Задай вопрос эксперту...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Основи інвестування і допомога інвестору-початківцю. Як вкладати гроші в цінні папери? Портфельні інвестиції в акції та цінні папери та інвестиційний менеджмент в Україні.
  #<1 ... 2223242526 ... 36>
Повідомлення Додано: П'ят 21 січ, 2011 16:26

coon
http://investor.ux.ua/ru/statistics/2010/
тут. Сконтактировать никак, они скрыты за псевдонимами. Но.. подскажу, что многие их них тусят на нашем форуме. см.тему ЛЧИ на УБ
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2011 10:08

Продажа акций "Укрнафты"

Здравствуйте. Есть вопрос. При продаже акций "Укрнафты" кто платит налоги?
Тип акций - именная, категория- простая.
aleksej08

Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2011 10:16

Re: Продажа акций "Укрнафты"

aleksej08 написав:Здравствуйте. Есть вопрос. При продаже акций "Укрнафты" кто платит налоги?
Тип акций - именная, категория- простая.

Вы ее получили в результате приватизации? Если да, то не платите налог, если когда-то покупали на вторичном рынке, то платите.
ИМХО. если неправ, прошу экспертов поправить.
San

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 січ, 2011 00:50

инвестирование в паевые фонды в Ивано - Франковське

Підскажіть будьласка. Я хочу вперше прикупити пару паїв ПИФів. Приглядуюся до КИНТО, але його агент тільки в Львові (по ближче). Проблема в тому, що я живу в Івано - Франківську, і мені трудно знайти тут агента якоїсь КУА, є одна брокерська контора, але чи варто через брокера здійснювати покупку на мінімальну суму (до 5 тис.грн.) Також проблема, я не знаю де відкрити мені рахунок цінних паперів. Якщо прикинути, що я поїду до Львова і через агента куплю пай КИНТО, то як ця процедура повинна виглядати, як переводяться паї на рахунок цінних паперів. Поясніть будьласка, як мені найрозумніше булоб поступити, оскільки я трохи затрудняюся з стартом, через не знання :oops:
-=sema=-

Повідомлення Додано: Нед 30 січ, 2011 15:20

РИЧ Консалтинг

я новичок в сфері інвестування, а точніше хочу тільки почати інвестувати, і для початку в ПИФи. Я бачив цікавий російський сайт "РИЧ Консалтинг" вони там дають експертну оцінку фондів росії, по якій новачку можна булоб правильніше сформувати портфель, чи по приорітетах обрати фонди - лідери. Підскажіть чи є якісь аналізи експертів, якіб аналізували фонди України, якщо так то чи варто ними користуватися і враховуючи всі витрати з якої б суми ви порадили почати інвестування щоб окупилися дані витрати.
-=sema=-

Повідомлення Додано: Нед 30 січ, 2011 15:34

Re: РИЧ Консалтинг

-=sema=- написав:я новичок в сфері інвестування, а точніше хочу тільки почати інвестувати, і для початку в ПИФи. Я бачив цікавий російський сайт "РИЧ Консалтинг" вони там дають експертну оцінку фондів росії, по якій новачку можна булоб правильніше сформувати портфель, чи по приорітетах обрати фонди - лідери. Підскажіть чи є якісь аналізи експертів, якіб аналізували фонди України, якщо так то чи варто ними користуватися і враховуючи всі витрати з якої б суми ви порадили почати інвестування щоб окупилися дані витрати.

есть рейтинги ПИФов на сайте инвестфандс.ком.юа
San

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 січ, 2011 00:18

Это, наверное, здесь: http://investfunds.ua/asset-management/ ... if_income/
coon

Подякував: 153 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 31 січ, 2011 01:27

Re: РИЧ Консалтинг

San написав:есть рейтинги ПИФов на сайте инвестфандс.ком.юа

дякую за пораду. Раніше бачив цей сайт та рейтинг, але як мені відомо хороший цьогорічний показник не значить такий же наступного року, чи надійність фонду. Можливо ви мені підскажете на які ключові кретерії слід звиртати увагу при виборі фонду.
-=sema=-

Повідомлення Додано: Пон 31 січ, 2011 19:54

Інвестування в фонди

На жаль, українські фонди не заслуговують на довіру.
Кажу це з власного досвіду.
Моя вам порада: купіть акції одного або кількох перспективних підприємств, які мають ліквідний ринок і ризик за якими є відносно низьким.
На мою це: Мотор СІч, Центренерго, Укрсоцбанк, Алчевський МК, Крюківський вагонобудівний з-д, Укртелеком, Банк Форум, Банк Аваль, Ясинівський КХЗ, Стаханівський ВБЗ, Донбасенерго, Стирол.
Вибирати є з чого. Причому, будучи акціонером ви, окрім того, що зможете заробити більше, зможете в будь-який час продати акції, чи купити.
Філ

Подякував: 2237 раз.
Подякували: 363 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2011 23:13

Філ написав:На жаль, українські фонди не заслуговують на довіру.
Кажу це з власного досвіду.
Моя вам порада: купіть акції одного або кількох перспективних підприємств, які мають ліквідний ринок і ризик за якими є відносно низьким.
На мою це: Мотор СІч, Центренерго, Укрсоцбанк, Алчевський МК, Крюківський вагонобудівний з-д, Укртелеком, Банк Форум, Банк Аваль, Ясинівський КХЗ, Стаханівський ВБЗ, Донбасенерго, Стирол.
Вибирати є з чого. Причому, будучи акціонером ви, окрім того, що зможете заробити більше, зможете в будь-який час продати акції, чи купити.

якщо інвестувати в акції, то на які прогнози слід опиратися, яким довіряти? На вашу думку наскільки точними є прогнози "Альтана Капитал" "Аструм Капитал" "Велес Капитал" та ін.
Яка ваша думка стосовно акцій "Авдеевского коксохимического завода" та "Ато КрАЗ"?
-=sema=-

#<1 ... 2223242526 ... 36>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє