вітання модератору. чи не можна, в силу склавшихся обставин, самі знаєте яких, тимчасово призупинити чи обмежити реєстрацію нових акаунтів, хоча б з зони .ру та анонімних проксі. весь форум загадили. і якби ж просто гадили....
|
|
![]() вітання модератору. чи не можна, в силу склавшихся обставин, самі знаєте яких, тимчасово призупинити чи обмежити реєстрацію нових акаунтів, хоча б з зони .ру та анонімних проксі. весь форум загадили. і якби ж просто гадили....
![]() Обычно мы так и делаем. Но если вдруг случилось иначе, то дайте больше информации будем анализировать, вспоминать и т.д. Но я думаю, что причины были в нарушении Правил, а в случае злостного нарушения Модератор может забанить навечно.
![]()
![]() ще питання - це принципова позиція чи є технічні складності?
![]() wild.tomcat, більше принципова, про технічну не можу сказати, бо не питав у розробників.
Для того, щоб не продовжувати скажу, що цей принцип стосується не тільки зони ru, тому що так можно далеко зайти. Наприклад не тільки цей Форум відрізати, а весь runet, та взагалі не пускати їх на весь наш uanet. Погодьтесь це буде якось дико (я би сказав не по европейські), але я згоден з Вами що іноді дуже кортить це зробити. ![]()
![]() Investor_K, по почте, в самом деле, наверно не едет. А когда заходите на Форум тоже никаких сообщений и уведомлений нет?
![]() Адмiнiстратор
Нету. Приходится только догадываться - то ли по ошибке, то ли по причине плохого настроения, то ли действительно накашлял...
![]() Investor_K, давайте для начала я попрошу у Вас прощения за неудобство, и сейчас напишу письмо модераторам, чтобы проверили работоспособность этого сервиса (назовем его так).
Ну и если все работает, то попрошу у них все таки больше уделять внимание ЭТОМУ. В оправдание могу сказать, что сейчас работы насчет "чистить" стало очень много, поэтому "человеческий" фактор вполне допускаю. ![]() Простите еще раз. Но мы будем работать над собой. ![]()
![]() Адмiнiстратор
Учитывая ситуацию в стране, это не самая большая проблема.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор, flom
|
|