04 тра, 2011 08:31
Investor_K написав:Ссори, что кое-что пропустил Алени - в недвиге Хомяки - в депозите (грн? евро?доллар?) Драконы - акции ???? Правильно понимаю?
ага кому лень цілу віточку читати припустимо послав Бог Хомяку Дракону та Оленю 163 200 дол . во вони поспорили хомяк : - Треба на депозит понести -відсотки получати Дракон :- не, треба купити золото Олень : - купити бетон і получати доходи з оренди . спір нічого не приніс і винрішили вони поділити денежку по 54 400 хомяк полодив на депозит і отримує відсотки Дракон купив золото олень квартиру яку здає в оренду по 500 долл за місяць .(за які гроші зроблений ремонт та куплена мебель і хто буде дорожаючу комуналку платити - питання упущено )
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 08:42
Так, народ, а ми , дійсно , забули держителей акцій.
Яка тваринка за це відповідає? І які акції будемо рахувати ??
Хоча викажу свою думку в нашій країні якщо не маєш контрольного пакету , нема що кудись рипатись .
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 08:51
budivelnik написав: Miola написав:але є питання по оленям. індекс показав зниження вартості нерухомості спочатку на 0,3 % потім на 1,2%. Дорогесенький будівельник чому ці індекси в вас не враховані ???
Зайдіть на перші сторінки цієї гілки і гляньте початкові умови. Там побачите що 54000-це двохкімнатна  . Після цього , думаю зрозумієте , що такі квартири в ціні за ці 4 місяці - не впали ні ні 1% ні на 2% , а навіть і виросли. Тому на те що розповідає домік , в данній гілці я уваги не звертаю.Хай малює свої віртуальні індекси.
Добре, Будівельник, вернемось до квартири . На початку року була куплена квартира . Питання за ці 4 місяці вона подорожчала чи подешевіла ?? По яким індексам будемо рахувати ? Індекс доміка підходить тільки тоді коли нерухомість дорожчає ??? чи як ???
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 08:59
budivelnik написав: Як на мене , то ні порядок , ні самі числа не мають взагалі ніякого відношення до точності , особливо коли вони одна від одної відрізняються на 1-2% і при цьому значення цих цифр взяті з довідника стеля.
не во 1,2 % подешевіння ви і не хочете враховувати
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 13:15
Miola написав: budivelnik написав: Як на мене , то ні порядок , ні самі числа не мають взагалі ніякого відношення до точності , особливо коли вони одна від одної відрізняються на 1-2% і при цьому значення цих цифр взяті з довідника стеля.
не во 1,2 % подешевіння ви і не хочете враховувати
1 Памятаєте була гілочка парі ? Умови цієї гілочки учасниками були виконані , після чого дехто захотів продовжити на слідуючий термін , але я відмовився мотивуючи невідповідністю індексів доміка до реалій 2 По доміку росту цін не було з 2008 року 3 Є наприклад мегаквартал , на сьогодні в порівнянні з 01-01-2011 - ціна виросла на 1 % 3 Є наприклад св чи реал - на сьогодні середня ціна там 1800-2000 ( а не 1480 як на доміку) . Так що я міг і показати ріст в 1 % за 4 місяця , я показав падіння на 0,3% за 4 місяці , Вам потрібно ще якесь уточнення в 0,9%. А може кинемо фігньою займатись , дотерпимо до кінця року , тим більше що суперечка все одно віртуальна , і якщо різниця між результатами буде 1-2% - то й проблем ніяких . а якщо 10-20% - то тут не посперичаєшся.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 тра, 2011 13:47
ех, Бцдівельник Будівельк, 1% від 55400 це 554 дол. ----------------------------------------- тобто місячна оренда
одним здається що нерухомість впала на 1,2 % іншім що виросла на 1 % --------- які індеси будемо рахувати непонятно --------- коли бул на останньому місці дракони ви рахували падіння нерухомості на 0,3 % по індексу доміка. Зараз коли Дракони пригнули вверх ви чиполяєтесь до 1 %
а в підсумку з початку року олені по індексу доміка трішечки відстають від оленів на якихось 265 дол.( тобто оренди да 16 днів) ------- Давайте закриємо цей місяць і будемо чекати підсумків іншого.
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 14:36
Miola написав:ех, Бцдівельник Будівельк, 1% від 55400 це 554 дол. ----------------------------------------- тобто місячна оренда одним здається що нерухомість впала на 1,2 % іншім що виросла на 1 % --------- які індеси будемо рахувати непонятно --------- коли бул на останньому місці дракони ви рахували падіння нерухомості на 0,3 % по індексу доміка. Зараз коли Дракони пригнули вверх ви чиполяєтесь до 1 % а в підсумку з початку року олені по індексу доміка трішечки відстають від оленів на якихось 265 дол.( тобто оренди да 16 днів) ------- Давайте закриємо цей місяць і будемо чекати підсумків іншого.
Моя пропозиція була ще більш кардинальною Циплят по осені ( по кінцю року ) рахувати.А на протязі всього часу яки до кінця року залишився - просто ставити циферки і дивитись що і в яку сторону лізе.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 тра, 2011 15:09
budivelnik написав:Моя пропозиція була ще більш кардинальною Циплят по осені ( по кінцю року ) рахувати.А на протязі всього часу яки до кінця року залишився - просто ставити циферки і дивитись що і в яку сторону лізе.
добре будемо продовжувати щомісяця графік домальовувати , щоб мати уяву. ну що з до 1 червня..
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 15:16
До речі, держателей акцій в перегони приймаємо ???
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 15:22
Miola написав:До речі, держателей акцій в перегони приймаємо ???
1 Не знаю яким чином їх рахувати ( по середньому індексу який складається з сотень емітентів - точно не можна) 2 Приймати когось заднім числом - також не коректно до вже прийнятих  .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1