|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 22 січ, 2018 23:26
M-Audio написав: Козак-характерник написав: velox написав:пока известно только о случаях отказа клиентам с пропиской из Донецкой/Луганской областей, но это практика многих банков.
Немає такої практики. Маю рахунки у багатьох банках. І кредитні картки з нормальним лімітом.
Свого часу намагався отримати кредики "Альфи" та "ПУМБа". Менеджери навіть розмовляти на цю тему не хотіли - не видаємо, і все. В "Альфі" і зараз не дають - я запитував. Єдиний банк, що погодився тоді дати бодай якусь кредитну карту - це "А-Банк". Згодом, втім, це стало не цікавим.
Кредитка - мають право. А тут дебетка. Відчуйте різницю, як то кажуть!  кАроче я злий на цю недобанку і точу зуб!  Копняка їм по під копитця!  Пекельна пательня, пікнік чортів і всі діла...  Так працювати не можна. Гнати їх всіх по під три шиї! Жеруть державний хліб задарма. До них прийшла поважна людина з найповажнішим званням - ГРОМАДЯНИН України!!! І так зневажливо поставитися? Всіх до кабаре гнати, ногами дригати!  Мої права порушені, бум битися за їх відновлення і покарання винуватців! Я - громадянин України і маю право!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 січ, 2018 23:48
Обидели мышку написали в норку. На форуме поплакаться в жилетку это достойно, чисто по мужски.
-
alex_b
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 січ, 2018 23:54
alex_b написав:Обидели мышку написали в норку. На форуме поплакаться в жилетку это достойно, чисто по мужски.
Пропонуєте їх підпалити? Чи морду лиця щупати всім?  Ти куме, кажи, кажи, та не заговорюйся!  Ти взагалі за кума? Чи за ведмедя?  Сам то мабуть отримав карточку і кайфуєш, тому такий гуманіст і пацифіст?  Не плакатися, а бити...бити в набат і інформувати громаду...надавати публічну огласку і резонанс, не бути байдужими. Бо сьогодні мене, а завтра вас...Разом ми сила, по одинці всім могила! Когда они пришли за коммунистами, я молчал — я не был коммунистом. Когда они пришли за социал-демократами, я молчал — я не был социал-демократом. Когда они пришли за профсоюзными активистами, я молчал — я не был членом профсоюза. Когда они пришли за мной — уже некому было заступиться за меня. Нехай вони заскиглять, що козак затероризував Укрексімбанк, тоді й піду...
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2018 00:12
Я даже не ходил и пока не собираюсь. А если пойду то приму любой ответ достойно - если и откажут то йух с ним, значит не судьба. Толку с того что ты тут поплачешься на форуме? Тут даже представителя нет у которого можно канючить карту. По закону банк имеет право отказать клиенту в обслуживании без обьяснения на то причин, мордой лица может не вышел.
-
alex_b
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2018 00:25
alex_b написав:Я даже не ходил и пока не собираюсь. А если пойду то приму любой ответ достойно - если и откажут то йух с ним, значит не судьба. Толку с того что ты тут поплачешься на форуме? Тут даже представителя нет у которого можно канючить карту. По закону банк имеет право отказать клиенту в обслуживании без обьяснения на то причин, мордой лица может не вышел.
Будь яку відповідь прийняти, це гідно? Я так не вважаю. Відповідь має бути обгрунтованою. Якщо банк не хоче розкривати причину відмови, то нехай. Але зафіксувати письмово цю відмову я маю право. А також маю право поскаржитися в НБУ не законні дії банку (на МІЙ погляд). Це моє право як громадянина. Скористатися своїм правом, що тут позорного чи не гідного? Ви приймаєте рішення і не оскаржуєте гіпотетичну відмову, це Ваше святе право! Я його визнаю і поважаю! Але чому Ви засуджуєте мене за те, що я скористався своїм святим правом оскарження чи висловлюю обурення тут, на форумі? Форум на то і створений ділитися думками, емоціями...Питання риторичне... Звісно, давати свою суб'єктивну оцінку моїм діям, як пересічний форумчанин Ви маєте право і цього я заборонити Вам не можу, але тоді симпатія моя до Вас перейде в антипатію. А сваритися з людьми, навіть у віртуальному світі, я не люблю! Можливо я Вам до фєні взагалі, але з моєї точки зору, сваритися кумам із за ведмедя - глупо...  Втім хай буде як буде... ______________________________________________ - Кум! - чуть шевеля губами, позвал он Ивана Алексеевича. Тот молча смотрел, как под босыми ступнями Петра подтаивает снег. - Кум Иван, ты моего дитя крестил... Кум, не казните меня! - попросил Петро и, увидев, что Мишка уже поднял на уровень его груди наган, расширил глаза, будто готовясь увидеть нечто ослепительное, как перед прыжком, вобрал голову в плечи. Он не слышал выстрела, падая навзничь, как от сильного толчка. Ему почудилось, что протянутая рука Кошевого схватила его сердце и разом выжала из него кровь. ©
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2018 08:11
КХ, может, не так и нужна Вам эта карта. Кстати, Вы какую хотели?
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2018 08:35
guntherhouse777 написав:КХ, может, не так и нужна Вам эта карта. Кстати, Вы какую хотели?
Потрібна. Віза Голд.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2018 08:56
Козак-характерник написав: guntherhouse777 написав:КХ, может, не так и нужна Вам эта карта. Кстати, Вы какую хотели?
Потрібна. Віза Голд.
Небагато ти від життя хочеш... Кріпта не дає вихлопу? Навіщо тобі цей завмираючий бізнес? 
-
korovas2
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 січ, 2018 08:58
Тебя устроит ответ от банка - социальный статус клиента не соответствует статусу клиента? Беженец, походу без местной прописки, еще наверное и безработный.
-
alex_b
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 січ, 2018 09:08
alex_b написав:Тебя устроит ответ от банка - социальный статус клиента не соответствует статусу клиента? Беженец, походу без местной прописки, еще наверное и безработный.
Не влаштує, бо в публічній оферті немає таких вимог. Кожний бажаючий може оформити приватну картку, згідно її тарифів, маючи паспорт громадянина України і ІПН.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-