Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15091510151115121513 ... 1543>
Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:23

budivelnik написав:На відміну від основної маси тут присутніх студентів-теоретиків ,

ну уже хоть не "сопливые", но просто "теоретики", и то ладно)))

я виробничник , а тому вже десятки років змушений приймати не найкрасивіші , а найоптимальніші рішення .

а хто тебе сказал, шо они "найоптимальніші"?)) сам догадался, иль какая аналитическая контора подсказала?))

с твоей точки зрения возможно они и "найоптимальніші"
а с чьей то - бред сивой кобылы))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:26

budivelnik написав:Виконавець будівельних робіт несе кримінальну відповідальність за брак при виконанні робіт[/b]

поэтому главное - шоб потолок/стена на голову не упала - принцип работы укростроителей :lol:

Покажіть мені кримінальну відповідальність за погане обслуговування в магазині , чи погано написану програму .

поэтому строителям тоже пох, как плитка уложена, или стяжка сделана, итп - нихто не привлечет
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:27

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:На відміну від основної маси тут присутніх студентів-теоретиків ,

ну уже хоть не "сопливые", но просто "теоретики", и то ладно)))

я виробничник , а тому вже десятки років змушений приймати не найкрасивіші , а найоптимальніші рішення .

а хто тебе сказал, шо они "найоптимальніші"?)) сам догадался, иль какая аналитическая контора подсказала?))

с твоей точки зрения возможно они и "найоптимальніші"
а с чьей то - бред сивой кобылы))

Тому в мене по 40 м2 на кожноговід прийняття від мої найоптимальніших , а в інших оповідання про те що їм на 40 м2 потрібно 100 років працювати .

Кінцевий результат - головний критерій правильності чи хибності прийнятого рішення .
Я вже заробив на всіх , Ви поки що не можете на себе . :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:29

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:Виконавець будівельних робіт несе кримінальну відповідальність за брак при виконанні робіт[/b]

поэтому главное - шоб потолок/стена на голову не упала - принцип работы укростроителей :lol:
Покажіть мені кримінальну відповідальність за погане обслуговування в магазині , чи погано написану програму .

поэтому строителям тоже пох, как плитка уложена, или стяжка сделана, итп - нихто не привлечет

Тобто Ви признаєте що як Ви обслуговуєте будівельників в себе , так і вони обслуговують Вас .
А не пробували спочатку свою якість робіт підняти ?
А на рахунок цегли на голову .
З мого досвіду , легше відразу зробити нормально , ніж спеціально підлаштовуватись щоб цегла не відпадала.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:30

budivelnik написав:Тому в мене по 40 м2 на кожноговід прийняття від мої найоптимальніших

ну ежели бы все меряли свои успехи в бетонометрах расположенных в пригородных полях, то возможно ))

но тут у многих другие шкалы и единицы измерения
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:35

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:Тому в мене по 40 м2 на кожного від прийняття від мої найоптимальніших

ну ежели бы все меряли свои успехи в бетонометрах расположенных в пригородных полях, то возможно ))
но тут у многих другие шкалы и единицы измерения

Мірятись можна багато чим , головне щоб було хоч щось .
В основної маси тут присутніх матеріального чогось ще не має , а не матеріальні мрії - поміряти не можна , от і виходить , що в мріях я для них не авторитет , а в реалі недосяжна зірка.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:36

budivelnik написав:Тобто Ви признаєте що як Ви обслуговуєте будівельників в себе , так і вони обслуговують Вас .
А не пробували спочатку свою якість робіт підняти ?

в релиях, просто строй отрасль олигополистическая
поэтому качество - "хошь покупай, хошь вали отсюдава"
в др отраслях жесточайшая конкуренция
поэтому они не могут позволить себе брак

я уже неоднократно напоминал - стройотрасль поэтому и провалилась глубже всех во время кризиса 2008, и доси не вылезет от туда, потому как там работают самые коррумпированные, самые бездарные и самые алчные аферисты

профессионалами там давно не пахнет - единицы остались
работают от сохи

а вот частный сектор строительства/ремонтов, он в жесткой конкуренции находится, поэтому там качество на уровне
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:37

budivelnik написав:Проводимо порівняння двох варіантів в фінансовій площині .

Кто будет ребенка на тренировки возить? На окраинах и в детсад не просто устроится - отстает там социнфраструктура от строительства домов. Кто в школу-из школы забирать?
А кроме затрат времени - затраты на дорогу почему не посчитали?
Так может и 2-е авто потребоваться :D

А вот предположим что человек купивший в центре как и я будет тратить сэкономленное время на дорогу - проводя его на работе :D
Получать больше за работу. Но! Пройдет 1-2 года и тот кто больше работал получит повышение - потому как в глазах руководства он сделал намного больше чем другие! Так и происходит в реале... Особенно в такой профессии как ИТ - по вечерам в тишине и без телефонных звонков так прекрасно работается... :D

Поэтому покупка квартиры на окраине (или в пригороде) это вариант когда детей рожают и жена дома с ними сидит. А как дети в школу пойдут или жена на работу - то лучше в центр перебираться.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:41

budivelnik написав:В основної маси тут присутніх матеріального чогось ще не має

я вобщем то не беден, но знаю людей, которым вобще ничего не нужно, и живут вполне счастливо
а вот ты, похоже, со своими "супер доходами", не очень то и счастлив
ведь Главное, шоб человек был Доволен, тем шо у него есть в наличии, а не гнался бесконечно за бОльшим, как собака за хвостом - это путь в никуда
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 16:47

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:В основної маси тут присутніх матеріального чогось ще не має

я вобщем то не беден, но знаю людей, которым вобще ничего не нужно, и живут вполне счастливо
а вот ты, похоже, со своими "супер доходами", не очень то и счастлив
ведь Главное, шоб человек был Доволен, тем шо у него есть в наличии, а не гнался бесконечно за бОльшим, как собака за хвостом - это путь в никуда

І я знаю море людей , які в рази бідніші від мене і все одно щасливі.
Багатий - не той хто багато заробляє і не той хто мало тратить , а той хто заробляє більше ніж тратить .
А на рахунок щастя , то я задоволений своїм життям , хоча як і кожне українець вважаю що моглоб бути і краще.
в релиях, просто строй отрасль олигополистическая

Київ - 67 000 працівників , 3000 підприємств будівельної галузі
Україна - 600 000 працівників , 60 000 підприємств

Скільки у нас власників телеканалів ? , а футбольних клубів ? . а мобільних операторів ? . а автовиробників ? металургійних підприємств ? хім заводів ?

Кого там я ще не перечислив ?
Так що чия б корова мичала , а Ваша б мовчала.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 15091510151115121513 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему