sto11111
Лично для вас
youtube.com/watch?v=N3yY93ZegBg
|
|
![]() azef.il
Время отрезать пальцы и подвешивать за ноги начальников отделений ещё не пришло...))) Жестоко. Но, возможно, вполне справедливо. Мне, в принципе, понятно ваше раздражения. Есть весомые поводы для этого. Но, есть ли смысл тратить время на форум? Мне кажется, направлять претензии непосредственно к ним будет продуктивнее. Тут, я так понимаю, официального представителя банка нет, поэтому - это скорее крик в пустоту. Хотя, я так понял, вы уже все возможные действия предприняли? ![]() Впевнений, все буде окazef.il
Шановний, дякую Вам за життєві настанови. Але вони не для мене, а швидше для Вас! Знаєте, пострадянський фактор вдарив по мізкам багатьом. Розумію, згодом важко відійти... Тож, коли обрав Банк, поніс до нього гроші, то, будь добрий, не вимазуй його болотом. Якась національна риса, чи що - плакатися,нити, скувуліти. Подивіться на французів, німців, американців! Що, завидки беруть! Отож, вони інші. Так і в цьому випадку. Віриш, поклав гроші на депо, захищай банк! Не віриш - не клади гроші. А поклав і хочеш забрати - забирай і не гундось! Я в "Надрах" у 2008-му мав чимало грошей, але треба було - оббіг всіх і забрав, і на форумах не плакався! І ще - я впевнений, що з "Фінініціативою" все буде добре! Для цього є чимало аргументів. Цікавить - розкажу! Дякую!
![]()
Поганий з вас піарник. Не вдається відбілити банк. Треба репутацію було берегти. А ви і вам подібні, як папуги, в один голос пропронуєте забути негідну поведінку банку в 2008-2010 роках. Краще вже промовчіть - може й дійсно забудеться, а своїми хвалебними одами ви лише провокуєте колишніх клієнтів згадати митарства цього горе-банку ![]() А Ви маєте щось до Дельта банкуDIV
Логін: DIV Звідки: Київ Вік: 92 Групи: Зареєстровані користувачі Додати в Друзі Додати в недруги Контактна інформація DIV ПП: Відправити приватне повідомлення Статистика користувача З нами з: П'ят 19 вересня, 2008 19:35 Останній візит: - Всього повідомлень:: 1390 | Знайти усі повідомлення користувача (0.20% від усіх повідомлень / 1.53 повідомлень за день) Найбільша активність в форумі: Обслуговування в українських банках (гарне і погане) (778 повідомлень / 55.97% від усіх повідомлень) Найбільша активність в темі: Дельта (140 повідомлень / 10.07% від усіх повідомлень) Вітаю, а у Вас проблеми з "Дельта"!!!
![]() Не шукайте чорного кота в темній кімнаті, де того немає!DIV + Jorj
Шановні колеги, не витрачайте свій час і свої зусилля на рівному місці намарно! Знаєте, у своєму житті вже щось побачив і перепробував. В МММ гроші не мав, в Ощадбанку - були бабці, там вони і залишилися... В Україні чималі кошти поклав в Надра банк - ледь витягнув, з допомогою, до речі Форуму (зверніть увагу, у Форумі в мене є теж інтерес - ги-ги). Були деякі гроші і в Укрсоці - теж витягнув гривню, але вона вже коштувала на 4,7 за 1 UCD, а майже десь 7! Так, я крутився, думав як, але викрутився! Нервів пішло чимало, але зміг! При цьому на форумах не гундосив, а справу робив. А що стосується "Фінініціативи", то скажу відверто поклав туди свої гроші, і хочу, щоб з них був якийсь зиск. Так, 15К - це не якісь шалені статки, і відсоток з них буде не на машину. Але щось буде, для чого просто вдома їм пилом припадати?! А щодо ниття - тощо ми все у нас так, як у другорядних слов'ян, які або на кухнях ниють і груди надувають, а потім беруть лопати і на город картоплю копати чи й того - пити! Є проблема, то йди її вирішуй, - в банку, в НБУ, в прокуратурі. Не робитимемо цього, завжди будемо бидлом. А не йдеш, то мовчи, не гундось. А щодо PR-у "Фінансової ініціативи", то повірте: хотів би, то добре б вивчив усі ніки, пости, нейми, боти і решту приколів, так, щоб Ви й носа не підточили! За Вашою логікою, написав щось за банк, значить його піариш. Теж - збочення. Поклав гроші у "Фінансову ініціативу" і правильно зробив. Впевнений, все буде гаразд! Того і Вам бажаю!
|
|